donderdag 29 september 2011

Het Joodse liegen

Vandaag wensen Joden elkaar een goed, zoet en vooral vreedzaam Joods nieuwjaar, shana tova. Het is 5772. Geen vuurwerk om middernacht, geen oliebollen, appelflappen, champagne. Feestje voor Joden. Jodendom is 3761 jaar ouder dan het christendom en hoewel het eerst gecodificeerd, jonger dan de Islam. Voordat Joden 5772 jaar geleden Joden werden, waren het arabieren. Zij die traditie getrouw de ongeschreven Islam volgde. Islamieten werden Joden omdat zij zich tot het Jodendom bekeerde, doende alsof zij het uitverkoren volk zijn. Joden komen uit Irak. Mesopotamië, tussen de Eufraat en de Tigris vandaan. Toen de Joden voor het eerst in Palestina kwamen woonde er al mensen. Dat waren Islamieten. De nakomelingen van Ismael: de verbannen zoon van Abraham. De eerste zoon. Die van een slavin, Hagar. Israël rijmt in verband met zijn naam. De bloedlijn van Isaak, de tweede zoon van Abraham en zoon van Sara, werd pas Joods na Jacob. De oudste gebouwen in Palestina zijn meer dan tien duizend jaar oud, van ver voordat er Joden bestonden. Joden nu doen vaak alsof Palestina een land zonder volk is om hun kolonisatie te rechtvaardigen. Joden komen niet uit Palestina. Joden komen uit Irak. Irak is het thuisland der Joden. Palestina hebben zij ontvreemd van de oorspronkelijke bewoners.

woensdag 28 september 2011

Alles kut

Omdat u zich laat voorliegen van wieg tot graf weet u niet dat de gebiedsdelen waar het kut is op aarde groter en groter worden. In de Verenigde Staten van Amerika is er niks van de midden klasse over. Die is structureel vernietigd door de Amerikaanse politici en kapitalistische achterban. Amerika staat op de afgrond en thans reeds meer dan tweehonderd jaar aan de basis van voortgaand terrorisme, oorlogsmisdaden, massamoord, genocide en meer van dat soort ongein. Indianen vermoord. Negers gelynched. Vietnam met Agent Orange besproeid. Hitler groot gemaakt en geholpen tot hij niet meer nodig was. Na WOII Nazikopstukken geïmporteerd. Zelfde met Saddam Hussein en handlangers. Irak vernietigd. Afghanistan verwoest en nu racistisch geweld in Libië van door bondgenoot VS gesteunde NATO en rebellen die overigens ingehuurde Al Qaida strijders zijn. Niet voor te stellen dat NATO en bondgenoten inclusief VS in Libië vijanden uit Afghanistan inhuren om burgeropstand in Libië te veinzen. Dat is wel wat gebeurt. Omdat de Amerikanen en bondgenoten dat willen. U heeft daar democratisch voor gekozen, u houdt de betrokken politieke verenigingen in stand. U blijft stemmen op de VVD, CDA, SGP, CU en natuurlijk PVV en de rest. U doet er niks aan behalve de tredmolen gaande houden en u hoofd in het zand steken. In het beste geval danst u op de vulkaan. Wat niet hoeft omdat u ook op solide ondergrond dansen kan, behalve als u de politici van nu als politici blijft respecteren. Wanneer u die mensen niet ziet als de terroristen, oorlogsmisdadigers en genocidale moordenaars die het zijn, zal uw leven niet verbeteren.

maandag 26 september 2011

Geert Wilders de pisang



Het hoeft niemand te verbazen dat Geert Wilders ouderwets de pisang is. Werd afgelopen jaar in de zaak Wilders, Geert Wilders nog vervolgd voor deelname aan discriminatie en aanzetten tot haatzaaien. Nu wordt de strafvervolging van Wilders geambieerd in verband met deelname aan genocide en hulp aan de vijand bij en tijdens gewapend conflict in Islamitische landen. Ernstige strafbare feiten die niet tot de officiële taken van een Kamerlid gerekend kunnen worden. Zo vond het gerechtshof elf jaar geleden al in verband met de Decembermoorden en zo staat het ook in de Wet Internationale Misdrijven en het commune strafrecht gecodificeerd.

zondag 25 september 2011

Joden, Joden, SuperJoden

Hij die de Totaal Oplossing van het Jodenvraagstuk heeft uitgevonden en daar als eerste over begon, was een Jood. Hij die de term “entartete kunst” uitvond, was een Jood. Hij die zichzelf als de grootste antisemiet op aarde zag, was een Jood. Zij die een Joden vrij Europa wilde, waren Joden. Zij die het antisemitisme wilde in Europa, waren Joden. Hij die eigenaar was van het bedrijf wat ZyclonB leverde, was een Jood. Zij die met de nazi's collaboreerde, waren Joden. Hij die genant goede betrekkingen onderhield met de Italiaanse fascisten, was een Jood. Hij die in 1895 een internationale bedreiging vormde, was een Jood. Hij die het financieel commando voerde over de legers van Frankrijk, Duitsland en Engeland was een Jood. Zij die samen met Amerikanen Hitler groot gemaakt hebben om gewelddadige revolutie in Europa te veroorzaken en de expulsie van de Joden uit Europa naar wereld getto Palestina opgang te brengen, waren Joden. Eenieder die hierover iets anders doceert vertelt sprookjes.

Disclaimer: wees u ervan bewust dat wanneer u de feiten vertelt zoals ze zijn de bedriegers van het CIDI uw strafvervolging ambiëren wegens antisemitisme.

zaterdag 24 september 2011

Wilders = terrorist

Het boefje
Geert Wilders van de PVV, die blonde geit die in de tweede kamer met zijn uitwerpselen speelt, is een terrorist eerste klas. Leider in een internationaal opererend terroristisch netwerk met cellen in alle landen van 'the Coalition of the Willing'. Ook is Geert Wilders oorlogsmisdadiger en neemt hij deel aan genocide. Geert Wilders verleent voorts hulp aan de vijand bij en tijdens gewapend conflict. Geert Wilders bekommert zich niet om de belangen van Henk en Ingrid want Geert Wilders verzorgt gewapende conflicten en economische crisis voor hen.

Geert Wilders wordt gezocht voor zijn deelname aan deze misdrijven. Er wordt voortgaand gewerkt aan zijn strafvervolging, en dat van zijn collega's in de politiek. Opdat de beveiligers van Geert Wilders hem op enig moment afleveren bij het Oranje Hotel of een andere inrichting om op kosten van de Staat duurzaam verzorgd te worden. Geert Wilders weet dat het bovenstaande zijn dagelijkse realiteit is, geen sprookje. Geert Wilders is alles behalve onaantastbaar. Bij en tijdens het Wildersproces heeft hij de exorcist in het oog gehad. Er zal geen rust zijn tot Geert Wilders veilig en wel achter slot en grendel zit. Op enig moment is het strafrechtelijk gedaan met hem. Beter vroeg dan laat.

vrijdag 23 september 2011

Genocide in Irak

Kan iedereen leuk lullen bij en tijdens de algemene beschouwingen over het taalgebruik van Geert Wilders, alle parlementariërs en bewindslieden sinds het eerste kabinet Balkenende benoemd en beëdigd is nemen deel aan genocide in Irak. Opzettelijk zo heeft de commandant der strijdkrachten onderhavige redactie schriftelijk laten weten. De lauwe kak in de politiek is dat de politieke apen deelnemen aan oorlogsmisdaden, terrorisme en genociden en dat daarom de economie instort. De diepte van de negatieve spiraal zal dieper zijn dan het zwartste gat. Terug naar het stenen tijdperk met iedereen, omdat blonde geit Wilders het niet laten kan samen met de christenen en liberalen en zijn gedoogvrienden in de politiek deel te nemen aan oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide. Dat de politiek geen consequenties verbindt aan de conclusies van het rapport van de Commissie Davids houdt niet in dat er geen consequenties zijn. Strafrechtelijke consequenties voor Geert Wilders en zijn collega's in de politiek inclusief de altijd fatsoenlijke @MirjamSterk, in kringen van onderhavige redactie ook wel ********* genoemd. ********* van Satan, in meer Bijbelse termen uitgedrukt.

woensdag 21 september 2011

Oplossing voor crisis

De oplossing voor de crisis is al eens eerder gepubliceerd op hetzuur.nl. Omdat officier van justitie Velleman op last van de CIDI-terroristen de bijpassende server onrechtens uit de lucht heeft gehaald, kan niet gehyperlinkt worden naar de bijpassende heldere tekst. Daarom hierbij nogmaals de oplossing: strafvervolging van de terroristen in de Nederlandse politiek. De tronies van een aantal van hen staan uitgestald op www.terroristenvangen.nl. De gronden staan onder andere op www.miljoenennota.nl vermeld. Omdat strafbare feiten de oorzaak van de crisis en de diepte zijn, is strafvervolging van de bijpassende deelnemers de remedie. Omdat onder andere Nederlandse bewindslieden en Kamerleden bijpassende deelnemers zijn, staat Nederland een dynamische tijd te wachten. De schuld van bewindslieden en parlementariërs in het vrije westen aan oorlogsmisdaden, terrorisme, genocide, hulp aan de tegenstander bij en tijdens gewapend conflict en derhalve hoogverraad, is de katalysator voor de negatieve conjunctuur wat onder andere securitisatie of effectisering of vertiteling met zich meebrengen kunnen. Het verhoogt het risico van voordoen en/of verdiept de negatieve conjunctuur die zich ten gevolge van securitisatie voor kan doen. Door deze internationale en terroristische misdrijven in de westerse politiek is de negatieve conjunctuur ten gevolge van wanpresterende financiële producten exponentieel. Geen econoom die dit opvallende economische fenomeen benoemt omdat geen econoom oog schijnt te hebben voor het feit dat de westerse bewindslieden en parlementariërs sinds 11 september 2011 collectief en individueel deelnemen aan terrorisme, oorlogsmisdaden, genocide en het daartoe samenspannen.

zondag 18 september 2011

Dagvaarding binnen

De redactie van hetzuur.nl heeft inmiddels de langverwachte dagvaarding waar nazicollaborateur Ronny Naftaniel en de amateurs van het Meldpunt Discriminatie Internet en natuurlijk kaalkopje Uri Rosenthal en zijn collega politiek delinquenten naar uitkeken, binnen. De zaak staat voor 24 november 2011 op de rol. De tekst van de dagvaarding is dezelfde als die van 01 april 2011, die is ingetrokken in verband met de zaak Wilders. Apart, na de door het CIDI georkestreerde razzia van 27 juli 2011 en extra aangiften tegen hetzuur wegens het zijn van een conglomeraat van Jodenhaat samen met de sites op Nazitruth.nl en holocaustles.nl. De redactie van hetzuur.nl denk dat justitie echt zo in de prut zit als het waarneemt. Met justitie ook ander uitvoerend personeel van de rijksoverheid. Iedereen is de weg kwijt. De officier van justitie snoert nu de mond van de boodschapper van de rauwe pijnlijke feiten. Iedereen weet hoe het zit: de Zionisten hebben de Holocaust gewild als middel om Palestina in bezit te kunnen nemen!

vrijdag 16 september 2011

Anti-Israël = deugt

Tegen Israël zijn is net zoiets als tegen Nazi's zijn. De Israël-lovers beginnen natuurlijk meteen te schuimbekken bij deze waarheid, toch is het zo. De Joden zijn al sinds het begin tegen Israël omdat deze staat gesticht is in strijd met de Joodse wetten, tradities en de wil van g-d. Bovendien: de zionisten die de Staat Israël gesticht hebben zijn de grote gangmakers achter het antisemitisme in Europa en het Nazi-regiem van Adolf Hitler. Het waren de Zionisten die de ideeën en het geld voor WOII en de Holocaust leverde. De Zionisten wilde antisemitisme in Europa om de Joden te verdrukken zodat ze collectief en individueel naar Palestina verhuisde (of vermoord werden). Dat blijkt allemaal uit de authentieke dagboeken van de grote Zionisten leider Theodore Herzl en de verslagen van de man die in hoogst eigen persoon in 1929 en daarna tientallen miljoenen dollars heeft getransporteerd van de Federal Reserve Banken naar Adolf Hitler. Het Zionisme is de keerzijde van de Nazimedaille, daarom is steun aan Israël steun aan de Nazi's.

donderdag 15 september 2011

Joden weten waarheid

Joden weten de waarheid. Het is Joods vriendelijk de historische feiten te openbaren en bekend te maken dat het in de eerste plaats de Zionisten waren die met het Jodenvraagstuk op de proppen kwamen, en met de rassenleer en met het deporteren van Joden uit Europa en met de leugens dat Joden niet assimileren en/of emanciperen konden. De idee dat Joden parasieten zijn die teren op de maatschappij is door Zionisten in de harten en hoofden van antisemieten gefluisterd. Israël is géén Joodse Staat. Israël is de kapitalistische keerzijde van de Nazimedaille. De aristocratische Nazi's lieten zich in met Zionisme. In Bijbelse termen gesproken is het Zionisme van Satan en is de stichting van wereld getto Israël een vervulling van de Eindtijd profetieën op weg naar de alles vernietigende oorlog waarbij alle Joden en andere ongelovigen waaronder tevens begrepen de Islamieten en communisten en socialisten en ander langharig tuig, het loodje leggen. WOI en WOII en dus de Holocaust en de oorlogen nu in het midden oosten en Afghanistan zijn Zionistisch geïnspireerd en kapitalistisch gefinancierd.

woensdag 14 september 2011

Zionisme = ziekte

De Zionisten van het Centrum Informatie Documentatie Israël hebben de “Monitor antisemitische incidenten Nederland 2010” uitgebracht. Daarin hebben zij het over Joden alsof het henzelf betreft. Zionisme is een niet Joodse staat van zijn. Zionisme en Jodendom hebben niks met elkaar te maken. Zionisten doen alsof zij Joden zijn of verstand van Jodendom hebben. Ze hebben geleerd woorden in het Hebreeuws te spellen en weten hoe zij joodsheid kunnen veinzen. Zionisme is een ziekte. Joden geloven niet in een eigen staat. Zionisten vertellen dat niet omdat zij als ongelovige kapitalisten satanische plannetjes uitdenken. De Zionisten wilde anti-semitisme, van meet af. Andere technieken dan het aanzetten van anti-semitisme en het opvolgende deporteren van de Joden om het leven voor hen te verbeteren, werd door de Zionisten met hoongelach en zelfs agressie bejegend. Zonder de bereidwillige service van de Zionisten en de Federal Reserve Banken en Rockefeller en Rothschild en Ford en Bush, had Adolf Hitler geen kans gehad in Europa. Dan waren de Joden geassimileerd en/of geëmancipeerd en had iedereen geprofiteerd van de vrijheden die iedereen na de Franse Revolutie toekwam. De Verenigde Staten van Amerika is niet de bevrijder van Europa. Het heeft eerst samen met de Zionisten bijgedragen aan de Tweede Wereldoorlog om het daarna met de wederopbouw afhankelijk te maken van de 'so called' bevrijder. Anno nu haalt de VS in vereniging met de Zionisten en de Christenheid in Irak en Libië en Afghanistan dezelfde streken uit, nu met de VS zelf als uitvoerder van het (nazi)geweld.

dinsdag 13 september 2011

De gefabuleerde Holocaust

Joel Voordewind, oorlogsmisdadiger, terrorist en genocidaal moordenaar van de Christen Unie, wil dat mensen een boete krijgen of naar de cel gaan wanneer zij de Holocaust ontkennen. Hij heeft daartoe een wetsvoorstel ingediend. Wie ontkent dat de Holocaust heeft plaatsgevonden met als doel slachtoffers en nabestaanden te kwetsen, wacht wat Voordewind betreft een gevangenisstraf van maximaal één jaar of een boete van ten hoogste 7.600 euro. Eerder is waargenomen dat het openbaren van de hoofdschuld van de Zionisten en Amerikanen aan WOII en de Holocaust afgestraft wordt met een razzia op last van de propagandanazi van het Centrum Informatie Deportatie Israel (CIDI), en nu wil christen fascist Voordewind dat het ontkennen van moorden strafbaar wordt. Uiteraard vermeldt hij daarbij dat dit ontkennen alleen strafbaar is wanneer bedoeld wordt Joden te beledigen. Dat Voordewind de Joden tot in het diepst van het zijn beledigt door Nazi-staat Israël te erkennen wordt gemakshalve buiten beschouwing gelaten door dit hulpje van Satan. Op basis van concrete forensische feiten en omstandigheden hoort het oordeel te zijn dat de Holocaust op de Joden zoals iedereen die geleerd wordt met zes miljoen industrieel vergaste Joden niet heeft plaatsgevonden. De Duitsers waren nog niet zover en bovendien was die industriële vernietiging gericht tegen alle ondermensen en niet specifiek anti-Joods. Ook de exclusieve schuld van de Duisters is niet juist. Zionisten en Amerikanen zijn hoofdschuldigen en het aantal vermoorde Joden is tussen de één komma zeven en drie miljoen.

maandag 12 september 2011

De laatste pogrom

De laatste pogrom zal zijn bij en tijdens de Hel van Megiddo, daar waar Zionist Theodore Herzl samen met zijn ridders van de Christenheid het Joods wereld getto georganiseerd heeft. Wie denk dat dit niet binnenkort is zal bedrogen uitkomen. Afgaande op berichten in de media maakt 2012 goede kans Eindtijd technisch een diepte punt te bereiken. Omdat het Zionisme een leugen is begrijpen weinigen welk gevaar een ieder bedreigt. Aangezien Zionisme de keerzijde van de Nazi-medaille is valt er een redelijk vermoeden uit te spreken over de grondlagen van de racistisch, fascistisch en imperialistisch imponerende oorlogen in Islamitische landen en de oplopende spanningen rond Israël. Theodore Herzl en zijn Zionisten waren super Jodenhaters: aristocraten: zij die het Joods proletariaat dom wilde houden en bij tijd en wijle trakteerde op pogroms om ze niet al te veel ruimte te geven. De kudde Joden moest beheerd worden natuurlijk, de getto's waren er niet voor niks. De Zionisten zijn aristocratische Joden, de ongelovige kapitalistische Joden die altijd overal tussendoor zwijnden omdat zij persoonlijk toegang hadden tot hoven en regeringen waar dan ook op aarde. Deuren die voor anderen gesloten beleven, gingen voor hen open.

zondag 11 september 2011

911 = mindfuck



911 is een totale mindfuck. Alleen aan de manier van instorten al is in eerste oogopslag te zien dat de vliegtuigen het instorten niet veroorzaakt kunnen hebben omdat asymmetrische schade géén symmetrische desintegratie verzorgen kan. De vliegtuigen met kerosine en snelheid bezitten onvoldoende energie om de Twin Towers tot stof te laten vergaan en horizontale krachten te veroorzaken die hele stalen balken met zijwaartse snelheid katapulteerde. De vliegtuigen zijn ter afleiding van de waarachtige oorzaak van het vergaan van de Twin Towers. De officiële informatie over de aanslagen in de VS op 11 september 2001 is een georganiseerde 'cover-up'. De strijd die de VS en bondgenoten sindsdien tegen terreur voeren is feitelijk voortzetting van de terreur in de VS op 11 september 2001. Het publiek is in staat van shock gebracht, verkeert in staat van ontkenning en reageert zich af op de boodschapper omdat de waarachtige feiten ondragelijk zijn.

vrijdag 9 september 2011

Het zuur van Ronny Naftaniel

Het zal niemand ontgaan zijn dat Ronny Naftaniel zich onder de aandacht van de voltallige redactie van Het Zuur genazicollaboreerd heeft. Vroeger, toen het onderwijs nog degelijk was, werd mensen geleerd zelf na te denken en niet anderen na te geiten. Iedereen die zichzelf fatsoenlijk opvoedt weet dat zelf denken basishouding één is bij en tijdens onderwijs. In Nederland is iedereen verplicht de feiten over de Holocaust op te dreunen zoals Ronny Naftaniel zegt of anders zijn de Joden zielig en doet Ronny N. aangifte in verband met antisemitisme. Ronny Naftaniel vergeet iets te makkelijk dat de dagboeken van Theodore Herzl en de verslagen van Sidney Warburg authentiek zijn en sluitend bewijs leveren voor de stelling dat Hitler en zijn Nationaal Socialisten door de Zionisten en Amerikanen betaald en geïnspireerd zijn. Ook lijkt Ronny Naftaniel te vergeten dat hij niet de enige is die bekend is met de Joodse wetten en tradities. Het zieke geëtter van Ronny Naftaniel en zijn bende van corrupte ZionNazi's heeft op te houden. Zeggen zoals de feiten zijn is niet strafbaar leert de zaak Wilders. Het is niet strafbaar te zeggen dat er geen Joden vergast zijn bij en tijdens de Holocaust wanneer in wil van wat Ronny Naftaniel vindt, blijkt dat er geen Joden vergast zijn. Dat past bij de beschaafde samenleving, voorts wordt er dan opgelucht adem gehaald. Of er Joden in grote getallen industrieel zijn vergast door de Nazi's zoals verplicht op school geleerd wordt is op basis van de concrete feiten en omstandigheden zeer de vraag. Groter lijkt de kans dat de meeste doden zijn gevallen bij en tijdens de dodelijke tyfus epidemie waartegen ZyclonB als desinfector werd ingezet. Hoe dan ook, de tweede wereldoorlog was een hel. Ook voor de vele gewone mensen die geslachtofferd zijn voor het Zionistische ideaal van een eigen 'Joodse' heilstaat in Palestina.

donderdag 8 september 2011

Zionisten zijn parasieten

In de verboden Nazi-propagandafilm 'Der Ewige Jude' en de rest van de Nazi-reclame werden Joden afgeschilderd als beesten, huichelaars en parasieten. Deze mening van de Nationaal Socialisten kwam niet uit de lucht vallen. In de decennia vóór Hitler hebben de Zionisten er aan gewerkt dat het publiek deze antisemitische marketing kocht door onder andere te prediken dat Joden waarachtig ongeschikt zijn om samen met Duitsers in Duitsland te leven en een volk van bedelaars is. De Zionisten voerde al ver voordat Hitler aan de macht kwam in 1933 beleid en strategie dat moest leiden tot verdrijving van alle Joden uit Europa. Omdat na de Franse Revolutie (1790-1800) het algemeen antisemitisme in Europa afnam en dit de verdrijving van alle Joden uit Europa bemoeilijkte, kozen de Zionisten er rond 1895 voor om tot antisemitisme aan te zetten, het op te wekken of anderszins antisemieten van dienst te zijn. Ook sponsorde zij samen met Amerikaanse banken Hitler in 1929 met tientallen miljoenen dollars tegelijk. Dat dit de feiten zijn en dat wat u in het onderwijs gedoceerd krijgt over de Zionisten een leugen is, blijkt mede uit Zionistische geschriften die opzettelijk door Zionisten aan de waarneming ontrokken worden. Het moderne antisemitisme is geworteld in de Zionistische harten van ongelovige aristocratische kapitalisten die door de Franse Revolutie macht zagen slinken. Zionisten parasiteren op het leed wat zij de Joden en de wereld hebben aangedaan. Er zijn heel wat organisaties in Nederland die de feiten kunnen kennen en vervolgens horen te onderwijzen opdat iedereen zich bewust is dat stichting van de Staat Israël een Nazi-scam is en hoegenaamd totaal niks met Joden of Jodendom te maken heeft. Het Centrum Informatie Documentatie Israël is daar slechts één van.

woensdag 7 september 2011

De Zionistische hel

Er zijn ongeveer één miljoen echte Joden op aarde. Er zijn nooit véél echte Joden geweest. De trouwe Thora Joden: de Joden die weten dat Jodendom een spirituele aangelegenheid is en niet te koop lopen met hun Joodsheid bij en tijdens het met voeten treden van de wil van G-d. Deze Joden weten dat Israël géén Joodse staat is. Er bestaan bijna geen Joden op aarde. De mensen die zichzelf als Jood verkopen, CIDI, Ronny Nafthaniel, @Loorpijpt en de rest van de Cohens en Ashers en Levi's, Esther Voets, zijn geen Joden. Dat zijn nakomelingen van bekeerde Russen. Waarvan de aristocraten onder hen het proletariaat onder hen naar de gaskamers heeft (doen) laten dragen door Hitler en zijn organisatie. Israël is geen Joodse staat omdat Joden de Bijbelse regel nakomen dat Joden geen staat op politieke grondslag ambiëren en voor eeuwig in de diaspora wonen tot G-d anders beschikt. Het Zionisme wat zich als vertegenwoordiger van alle Joden aan de man gebracht heeft, is de ideologie van vrij gemaakte aristocraten met het bloed van bekeerde Russen in de aderen. Echte ondemocratische wereldveroveraars. De Europese Joden zijn geen Joden omdat niks wat zij doen Joods is. Joods zijn impliceert Joods doen. Israël stichten is niet Joods doen. Joden uit de diaspora verdrijven zoals Zionist Herzl propageerde is het werk van Satan en een vervulling van de Eind Tijd profetie op weg naar de Hel van Meggido. Joden doen er verstandig aan in de diaspora te zijn, dat is voor Joden het beste. Israël is het land wat de Nazi's gesticht hebben om in vereniging met de christenheid de finale slag te slaan en alle Joden en anders gelovigen te laten bekeren of verbranden in de hel.

dinsdag 6 september 2011

Eindtijd = nu

Openbaring is de glazen bol. Daarin staat de tijd van nu gespiegeld. Louter al omdat het in de fantasie van politici zit en zij daardoor bijdragen aan de vervulling. Het zijn zelf vervullende profetieën in Openbaring die doordat een massa er in gelooft in onze tijd waarachtig worden. Los van God en geloof. Wat Jehova Getuigen daarover zeggen zijn feiten. Beleid en strategie van politici in onze tijd leidt tot de omstandigheid die voorafgaat aan de geprofeteerde wederkomst van de verlosser. Die verlosser is er niet, wel ontstaat chaos en anarchie en herleven de middeleeuwen doordat religieuzen in de politiek daar anders over denken. Waren de religieuzen buiten de politiek gebleven zoals de Bijbel adviseert, dan hadden zij eeuwig op het Duizend Jarig Koninkrijk kunnen wachten.

vrijdag 2 september 2011

Hitler in de Polder

Blonde Geit Wilders

De door Zionisten geïnspireerde en gefinancierde en/of anderszins gesteunde Geert Blonde Geit Wilders is de eigen Nederlandse Hitler in de polder van nu. Het moderne fascisme heet tegenwoordig Partij Voor de Vrijheid. Iedereen begrijpt natuurlijk wiens en welke vrijheid hiermee bedoeld wordt. De vrijheid voor Geertje en de zijnen om ongestraft de klootzak uit te hangen. De Nederlandse fijne kleine blonde geit Wilders wordt juridisch uitgekleed waar iedereen bijstaat. Zijn partij, de PVV, wordt kaalgeplukt en elke PVV'er zal als old school NSB'er voor schut gezet worden. Voor eeuwig natuurlijk omdat het binnen zeventig jaar de tweede keer is dat de fascisten hun trucje doen. Iets andere vorm, iets andere kleurstelling, nog geen marcherende laarzen in de eigen straten, wel dezelfde inhoud. Wéér negers lynchen, genocide op moslims. Weer betaald en geïnspireerd door Zionisten, Amerikanen en Christenen. De drie eenheid die ook de genocide op de Joden verzorgd heeft en er wonderwel in geslaagd is de eigen betrokkenheid tot op de dag van vandaag verhuld te houden. Helaas voor de terroristen zijn de geschriften die vertrouwelijk moesten blijven niet vertrouwelijk gebleven:

donderdag 1 september 2011

Geloof in Armageddon

U hoeft geen gelovige te zijn om te geloven in de voorspellende waarde van het laatste boek van de Bijbel: Openbaring. Armageddon zoals daarin beschreven, met de Eindtijd en de Apocalyps en dat alles kapot gaat, in ieder geval zij die niet tot het ware geloof behoren, is de agenda van de internationale politiek. Wat u daarvan waarneemt is drie ongeoorloofde oorlogen van christelijke landen tegen Islamitische landen en/of anderszins crisis: de moderne kruistocht van de christenheid tegen de “verwerpelijke” Islam. Arabist Hans Jansen van HoeBoei schittert daarin als oplichter van publiek en rechtspraak. Om de internationale politiek van nu te begrijpen is begrip van de Bijbel en de Koran onontbeerlijk. Al de verhoudingen zijn niet te begrijpen zonder kennis van de Bijbel en de Koran. Ook voor de atheïst niet. Om de Bijbel en/of de Koran te begrijpen is het niet nodig in G-d, God, Allah of Jehova te geloven. De Bijbel en koran zijn geschriften. Er is niemand die u verplicht en/of verplichten kan regels voortvloeiende uit de Bijbel of de Koran te handhaven. Naleving geschiedt altijd op vrijwillige grondslag. De regels uit de Bijbel en./of de Koran zijn voor niemand bindend. De regels uit het nationaal en internationaal strafrecht daarentegen weer wel. Gelovigen in de politiek geloven dat zij bijdragen aan G-ds plan voor maatschappelijk leven wanneer zij in tegen stelling tot wat de Bijbel en de Koran voorschrijft van enig politiek recht gebruik maken. Dáárdoor ontstaat in onze tijd 'as we speak' in 'real time' de omstandigheid op aarde die in het laatste boek van de Bijbel de Eindtijd en Armageddon en de Apocalyps genoemd wordt in plaats dat iedereen al twee duizend jaar geleden in het eeuwige Paradijs was aangeland. Het Duizendjarig Koninkrijk zal alleen verkregen worden wanneer gelovigen zich onthouden van deelname aan politiek en agressie, voorspelt de Bijbel in Openbaring.