vrijdag 29 juli 2011

Razzia 27 juli 2011.


Verslag van de razzia ten burele van de verzamelde redactie van hetzuur.nl, holocaustles.nl en nazitruth.nl van woensdag 27 juli 2011 omdat het Meldpunt Discriminatie Internet en het Centrum Informatie Documentatie Israël niet willen dat de feiten en waarheid op www.hetzuur.nl, www.holocaustles.nl en www.nazitruth.nl openbaar worden gemaakt. Zij stellen onderbouwde kritiek op het Zionisme gelijk aan anti-Semitisme en officier van justitie Velleman die vrijspraak heeft geëist voor de uitlatingen van Geert Wilders laat zich misleiden door hun oplichting. Alles aan hardware is in beslag genomen, laptops, servers, computers, backup's op alle locaties.

3 opmerkingen:

 1. Het CIDI zegeviert:

  VVD'er trekt Wilders-keutel in
  Vice-voorzitter Mark Verheijen van de VVD vindt niet langer dat de 75 doden in Noorwegen veel erger zijn dan de demonisering van Geert Wilders. In een reactie tegenover dagblad De Limburger laat hij weten dat zijn tweet "niet als aanval op Wilders of linkse partijen was bedoeld".
  De VVD'er, in het dagelijks leven gedeputeerde in de provincie Limburg, kreeg gisteren een sms van zijn PVV-collega Laurence Stassen. Ze vond zijn tweets "ongelukkig en incorrect".
  In welke zin zijn ironische tweet incorrect zou zijn, vermeldt de krant helaas niet. Mogelijk doelt Stassen op de "77 doden", die in werkelijkheid met zijn 75'en waren.
  http://www.spitsnieuws.nl/archives/binnenland/2011/08/vvder-trekt-wilders-keutel-in

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heeft Tommie van Bemmelen (http://nl.wikipedia.org/wiki/Tom_Struick_van_Bemmelen) ook al een nachtje in de cel doorgebracht?

  Likoed Nederland en de nazi connectie
  http://www.likud.nl/nazi.html

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het wordt hoog tijd, dat er eens een razzia bij het CIDI plaats gaat vinden. Want van het oorspronkelijke aantal slachtoffers in Auschwitz, 4 miljoen, later gecorrigeerd naar 1,5 miljoen, blijken er volgens dit bioscoopjournaal van 8 januari 1948 nog maar 300.000 over te zijn en dat waren niet alleen maar joden, zie de volgende link: http://tinyurl.com/6hgw7wr

  BeantwoordenVerwijderen