maandag 1 augustus 2011

De Joden.

De Moslims. De Fransen. De Belgen. De Turken. De Chinezen. De Joden. Hetzuur.nl en Nazitruth.nl en Holocaustles.nl hebben het eens over de Joden en meteen zijn Ronny Nathaniel en het Meldpunt Discriminatie Internet giftig en trekken zij een bundel Holocaustkaarten. Over Joden kan en mag nooit wat gezegd worden. “Joden” is een beladen woord wat bijna niet zonder negatieve bijwerking uitgesproken worden kan. Het woord denken ligt al gevoelig. Joden. Het punt is dat er authentieke bronnen ontdekt zijn die bewijzen dat de Zionisten en Amerikanen aan de basis staan van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. Dagboeken van sleutelfiguren en getuige verklaringen van andere betrokkenen zijn pas voor het eerst in de jaren zestig van vorige eeuw in kleine kring gepubliceerd. 'Controled circulation' heet dat.

De Nationaal Socialisten waren door de Zionisten geacrediteerde Nazi's om de massa te controleren. De eerste Zionistische leider, stichter van de beweging en godfather van Israël, Theodore Herzl, beschrijft zelf in zijn dagboeken hoe hij anti-Semitisme gebruikt om de Joodse massa naar Palestina te doen laten verhuizen. De logistiek met treinen en goedkope wagons omdat de Joden de deportatie zelf betalen moesten, zijn voor het eerst in de dagboeken van Theodore Herzl op schrift gesteld. Termen als 'totaal oplossing van het Jodenvraagstuk' komen regelmatig voor in de dagboeken van Theodore Herzl. Theodore Herzl beschouwt zich als uitvinder van de oplossing van het Jodenvraagstuk. Ook was hij tegen democratie en dankbaar voor slavernij. Anti-semieten waren zijn bondgenoten, voor Herzl kon er niet genoeg anti-Semitisme zijn. Die feiten mogen niet geopenbaard worden van Ronny Naftaniel van het Centrum Informatie Documentatie Internet en het Meldpunt Discriminatie Internet. Daarom de interventie van Officier van Justitie Velleman die nota bene vrijspraak voor Geert Wilders geëist heeft, terwijl die wél fout zit.
Ronny Naftaniel kan weten dat Theodore Herzl een met zichzelf gepreoccupeerde idioot was die als een eerste klas Hitler de mensen tegen Joden opzette. De aristocraten waren Zionisten, afvallig, seculier, ongelovig en beschouwde zichzelf desondanks toch als Jood. De aristocraten waren de groot grondbezitters. De rijken. Dat waren ontwortelde Joden: Joden die zich hadden afgekeerd van het Joods geloof en zich op wereldlijke lusten en vervulling van Satans plan voor de massa richtte door in strijd met de eeuwen oude Joodse traditie wél een Staat op politieke grondslag te ambiëren en daartoe de Nazi's tegen de Joden ende mensheid op te zetten.
Dat is de waarheid over de Joden. Deze rijke Joden, de aristocraten, de Zionisten, hebben Hitler betaald en hem de ideologie aangereikt en de Nazi's ook anderszins geïnspireerd in de uitvoering van het Zionistische plan ter kolonisatie van Palestina. Herzl noemt Palestina veelvuldig Palestina. En ook wereld getto. Ook in ogen van Herzl was er een Palestina waar mensen woonde. Herzl als Ashkenazi meende ten onrechte dat zijn voorouders Israëlieten waren: de afstammelingen die na de verwoesting van de Tweede Tempel plus minus tweeduizend jaar geleden Palestina verlaten hebben om in de diaspora te zijn tot G-d het verbond met hen hersteld heeft. Herzl is nakomeling van bekeerlingen uit 740 ná de verwoesting van de Tweede Tempel.
De Israëlieten, de echte Joden, dus niet de Zionisten wat afvallige bekeerde wannabe Joden zijn, maken net als Jehova's Getuigen geen gebruik van politieke rechten. Dat is een basis regel van het Jodendom. Zionisten hebben daar maling aan. Die lappen Joodse wetten aan de laars. Alle wetten lappen zij aan de laars. Dat willen zij: alle wetten aan de laars lappen. Ook de wetten van G-d. Dat zij alles mogen wat zij willen en dat zij de rest als varkens behandelen kunnen. Iedereen is gelijk. Zionisten zijn alleen meer gelijk dan de rest, doende alsof zij Joden zijn wetende dat zij daarmee iedereen oplichten. Joden hebben meerdere keren het verbond met G-d verbroken. Eens waren zij het uitverkoren volk. Dat is allang niet meer. Niet voor niks leven zij in de verstooiing. 

Iets waar de Zionisten geen weet van hebben omdat zij pas in (plusminus) 740 na christus door hun toenmalige Koning tot het Jodendom bekeerd zijn. De echte Joden leefde toen al plusminis 740 jaar in de verstrooing. Voor de bekering in 740 werden deze Joden Euro Aziaten genoemd, na de bekering hebben zij de Joodse bevolking van Oost en West Europa geleverd. De wortels van de Europese Joden, de Ashkenazi, de Zionisten, zij die als Joden vergast zijn, liggen in Euro Azië. De wortels van de echte Joden, de Israëlieten, liggen in het Midden Oosten. De Israëlieten stammen net als de moslims van Sem, het zijn Semitische volkeren, en de Euro Aziaten stammen af van Jafet. Beide zonen van Noach. Zionisten en Joden bezitten daardoor genetische gelijkenis, terwijl de afkomst, vertakking en voorgeschiedenis verschilt. De Zionisten zijn er niet om de Joden te helpen. De Zionisten zijn er om het de Joden moeilijk te maken. Dat wil zeggen, zij maakte het de Nazi's makkelijk. De Joodse Raad in Nederland bijvoorbeeld die precies wist wie wanneer voor transport geagendeerd stond. De Zionisten en Amerikanen zijn Hitler behulpzaam geweest en hebben daarbij zijn oorlogen voor lief genomen. Liever Hitler die tegen het communisme strijd, dan Amerikaanse soldaten. Amerikanen, Zionisten en de Nationaal Socialisten waren de Nazi's. De Nationaal Socialisten zijn door de Amerikanen en Zionisten betaald, uitgedaagd, aangezet en kaltgestelt. Grote en kleine satan Amerika en Israël zijn nog immer een duo. Amerika-Israël: de as van het kwaad.
In dit geheel zag Eihmann zichzelf als trouw aan de Zionisten. De Zionisten en de Amerikanen hebben Europa eerst Hitler geleverd voordat de geallieerden Nederland kwamen bevrijden. De Federal Reserve Banken en onafhankelijke banken en Rockenfeller hebben in 1929 tientallen miljoenen dollars via Nederland verscheept uit de VS naar Hitler in Europa met een tussenpersoon die daarover geschreven heeft en welke geschriften pas onlangs zijn heruitgegeven. De eerste uitgave in 1939 is direct bij publicatie als vervalsing verboden. De schrijver is in de oorlog geëxecuteerd door de Gestapo. Rockenfeller was vooral geïnteresseerd in de anti-communistische gevoelens van Hitler. Hitler adoreerde Amerika. Wat ook uit Mein Kampf blijken kan. Een boek wat niet op de plank van de verboden literatuur thuishoort.
Iedereen moet Mein Kampf kunnen lezen om een oordeel te kunnen hebben over de betekenis ervan. Net als bij de Koran. Moet iedereen kunnen kennen. Interpretatie van Mein Kampf kan en mag niet afhankelijk zijn van de per definitie discutabele opinie van enkelen. Om Wilders en FITNA te begrijpen is het nodig zicht te hebben op de verboden werken Mein Kampf en Der Ewige Jude. Niemand komt tot een zinnig oordeel over Wilders of FITNA omdat niemand Der Ewige Jude of Mein Kampf op het netvlies krijgt. Wilders wordt gesponsord door de nakomelingen van de Zionisten en Amerikanen die in 40-45 de Joden naar de gaskamers hebben laten dragen. De Zionistische kindertjes in Israël die leren Joods te zijn, zijn feitelijk nakomelingen van de Zionisten die eerst de Joden hebben vergast om Palestina in bezit te kunnen krijgen. Niet verwonderlijk dat deze mensen tikkie van het padje af imponeren.

Het bovenstaande en het verdere achterliggende bronmateriaal blijkt onmiskenbaar uit de sites op hetzuur.nl, nazitruth.nl en holocaustles.nl waarvan de servers door officier van justitie Velleman die vrijspraak heeft geëist voor de discriminatie en aanzetten tot haatzaaien van Geert Wilders, inbelslag zijn genomen. Joden horen tegen Zionisme te zijn. Joden die zeggen Zionist te zijn of Zionistische gevoelens bezitten of uiten, zijn geen Joden. Joden en Zionisme is een explosief mengsel. Zionisme wil wat het Jodendom verbiedt. Zionisme is een ideologie die direct en rechtstreeks in strijd is met algemeen belangen der Joden. Zionisme dient de aristocratische kapitalisten zoals de puissant rijke Ashkenazische familie Rothschild. Theodore Herzl beschrijft gedetailleerd in zijn dagboeken hoe deze familie met de economische macht die het bezit de wereld regeert. En hoe hij deze familie maximaal veren in de reet steekt opdat het bijdraagt aan de algehele ontreddering der mensheid.
Met de financiële middelen van de familie Rothschild worden alle legers van de grote naties aangestuurd. Landen worden door de familie Rothschild tegen elkaar opgezet. Theodore Herzl beschrijft dat als feit gedetailleerd in zijn dagboeken. Ronny Naftaniel van het CIDI voornoemd wil niet dat u bovenstaande weet omdat het tegen het belang van de Zionisten is wanneer iedereen bekend is met het feit dat zij de gangmakers geweest zijn achter de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. De Zionisten en de Amerikanen hebben niet alleen de Nazi's geleverd, zij zijn er ook in geslaagd de Nazi's af te straffen. Feitelijk omdat de Holocaust mislukt is, alleen dat wordt er niet bij verteld.

5 opmerkingen:

  1. Etnische minderheden moeten beschermd worden. Desnoods door een knokploeg gevormd uit PVV-aanhangers als Anders B.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. "Ik scheer niet graag over een kam, maar ik moet ook bekennen dat ik veel te weinig joden tegenkom die duidelijk, luid en voortdurend stelling nemen tegen de politiek van Israel en tegen de bendevorming van veel van hun - ja, hoe moet je ze noemen? - *genoten.

    Kijk voor de aardigheid maar eens op endtimes of xandernieuws of het forum van de Volkskrant, en tel de apologeten van Israel. Die mensen (Yochanan Visser, Eva Kellerman, Amanda Kluveld, Max Pam, Martin Brill) vind ik net zo verfoeilijk als die soldaten van het IDF, Lieberman en Netanyahu of willekeurig welke rabbijn.

    Toch worden zij als politiek correct gezien.

    Ze ontkennen de genocide op de Palestijnen, vervormen de discussie onmiddellijk tot punten en komma's tellen, komen af met het bespottelijke argument dat Palestijnen feitelijk geen volk zijn en dat er dus van volkerenmoord geen sprake kan zijn, etc..


    Het is deze manipulatie door de kliek van mensen die zogenaamd niet tot de zionisten gerekend moeten worden die net zo zorgwekkend is.

    Zie hoe Duisenberg en Van Agt verketterd worden voor stellingname tegen volkerenmoord.

    Hoe belachelijk is dat???"
    http://zaplog.nl/zaplog/article/de_vs_zijn_in_handen_gevallen_van_zionistische_joden

    BeantwoordenVerwijderen
  3. „Iedereen die het waagt Israël te steunen wordt gedemoniseerd”, constateert Michal Rachel Suissa, leider van het Centrum tegen Antisemitimse (SMA) in Oslo.

    In de media in Noorwegen zelf is daarvan echter nog weinig te merken.
    http://www.refdag.nl/nieuws/buitenland/noorse_joden_vrezen_verslechtering_positie_na_bloedbad_breivik_1_580254

    BeantwoordenVerwijderen
  4. jewishbloggers Chosen Bloggers
    Deporting Millions Of Muslims May Be Necessary - Geert Wilders (video) http://j.mp/nq4lTC http://j.mp/2ndnyJ @gldmeier ⓁⒾⒻⒺ ⒾⓃ ⒾⓈⓇⒶⒺⓁ
    22 hours ago

    http://faceshuk.jewpi.com/members/JewPI/activity/708262/

    BeantwoordenVerwijderen