dinsdag 9 augustus 2011

Nazi's inde politiek.

De heer mr. Paul Velleman, de officier van justitie die op last van het Centrum Informatie Documentatie Internet de servers van hetzuur.nl, nazitruth.nl en holocaustles.nl inbeslaggenomen heeft, voorkomt daarmee tevens dat u ermee bekend zijn kan dat Nederland politiek bij meerderheid door terroristen bestuurd wordt. De prominentste terroristische organisaties zijn: het CDA, de CU, de SGP, de VVD en natuurlijk de PVV. De PvdA is ook deelnemer aan dat terrorisme omdat Wouter Bos met zijn grote lach en cum laude economie bedacht dat het verstandig was deel te nemen aan het kabinet Balkenende. Alleen wanneer Bos papadag in de gevangenis wil genieten handig om te doen. Deelname aan een terroristische organisatie is strafbaar. Ook een kabinet of een Tweede Kamer kan een terroristische organisatie zijn. De verenigingsvorm kan transparant zijn bij een terroristische organisatie. In Nederland nemen de leden van de kabinetten Balkenende en Rutte en de bijpassende Tweede Kamers bij meerderheid deel aan terrorisme. Inclusief Geert Wilders die nu in Helmond de bink uithangt omdat Arnold Karskens wat schrijft in De Pers en zijn mond houdt wanneer het over Helmand gaat.

Er worden in ieder geval drie illegale oorlogen gevoerd in Arabische buurlanden van Europa. Die oorlogen zijn georganiseerd door dezelfde belangen die schuld hebben aan de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. Arabieren én Joden behoren tot het Semitische soort. Joden en Arabieren zijn bloedbroeders, geloofsbroeders, buren en elkaars vrienden. Sinds mensenheugenis. De Joden in Spanje hadden het beter onder de Arabieren dan onder de Christenen. Jodendom floreerde onder Arabisch bestuur. Zionisten en Amerikanen maken daar opzettelijk een eind aan. Zij veroorzaken tweespalt, oorlogen, economische crisis opdat de gewone Jood en gewone Arabier kapot gaat. Zij hebben ook de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust georganiseerd waarvan Ronny Naftaniel vindt dat dit niet openbaar zijn mag dus houdt hij daarover zijn kaken stijf op elkaar terwijl hij de Zionistische geschriften waarin de feiten knalhard vermeld staan kan en zal kennen. Ook vinden Ronny Naftaniel en zijn waakhonden van het Meldpunt Discriminatie Internet dat onderbouwde kritiek op het Zionisme als discriminatie van Joden om hun geloof met spoed strafrechtelijk vervolgd moet worden.

Israël en Amerika zijn één. Dat was al in 1895 toen Israël een Staat zonder grondgebied was met geheime politiek en een dictator aan de macht die zich Theodore Herzl noemde. Herzl en Hitler zijn soortgelijk. Hitler heeft zijn streken onmiskenbaar van Theodore Herzl, zoals Wilders op zijn beurt die nooit collectief onderwezen streken van Herzl heeft. Herzl, Hitler, Wilders is een directe lijn. Wilders zal met zijn Zionistische en Amerikaanse vrienden die ook de Nazi's aangezet en betaald hebben, niet voorkomen dat er oorlog komt met Iran omdat de Zionistisch Amerikaanse vrienden van Wilders dat nu eenmaal willen. De christelijke vrienden van Wilders willen dat ook omdat dit in het plaatje van de Eind Tijd en Armageddon past, wat in Openbaring staat en waarbij alle Joden en ongelovigen dus ook de Arabieren zullen verbranden in de Hel van Meggido.

Wie denkt dat Geert Wilders het alleen op de Moslims heeft gemunt, heeft het boekje de Schijn Elite van de Valsmunters van PVV ideologie Martin Bosma niet of niet goed gelezen. Gas, Joden en kanaries noemt hij in één adem net als Joden en geld halen. Wilders heeft het ook niet met de Joden. Net als zijn vriendjes de Zionisten en Amerikanen die de idee en geld leveranciers van Adolf Hitler waren. Moderne Nazi's hebben geleerd van de Tweede Wereldoorlog. Minder opsmuk, niet van ge heil-Wilderds! Gewoon dom blond politiek met de VVD, het CDA, de CU, SGP, PVV, PVDA en natuurlijk Groenlinks en SP in de antisemitische polonaise. De poldernazi van tegenwoordig heeft het uiterlijke vertoon niet nodig. Inhoud is voldoende.

Wanneer de partijen er onder elkaar over eens zijn dat zij elkaar nooit zullen vervolgen voor deelname aan genocide of oorlogsmisdaden of terrorisme, dan gebeurt dat niet want a) de rechtspraak en justitie en politie zijn in shock geplaatst ('shock and facking awe' weet u wel) en dus verkrampt en/of in een stuip bij en tijdens dergelijke misdrijven en b) de wet is dusdanig geschreven dat de in shock geplaatste Hoge Raad oordeelt dat de officier van justitie niet zelfstandig bevoegd is. De terroristische misdrijven en oorlogsmisdaden en genocide kunnen derhalve straffeloos gepleegd worden door het corps der Nederlandse politici. En worden straffeloos gepleegd. Heel Irak kapot, Afghanistan en Libië zelfde laken en pak. Libië: onmiskenbaar racistische oorlog. Warmond bijna in burgeroorlog, de Britten goed op weg, Griekenland in financiële puin de rest volgt.

Als een domino gaat iedereen om. Het is bizar te constateren hoe corrupt medeplichtig de hele focking media is inclusief de recidiverende Telefockingkutgraaf! Elsevier lijkt wel een digitaal NSB-blaadje zo hufterig corrupt het verslag doet van de feiten. Een Wet op de Terugstuur voor Afshin Ellian is niet meer dan gerechtvaardigd. Hij is trol van de bovenste plank, geen wonder dat hij gezocht werd in Iran. Iedereen doet mee, niemand zegt wat. Wanneer Marokkanen tuigschoppen in Warmond is het dak er af, wanneer Wilders en zijn vrienden in de politiek heel Irak en Afghanistan en Libië kapot bombarderen om niks kijkt iedereen de focking andere kant op!

2 opmerkingen:

  1. Eigen schuld: Antisemitisme buitensporig in paradijselijke Noorwegen

    Aldus Manfred Gerstenfeld (http://www.refdag.nl/opinie/antisemitisme_buitensporig_in_paradijselijke_noorwegen_1_581409).


    Antisemitisme tiert in Nederland welig en zeker niet alleen onder moslims. Dat is de stelling van Manfred Gerstenfeld. Hij overleefde de oorlog als onderduiker en emigreerde in 1968 naar Israël, waar hij werkt als strategisch adviseur. Over de problematische positie van joden in Nederland, volgens Gerstenfeld een indicatie voor ons morele verval, schreef hij een boek.
    http://www.radio1.nl/contents/22212-manfred-gerstenfeld-constateert-toenemend-antisemitisme

    Nederland is gewaarschuwd.
    http://en.wikipedia.org/wiki/King_David_Hotel_bombing#Warnings

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik Denk Dát Deze "vórm" Ván in beslagname "áf gekéken" IS Ván stichting brein Dát laatst Een dérgelijke Beróving Òók uit voerde "Zónder Rechterlijke Uitspraak ÒF Toéstemming"!

    Dáár Verhaalt Meen Ik bitsoffreedom en security.nl Òók Ván.

    Hét excuús Ván "vóór onderzoek" Lijkt Mij Leugenachtig. Òók Òm Dat Àlles Al Òpenbáár Wás En de klacht van wat burgeractivisten Óf Passender etnisch Terroristen af komt ...Een "Burgerzáák" DÙS!

    Névenbij weigert justitie regering Overheid Dé Betrokkenheid Van cidi mdi naftaniel justitie Bij Dé israelische Genocide Óp de Palestijnen en Òok aanslagen sabotages en Móorden cyberterrorismen Óp Ónder Méér Nederlanders Amerikanen ÉN Wést Europeanen ..Zó Als Hetzuur NU Óp Wéér andere maniér Ondervinden Moét ...Algemeen té Óndérzoéken!

    Enig Gelúk Bij Déze Feiten IS Dát ze Niét Verjáren ..Máár JÁ DÀT IS Mét Dié drie miljoén Aangiften Tegen joden Wegens Òórlogsmisdaden Òók Al Het Géval! joden Zijn ZÒ ÈNÒRM Ziekelijk egoistisch Dát ze dé Gevolgen Dé Problemen áán hun nágeslácht áán hun vólk ...Òók dé merendéél Onschuldigen (oa mét Dát "Criminéle generalisérende zélfstigmatisérende Ónschúldigen ér In trékkende antisemitismegeschreeuw" Àls Misdaad tegen de Mensheid en Menselijkheid) óverláten in ÈÈN vóort durende misdáád én "erfelijk gedwongen" Criminéle samenspan ván generatie óp generatie. Feiten Die naftaniel mdi velleman NU Plegen!

    Òók DÀÀR Zál justitié Géén Piepje Geven!
    Òm DÀT ZIJ > al Wéer JODEN < Òók Dáár Àán Al dé Hóófddaders ZIJN!
    Ik Vóórzié Vóór Menig jóods mafialid ZÒ GÈÈN Fijne Oude Dág!

    Dé Dóór hen in monopolies bezeten Én MINSTENS gecontroléérde media en nieuwsstromen ÀL Dié decennia médedaders Samenspanners Èn etnisch Criminéél belang dienende ..Zó Als Òók Een google facebóók twitter Die óp verzoek Ván israel Meer dán tién Miljoén Westerse Accounts sloten cq sabotéérden in DE WÈKEN VÒÒR dé aanslágen Door jóód breivik Óp oa. utoya !

    Ik Dénk Òok Dát JE GÈEN Réchtzaak Krijgt Van ze Jeroen ...Dát Risico zullen ze niét nemen!


    Irritant Dat Je Nu Geen Kolom Laatste Comments Hebt Jeroén ...Moét Nu Alle Artikelen Steeds herhaald Doorploegen Op Veranderingen.Hoop Dat JE Website Snel Terug IS....ÉN ÀLS ..Dán Óp virussen Kindér pornos rootkits keyloggers Én Vérdere Vuilnis Ná Kijken WÀNT Je HÈBT "ÈCHT Mét Láágste Van Láágste Àllerliéderlijkste te maken!

    Jé Collega Ván Klokkenluideronline.nl hébben ze Zélfs Àl méérmalen Vérkrácht!

    BeantwoordenVerwijderen