zondag 7 augustus 2011

Feiten over Joden.

U denkt natuurlijk dat alleen raszuivere ariërs Jodenhaters zijn. Grappige is dat de grootste hardcore anti-semieten van Joodse afkomst zijn: Zionisten. Dat hele verhaal wat iedereen vertelt wordt dat de Tweede Wereldoorlog, de Holocaust en het bijpassende anti-semitisme een exclusief Duits project was, is niet waar. Dat is gelogen. De feiten daaromtrent worden doelbewust verzwegen door bijvoorbeeld Ronny Naftaniel van het Centrum Informatie Documentatie Israël (hij die met de valse lach) en Jood Uri Rosenthal die ook Minister van Buitenlandse Zaken is en deelneemt aan de hedendaagse genociden van de Zionisten en Amerikanen. Op de Islamieten dit keer. In hun thuislanden: Irak, Afghanistan en Libië. Zionisten (Joden in ogen van het publiek) houden graag de schijn op dat hen geen blaam treft in verband met de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. Zij liegen daarover. Het waren in de eerste plaats Zionisten en Amerikanen die a) het Jodenvraagstuk wilde oplossen en b) desnoods gewelddadige revolutie wilde in Duitsland. Toen Hitler nog onbekend en onbemind was in 1929 heeft Hitler tientallen miljoenen ontvangen van de Amerikaanse Federal Reserve Banken en onafhankelijke Amerikaanse banken en Rockefeller en een Nederlandse oliebelang. Al in 1895 wilde de Zionisten dat geaccrediteerde anti-semieten zich aansloten bij de Zionistische beweging om dienst te doen 'as a sort of people's control authority'. Feitelijk hebben Zionisten en Amerikanen het bombardement op Rotterdam betaald.

Deze feiten blijken uit authentieke geschriften van Zionisten en de tussenpersoon die de tientallen miljoenen van de FED en Rockenfeller naar Hitler heeft gebracht in 1929. Toen Hitler uiteindelijk machtig werd en de Joden in Europa onderdruk kwamen te staan voorkwam de invloedrijke Joodse-lobby in de VS dat Joden uit Europa naar de VS vluchten konden. Ook hadden deze invloedrijke Joden vanuit Amerika in maart 1933 aan Hitler de oorlog verklaard waarna Hitler alle Joden in Duitsland als staatsgevaarlijk zag. Officier van justitie Velleman die vrijspraak vroeg en kreeg voor Geert Wilders in verband met zijn discriminatie en aanzetten tot haat tegen Moslims, heeft de sites waar deze feiten uitgebreid gedocumenteerd op stonden in beslag genomen nadat Ronny Naftaniel van het CIDI en de onwetenden van het Melpunt Discriminatie Internet aangifte hadden gedaan in verband met beledigen van Joden. Uiteraard. Vanzelfsprekend. Nogal wiedes. De Zionisten zijn de hoofdschuldigen aan de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust dus Zionist Ronny Naftaniel en zijn knechtjes van het Meldpunt zullen er alles aan doen om de feiten over de Joden te verbloemen. Zionisme is Joods zelfhaat. Zionisme is een vergaande vorm van Joodse automutilatie. Een aandoening die nodig als psychische stoornis in de DSM opgenomen hoort te worden. Joden die het slachtoffer zijn van de Joden die de Holocaust verzorgd hebben klagen vandaag nog steen en been dat er naar hen niet geluisterd wordt. Al bij de opkomst van het Zionisme waarschuwde Joden tegen het Zionisme omdat dit het Jodendom kapot zou maken. Nu kijken zij aan tegen een geschiedenis waarin zij gelijk hebben gekregen en er zes miljoen Joden zijn gebrandofferd voor het Zionistische Ideaal van een Joods wereld getto in Palestina.

De daders van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust waren ook de aanklagers en slachtoffers bij en tijdens de beruchte processen van Nuerenberg, daardoor is iedereen in onwetendheid geplaatst omtrent de feiten. Aparte aan dit geheel is dat de Zionistische ziekte vooral Europese Joden treft die in het Joods Ashkenazi genoemd worden. Daar stamt ook de aanduiding NAZI vanaf die aan de beweging van Hitler gegeven is. Hitler was bondgenoot van de Zionisten, hij is door hen betaald en geïnspireerd. Het was de Zionist Theodore Herzl en tevens 'founding father' van Israël die de totaal oplossing van het Jodenvraagstuk heeft uitgevonden. In zijn dagboeken laat hij blijken hoe trots hij daarop is. De totaal oplossing van het Jodenvraagstuk is in ieder geval niet voor het eerst aan de orde gekomen bij en tijdens de beruchte Wannsee conferentie van 1942. Herzl was een kleine halve eeuw eerder al aan dat vraagstuk begonnen waarbij hij de Nazi's de voorzet gaf in verband met de deportatie per trein. Herzl was ook dankbaar voor slavernij en tegen democratie. Hitler wordt veel kwaad toegedicht in verband met de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. Hij was ook het publieke figuur wat uiteindelijk de uitvoering verzorgde. Hitler is evenwel niet uit zichzelf aan de macht gekomen. Zionisten en Amerikanen hebben Hitler aan de macht geholpen. Pas toen Hitler zijn steun van de Zionisten en Amerikanen binnen had, kreeg het grote Duitse publiek hem in het vizier. Hitler is door Amerikanen en Zionisten geproduceerd. De Tweede Wereldoorlog en de Holocaust zijn Zionistisch-Amerikaanse projecten. Dezelfde belangen verzorgen nu de oorlogen in Islamitische landen, de genocide daar en de economische crisis op aarde. Niet Zionistische Joden en verder ieder ander is hun slachtoffer. Ronny Naftaniel van het CIDI is medeplichtig. Hij zou zich moeten schamen dat hij het bovenstaande of soortgelijke informatie niet op de site van het CIDI heeft staan. Nu denkt @loorschrijft dat zij géén Nazi-teefje is.

2 opmerkingen:

  1. Een economie waarbij winsten individueel worden kunnen worden genomen en verliezen collectief worden gedeeld is in wezen een oorlogseconomie, zegt ook Niall Ferguson, echtgenoot van de schrijfster van het boek "Mijn strijd, jullie lot".
    http://www.blikopdewereld.nl/Ontwikkeling/economie/42-kredietcrisis/1312-dit-is-oorlogseconomie-maar-zonder-een-oorlog.html

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Loyaliteit- en rassenwetten in Nederland en Israël

    Goed dat de Liberaal Joodse Gemeente deze stap genomen heeft. Dat zouden meer kerkgenootschappen moeten doen. Het kan toch niet zo zijn dat leden van kerken zich bij terroristen aansluiten en oproepen tot geweld tegen wie dan ook. Hoe lang mogen de Vrienden van Sabeel eigenlijk nog lid van de PKN blijven, na hun steun aan de Gazaboot en daarmee aan de terreur van Hamas?
    http://keesjemaduraatje.web-log.nl/keesjemaduraatje/

    An Israeli citizen may have his classification as "Jewish" withdrawn by the Interior Ministry in the wake of a newspaper interview he gave. In an interview for the Family Affair section of Haaretz Magazine, in May, Itai Bar, a resident of Kibbutz Shoval in the south of the country, disclosed he wasn't Jewish.

    Bar, 35, was asked by journalists Avner and Reli Abrahami to recount his family story for their weekly column. Bar's father, a Catholic, arrived at the kibbutz as a volunteer after the Six-Day War, where he met Bar's mother, the daughter of a Catholic mother and a Holocaust survivor father. Bar was born in Shoval and Hebrew is his native language. He mentioned in the interview that he is mistakenly described as Jewish in his ID card, but still serves as a "Shabbes goy" at the kibbutz dairy.

    Three days ago, Bar arrived at the population registrar office in Be'er Sheva to obtain a document he needed. To his surprise, the clerk there told him his case was "blocked." He said that there was an alert about my nationality, following a report. I asked who reported it, and she said she couldn't tell me, but it might have something to do with the Haaretz article. From her I went to another clerk, who started asking me about my grandparents. I told her she was infringing upon my civil rights."

    Later on, Bar found himself arguing with the deputy director of the office about his Jewishness. "She asked me if I was Jewish, and I said yes, I was circumcised and I celebrate the Jewish holidays."
    http://privateinvesigations.blogspot.com/2011/06/israeli-investigated-on-his-jewish.html
    The deputy director subsequently unlocked Bar's file to allow him to receive the document he came for, but warned him that his case was being forwarded to the Interior Ministry office in Jerusalem. When he pressed for the source of the information, he was told it came from the spokeswoman of the Interior Ministry.

    BeantwoordenVerwijderen