zaterdag 27 augustus 2011

Israël = Nazi-complot

Omdat Ronny Naftaniel niet bij de les is gebleven nadat zijn vader naar Westerbork was gebracht weten de Joden nu niet dat zij als eerste opgesteld staan om alsnog afgeslacht te worden. Nazi is een verbastering van Ashkenazi. Het is al eens uit de doeken gedaan op Zaplog dat 'de Joden zullen verbranden'. Dat is omdat de Eindtijd een zelf vervullende profetie is. Iedereen gelooft er in dus het gebeurt. Wanneer iedereen gelooft dat het poep regent zullen de klodders binnen de kortste keren om de oren vliegen. Grapje van Moeder Natuur. Om de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust te kunnen begrijpen is het nodig bij Theodore Herzl te beginnen. Theodore Herzl dacht dat hij de messias was. De verlosser. Zo werd hij gezien in zijn tijd door sommige hardcore dwazen. Dat kan en mag gerust gezegd worden over Joden, dat het soms net als andere mensen dwazen zijn. In ieder geval rond de 10% van alle Joden is als de rest gegarandeerd rijp voor een inrichting. TBS of gevangenis. Niet omdat zij Joden zijn. Dat is omdat zij een aandoening bezitten die in de grote mensen wereld als psychische stoornis of ronduit misdadig gezien wordt. Om Joden te begrijpen is het relevant bij the Jews Against Zionism te beginnen. Dat zijn Joden zoals Joden zijn, agressieloos, politiek-loos, met een obsessieve overgave aan de wil van G-d: voor eeuwig in de diaspora verblijven tot G-d en niet Herzl anders bericht.

Wat de tekenen van G-d exact zijn is niet helemaal helder natuurlijk. Niemand weet precies wat menselijk en wat goddelijk is. En wat hersenspinsels zijn. Voor wetenschappers bestaat G-d niet. Wetenschappers zijn mensen die de nul bedenken bijvoorbeeld, los van G-d los van geloof. Als wetenschap in de zin van zuivere kennis. De bijbel is een relevant boek in onze tijd omdat Openbaring het draaiboek van de internationale politiek bevat. De bijbel voorspelt de toekomst, het is een glazen bol. Van kaft tot kaft waarheid met meer nieuwswaarde dan de krant van morgen. Het begin van de Eindtijd is exact terug te voeren tot Herzl en zijn publicatie van de Totaal Oplossing van het Jodenvraagstuk. Herzl was een dappere antisemiet. Een super Hitler. Eentje die zich voor Jood durfde uit te geven. Antisemitisme wordt door Joden als een gerechtvaardigde vorm van zelfverdediging gezien, getuigt Jood Herzl zelf in zijn geschriften. Sommige Joden zijn ronduit klootzakken. Niet all Joden zijn klootzakken natuurlijk. Er zijn ook goede betrouwbare Joden. De betrouwbare Joden zijn de Israëlieten, zij die als Jood in de Diaspora wonen en van ze lang zal ze leven Israël niet als Joodse staat erkennen. Nooit gedaan ook. Echte Joden weten hoe het zit. De Joden waren niet de enige die vet verdiende aan de transatlantische slavenhandel. De Joden hadden goede en de Joden hadden slechte tijden. De Franse Revolutie betekende slechte tijden voor de Joden omdat door gelijkheid, vrijheid en broederschap de kapitalistische aristocraten onder druk kwamen. Wat Nederland leert over de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust is vette bullshit. Is lauwe kak, minder dan de feiten op de grond.

De kans dat er waarachtig industriële vernietiging van Joden plaatsvond met gaskamers is vrijwel nihil. Het kunstje van de Zionisten is dat zij zowel de aanstichters als de 'slachtoffers' als de overwinnaars van de tweede wereldoorlog ende holocaust zijn. Hitler en kornuiten is het openbare project der Zionisten (ook Joden genoemd, zeggen ze, denkt u), de geheime operatie was dat de Zionisten door Eichmann en Mussolini in Italië in ouderwetse terroristische trainingskampen getraind werden. Dat Eichmann in Israël geëxecuteerd is heeft hij alleen begrepen vanuit het perspectief dat hij gefaald heeft in de uitvoering van de totaal oplossing van het Jodenvraagstuk. De Holocaust begint niet bij Hitler. De Holocaust begint bij de Zionisten die Palestina willen bezitten voor zichzelf: de aristocraten. Voor een hongerloontje door de Joodse keuterboeren opgebouwd. De Rothschilds leveren de Eerste Prins aan Israël, belooft Herzl. In ruil daarvoor heeft Hitler later tientallen miljoenen tegelijk ontvangen van de FED en zijn de Rothschilds nog rijker geworden dan ze al waren. Dat was het plan van Herzl, de Rothschild rijker maken dan ze al waren omdat hij met hun vermogen ergens binnenkort alle Joden kon laten verbranden in de Hel van Megiddo. Fock wat kent Ronny Naftaniel zijn geschiedenis slecht. Op enig moment in 1929 had Hitler aan geld geen gebrek. Dat kwam van de Federal Reserve Banken en Rockefeller. Bakken tegelijk. Hitler was een dwaas met praatjes, een mislukte kunstenaar die altijd de mislukte kunstenaar was gebleven als de Amerikanen hem niet ontdekt hadden! WOII en de Holocaust is vanaf de eerste idee een volledig gelaagde Hollywood productie@! De Verenigde Staten van Amerika is samen met de Zionisten, dat wil zeggen in vereniging, de 'number one' terroristische organisatie op de f*cking aarde. De duivel zelf! Herzl.

Herzl zegt het met eigen woorden dat de christenen aan zijn plan zullen meewerken omdat de christenen geloven dat de messias komt wanneer alle Joden in Palestina wonen, dat is (in ogen van die christenen) alleen het geval nádat alle Joden en overige ongelovigen als zondaars of kaffers (dan christelijk) verbrand zijn of zich hebben laten bekeren tot het ware geloof wat waarschijnlijk dat van de Paus is! De oorlog in Irak, Afghanistan en Libië is de kutste Christelijke kruisvaart in de geschiedenis want het is 'real time' lauwe shit van nu! Wie de geschiedenis niet begrijpt (inclusief de bijbel) snapt niet dat de eindtijd zoals die staat in Openbaringen de dag van nu is. In het echt. Zoals Jehova getuigen vrijwel exact prediken! Wetenschappelijk gezien. De bijbel is in de eerste plaats een wetenschappelijk boekwerk met van meet af heldere aanwijzingen van levende wezens uit het verleden. De mensen van toen werden honderden jaren oud. Die hadden bijna het eeuwige leven. Dat bestond. Net zoals de wetenschap nu weet dat dit waarachtig kan. De geschiedenis in de bijbel is die van de Semieten (Arabieren én Joden) aangevuld met de Christelijk Europese geschiedenis die verkeerd geïnterpreteerd wordt omdat de Christenen en eigenlijk ook de Joden het vertikken de Koran als derde deel van de bijbel te zien. De bijbel bestaat uit drie boekwerken. Het oude testament. Het nieuwe testament én de Koran. De Koran is net zo hard het woord van G-d als de rest van de twee boeken!@ Dat is helemaal niet verkeerd. Dat is Rock-'n-roll.

Het mengen der gelovigen en rassen en dat iedereen overal woont is de wil van G-d. Het zijn racisten en antisemieten en zionisten die scheiding der rassen willen. Wat bij Joden bullshit is want het Joodse ras heeft twee wortels waarvan de tweede wortel corrupt is. Er bestaat slechts één soort Jood. Dat zijn de Semitische Joden. De Asjkenazi's zijn geen Joden. Dat zijn bekeerde Aziaten. Misleidt door hun leiders zijn zij klein gemaakt in Europa. In getto's gehouden door kapitalisten. Als blanke slaven. Over de hele wereld gedeporteerd door de eigen heren en meesters: de verloste Joden: de Joden die het niks kon schelen wat G-d of de bijbel te zeggen had. Zij waren en zijn de kapitalisten en internationalisten die de arbeidersjoden onder de knoet hebben. De Franse Revolutie was tegen hún zere benen en/of op hún lange tenen omdat mensen door de Franse Revolutie vrij werden van hún dictatuur. De atheïstische Joden die als Herzl net zo makkelijk naar de Paus gaan om alle joden te bekeren of een kerstboom opzetten, waren de rijke hufters die iedereen tegen elkaar opzette uit eigen gewin. Herzl was totaal corrupt. De gevaarlijkste idioot vóór Hitler. Het rijtje is: Dzjengis Khan, Herzl, Hitler. In ieder geval éérst Herzl en daarna Hitler. Zonder Herzl zou Hitler geen ideeën gehad hebben. De filosofie van de Nationaal Socialisten is Joods, meer precies Zionistisch. De Duitsers hebben de Eerste Wereldoorlog verloren door deze Joden. Deze Joden hebben de The Balfour Declaration gekregen van de Britten, uitgereikt aan Rothschild persoonlijk in ruil voor de overwinning op Duitsland bij en tijdens de Eerste Wereldoorlog. Rothschild was volgens Herzl financieel commandant over alle legers van de grote vijf waaronder Duitsland, Frankrijk en Engeland. De Rothschild bezitten de wereld, u bent hun slaaf. U waant dat u vrije keuze heeft, of vrij bent. U bent gevangen in de wereld van de kapitalistische Joden (Zionisten) die ook de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust verzorgd hebben. Een handje vol is het wat beslist over uw lot. U bent getraind te ontkennen. Onderwijs is een hersenverweking die iedereen angstvallig in stand houdt.

De 'conspiracy theory' is waarheid. Er is een Joods complot en om niet all Joden over één kam te scheren is het wel zo netjes daarbij te melden dat het feitelijk een Zionistisch complot betreft wat ook Asjkenazisch complot genoemd kan en mag worden en wat dus feitelijk een Nazi-complot is. Israël is een Nazicomplot. Israël is een Nazistaat om alle Joden te verbranden bij en tijden de Hel van Megiddo die de Christelijke kruisvaarders met hun legers in het Midden Oosten 'as we speak' aan het voorbereiden zijn. Daarbij is 9/11 net zo'n leugen als sinterklaas. De exclusieve schuld van de Duisters aan WOII en de Holocaust is dus ook geen exclusieve schuld. Wat een opluchting zal kunnen zijn voor de moffen en vooral Rost van Tonningen jr die net als Anne Frank slachtoffer van de Nazi's is. De Duisters hebben zich laten gebruiken door de aristocraten wat toevallig Joden althans Zionisten waren. Bij en tijdens de Holocaust hebben de aristocraten het proletariaat verbrand als smoes om Palestina in bezit te kunnen nemen. De eerste kans op vervolmaking van het ultieme plan van Herzl ligt ergens volgend jaar wanneer Armageddon gepland staat volgens de kalender van de rasnazi's. De aarde staat op exploderen omdat er gelovigen in de politiek zijn. Dat staat in de bijbel dat het stront wordt op aarde als er gelovigen in de politiek zijn. In Openbaring staat dat nadrukkelijk onderwezen. Het is een wetmatigheid, de Eindtijd. Een natuurweetmatigheid omdat vooral christenen en eigenlijk ook Joden te dom zijn om de kont te krabben. Daarom kwam na het nieuwe testament via Mohammed G-d alsnog met de Islam om het de Joden en de Christen nog eens helder uit te leggen. Jezus Christus is niet gestorven bij en tijdens de vermeende kruisiging. Wat daarover in de bijbel staat is een schijnvertoning, zegt de Koran. Arabist Hans Jansen die voor Wilders bij de rechtbank liegt dat de Koran een flutboek is had kunnen weten dat de Koran ook voor hem een heilig geschrift is als hij oprecht Christen geweest was en niet het liefst Satan de reet likte.

De beste plek voor Joden om te zijn is in de diaspora. Waar dan ook. Met gelijkheid, vrijheid en broederschap van de Franse Revolutie heeft iedereen de beste kansen op een vrij leven. Zionisten willen dat niet. De aristocratische Joden aka Zionisten die niet voor niks in het Joods Asjkenazi genoemd worden hebben de pest aan vrijheid voor iedereen. De oud-slavendrijvers zijn dat. De grootgrondbezitters. Afgoden vereren en waarschijnlijk ook rituele moorden was gebruikelijk onder Joden. Daarom dat G-d het verbond met hen verbrak. Het is niet omdat het brave Joden waren dat de Joden verbannen zijn de Diaspora in. Het is in verband met hun zonden de straf van G-d als straf van G-d beleefd hoort te worden om kans te maken ooit nog eens in het beloofde land te komen. De Zionisten respecteren de wil van G-d niet en menen dat zij politiek gemotiveerd het noodlot naar de hand zetten kunnen. Vervolgens leveren zijn daarmee samenspannend met Amerikanen en Nationaal-Socialisten de Tweede Wereldoorlog, de Holocaust en de lauwe shit van nu. Met de voorspelde verbranding van alle Joden en ongelovigen in het verschiet, kijk maar in de bijbel.

4 opmerkingen:

  1. Déze Al in de Verzameling?

    http://www.historyforsale.com/html/prodetails.asp?documentid=91569&start=1

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @Simon

    Dat noem ik nog eens een vondst.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De joden Hadden Belgie nog gesticht óm hun in Frankrijk bij één Geróófde Waarden heen te slepen Óm Aan de Franse Revolutie te ontkomen.

    Gelden En Waarden Die ze van áchter de koningshuisfacáden koppen ván jut Die ze overal aanlegden samenróofden Nét Als Hiér.

    Het Gehéle verschijnsel staat wet koningshuizen statussen belasting religien straffen en Vullis kwám mét dé asiaat méé Áls afpers uitzuig en onderdrukkingswapens ...Én Wij noemen hét "Onze" ...Dás slim ván ze!

    Verdeel en heers brachten ze DUS Òók méé!

    Zó hebben ze Wél Méér Landjes aangelegd Die miraculeus buiten schot blijven Als Ons Bloed Weer Vloeit klotst Én kolkt voor ze!

    Hún cúltúúr én bróód ...Òns Lééd Èn Ondergáng!
    Dat is geevoluéérd uit asiatisch MÈNSEN eter zijn Wát Ik ze Òok Nog Heb Zién doén!

    Hun Kanabalisérende úitvrétende pyramidespel monopolistisch internationaal bankensysteem Én privébedrijfje is Dáár Òók uit geevoluéérd!
    askeNazijóóds mario draghi Één volléérd Mensen eter Zál Als nieuwe president ecb Òok Wél de nodige Ellende leveren?

    BeantwoordenVerwijderen
  4. @05:56 Fijn Dat Ik Je Blij ér Mee Heb Kunnen Maken

    ...Zie Je Òok dé naam "lieberman" ...Èén Terrorist Die Ons Heden van uit zijn veilig stekje israel Òok Al Wat jaren Hét Leven Héél zuur maakt Mét oa. grootscheepse censuuraanvallen op de Westerse Samenlevingen en achter de Sluitingen Van Miljoenen Accounts Op google Twitter Facebook Zit in de Weken VÒÒR de aanslagen in Noorwegen!

    Zó zaten naftaniel velleman justitie etc áchter de sluitingen Van Miljoenen Websites en Blogs in Amerika Èn Europa in Hét Jáár Vóór de genocideaanval Ván israel Óp de Palestijnen ...Die wás Óm Een atoomoorlog uit te lokken ... Óm Dàt Dát Mede Mét Èén Èérdere poging een atoomoorlog te realiséren mislukte afgeleid Mét Dé WTC aanslag en hetse tegen de moslims!...Méde mét allerlei divérse aanslagen en onrusten Utoya London Russische Bosbranden financiele rámpwatervallen Libie Iran over al etc ...´De éne Rámp vérbloémen mét dé ander Dé éne Misdáád verbloemen afleiden Mét dé ander!

    Ze werken Blijkbaar hárd aan hun armageddon?

    ´K Meen Dat de kopstukken Ván Déze etnischculturéle Terreurorganisatie Òók Wél Black Nobilitiy Genoemd Wérd Door de Eeuwen Héén!

    Òftewél Follow the Money and Find the Dirt!

    BeantwoordenVerwijderen