zaterdag 13 augustus 2011

Zionisten zijn schuldig.

De teksten over Joden en Zionisten op het hetzuur.nl, nazitruth.nl en holocaust.nl zijn geplaatst omdat @RonnyNaftaniel en de corrupte idioten van het CIDI er niet zelf over begonnen zijn. Het draaiboek voor de Holocaust staat domweg in de dagboeken van Zionisten Koning Theodore Herzl. Geschreven in 1895 en daarna, vanaf augustus, de maand waarin Theodore Herzl en Max Nordau en andere staatsgevaarlijke dwangneuroten de Zionistische wereldorganisatie oprichten, tot 1904. Toen was hij dood, jong gestorven. De Zionistische wereldorganisatie is opgericht door een honderdtal puissant rijke aristocraten die de pest hadden aan de Franse Revolutie omdat daarmee het vruchtgebruik van de Joodse Getto's in Europa verdampte. Niks gelijkheid, vrijheid en broederschap. Dat was het grote probleem voor de Zionisten, niet het anti-semitisme. Zionisten waren tegen democratie, dankbaar voor slavernij en zagen anti-semitisme als bondgenoot. De aristocraten waren de slavendrijvers van vroeger, de racisten. Grootgrondbezitters die handen niet vuil maken.

Iedereen wordt vals voorgelicht door Ronny Naftaniel en zijn CIDI en het kloterige MDI. Dat is willens en wetens, met opzet. Er is anti-semitisme. Mensen zijn racistisch, net als Herzl, Nordau en de rest van die nepjoden. Racistisch tot op het bot en er op uit bij te dragen aan Satans plan voor maatschappelijk leven. Zionisme is een politieke ideologie, eigenlijk meer een politieke techniek, de politieke vorm van oud slavendrijvers die door de Franse Revolutie macht over slaven uit de Joodse getto's van Europa en andere burgers zagen afnemen. Baron von Hirsch, ook een aristocraat, had kolonies in Argentinië. Met Herzl sprak hij daarover alsof het vee was wat beheerd hoorde te worden. De Joden moesten dom gehouden worden zo bedisselde de heren onder elkaar, bekend Herzl in zijn dagboeken die pas in de jaren zestig van vorige eeuw gepubliceerd zijn. Toen waren de Zionisten al ver geslaagd in de machtsgreep. Zionisten stammen af van de Joodse stam die in het Joods 'Ashkenazi' wordt genoemd. Niet voor niks Nazi. Deze Ashekenazi bezitten niet dezelfde Joodse wortels als de stam der Sefardische, Arabische en/of Spaanse Portugese Joden. Merendeel der Ashkenazi zijn ook Zionist, en willen dat kritiek op hun politieke ambities als Jodenhaat gebrandmerkt wordt!

Zionisten stammen af van een kolonie Euro Aziaten die in 740 na Christus tot het Jodendom bekeerde is, en gedragen zich niet overeenkomstig de duizenden jaren oudere in Irak ontstane Joodse traditie. Zionisten leveren samen met de elite der christenheid (de valse christenen) de (rechts)personen die in nationale en internationale verhoudingen macht gelegenheid en middelen misbruiken en/of democratische verkregen (bijzondere) ambtsplichten schenden om de wereld te laten ontsporen zoals het vandaag de dag ontspoort. Dat proces is op de kop af per 29 tot en met 31 augustus 1897 begonnen bij en tijdens het Eerste Zionistische Congres te Basel. De roddel gaat dat toen in een geheime vergadering ook de Protocollen van de Wijzen van Sion zijn vastgesteld die als een vervalsing worden gezien. In het geheel beschouwd is het niet waarschijnlijk dat die protocollen vals zijn, de officiële protocollen en geschriften der Zionisten ademen eenzelfde sfeer. Diezelfde Zionisten maken vandaag de dag nog de dienst uit. Het waren de sterke mensen achter Hitler die omdat zij de machtigste waren tot op heden buiten schot zijn gebleven. Het zijn de politieke hotemetoten in onder andere Israël die hele bevolkingsgroepen gek maken met hun bedrog en leugens. Zionisten zijn de elite Nazi. Niet de 'Middle of the Road' SS'er. De Nazi met verblijfplaats in Israël, eigen man Eichmann brandofferend om de schijn van goede trouw op te houden. Adolf Eichmann: de man die de door Herzl bedachte Totaal Oplossing van het Jodenvraagstuk Zionistisch perfectioneerde.

Zionisten en Amerikanen hebben letterlijk tientallen miljoenen dollars geïnvesteerd in Adolf Hitler en zijn Nationaal Socialisten. Het bombardement op Rotterdam is de schuld van Rockenfeller en de Federal Reserve Banken en een aantal onafhankelijke Amerikaanse banken en nota bene een Nederlands olie belang en de Zionisten. De Joodse bankiers familie Rothschild die door Herzl beloond werd met de eer Eerste Prins van Israël te mogen leveren, was eigenaar van de fabriek in Auschwitz die profiteerde van de dwangarbeiders en een monopolie had op de productie en levering van het beruchte Zyclon-B. Ronny Naftaniel heeft het er nooit over. Ook de betrokkenheid van de Amerikaanse familie Bush bij het management van Hitler komt onder Joden nooit ter sprake. Zelf mimicry kan het niet zijn. Daarvoor is Ronny Naftaniel te veel Zionist in hart en nieren. Hitler was een mislukte kunstenaar toen de Zionistisch Amerikaanse kongsi hem ontdekte in 1929. Hitler was niks. Een losser met praatjes. Iemand die niet eens deelraad verkiezingen had gewonnen indien Amerikanen en Zionisten Hitler niet gefinancierd hadden. Amerikanen en Zionisten zijn er op uit geweest revolutie in Europa, meer specifiek Duitsland, te verzorgen om a) tegoeden die de FED uit had staan in Duitsland veilig te stellen in verband met het door Wall Street bekritiseerde verdrag van Versailles en B) de door Zionisten bedachte Totaal Oplossing van het Jodenvraagstuk uit te voeren. In zijn dagboeken masturbeert Herzl zich spreekwoordelijk wezenloos in verband met zijn eigen slimmigheden. Hij vindt zichzelf geweldig en doet zijn best het niet te uiten. Had Herzl nu geleefd dan was hij op hetzuur.nl verbaal finaal in de bek gescheten, Jood of niet.

Als er één organisatie is wat als terroristisch aangemerkt hoort te worden naar de normen en waarden van toen, is dat de organisatie van de Zionisten. Theodore Herzl zegt zelf in zijn dagboeken dat de Joodse bankiers familie Rothschild in 1895 het financiële commando voerde over de legers van de vijf machten. Toen waren dat in willekeurige volgorde: Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Rusland, Oostenrijk en Duitsland. Later zijn daar de Verenigde Staten en Italië bijgekomen. Dan weet u uit welke voordeur de putlucht komt die dagelijks uit alle journaals blijkt. Vanaf de trappen van het majestueuze landhuis van de familie Rothschild komt de Eerste Prins van de cryptofacistische Nazibenden der Zionisten wat Israël wordt genoemd. Iedereen heeft de Nazi's te danken aan de Zionisten. Hadden de Zionisten en Amerikanen ordinair de bek gehouden dan waren de algemene vrijheden van de Franse Revolutie genoeg geweest om het antisemitisme voldoende op te lossen en was er een bloeiende wereldeconomie ontstaan met maximale vrijheid voor iedereen. De cryptofacistische Nazihoeren van het Zionisme waren echter tegen vrijheden voor anderen en hekelde iedereen dat zij niet alle vrijheden kregen die zij wilde omdat zij tenslotte Joden waren.

Joden die zeggen Zionist te zijn is net als een Nazi die het niet 'gewusst' heeft. Baardapen zijn die Zionisten. Radicale idioten die schijt hebben aan iedereen en zich voortgaand gepijpt willen zien omdat ze zo netjes de Holocaust verzorgd hebben zonder daarbij voor eeuwig in het schavot te zijn opgesloten. Bizar overigens, als terzijde, dat kaalkopje Arnold Karskens de wannabe oorlogscorrespondent van De Pers nooit op de dagboeken van Theodore Herzl gestuit is. Als nazi-jager zou hij moeten weten uit welke hoek de stank komt. Amerika en Israël zijn de twee grote crypto fascistische kutlanden op aarde. Leveranciers van oorlog. Grootste exportproduct van de VS is militaire shit. Uitgevoerd door op een dwaalspoor gezet Amerikaans stemvee wat denkt dat het niet de Amerikaanse Nachtmerrie droomt. Dat Ronny Naftaniel bij en tijdens zijn bedrog vals lacht maakt hem er niet betrouwbaarder op. Ook zijn kennelijk goede band met het Openbaar Ministerie om in te kunnen grijpen elk moment dat er onderbouwde en op klare feiten gebaseerde kritiek op het Zionisme de kop opsteekt, imponeert corrupt. Past precies in de strategie en het beleid van Herzl: 'extensive but firm limits on public opinion'.

De eindeloos lijst artikelen op hetzuur.nl, nazitruth.nl en holocaustles.nl heeft niet voorkomen dat Ronny Naftaniel precies valt over het zinsdeel waarin staat dat 'Joden' terroristen zijn, nota bene wordt in datzelfde artikel ook gezegd dat die Joden natuurlijk Zionisten zijn en wordt er bewezen dat 'Jodenstaat' (Term van Herzl) Israël terroristisch van start is gegaan. Op eenzelfde manier worden op die sites echte christenen en het tuig van de christenheid over één kam geschoren, dus alleen daarom al wordt er op die sites niet gediscrimineerd. Het zieke aan het geheel is dat Joden al heel lang waarschuwen tegen het Zionisme en het gevaar daarvan voor de Joodse gemeenschap. Sinds de bekering van 740 na christus vormde echte Joden evenwel de minderheid van de mensen die door het publiek als Jood werden gezien zodat hun protesten verstomde en ook zij aan de genocide van de aristocraten op het klootjesvolk Ashkenazi ten onder zijn gegaan. De Zionisten en Amerikanen hebben betaald, Hitler en zijn Nationaal Socialisten waren de aannemers. Doel was kolonisatie van Palestina en het opgang brengen van daarvoor noodzakelijk Joodse massamigratie. Auschwitz en de andere concentratiekampen waren dienstbaar hieraan in verband met de slavenarbeid voor de verdrukkende oorlogsindustrie en de vervulling van de Holocaust mythe.

15 opmerkingen:

  1. Herzl and Zionism Part I ( English Version)
    http://www.youtube.com/user/IMPACTOCOMUNITARIO

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Herzl en Wilders winnen op alle fronten:

    http://www.youtube.com/watch?v=8n-y24SzbCY&feature=player_embedded#at=433

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ´t Zál Dié Dómme zélfhaat Wél Zijn Wáár Àán Wij méé gesleurd wórden?

    Sionisten zijn al hééél lang bezig!

    [quote=kade]
    Ik hoor liever de opvattingen van een festivaldirecteur dan van een xenofobe politicus. Laatsten zijn vele malen gevaarlijker.
    [/quote]Dát u liever Dóór een Hoepeltje springt Kán Geert Wilders Niks Àán Doén! Èn Ik Zié Sommig hulpbrigáde Hitler SS afascisten Gaskamers Wéér áán slépen...> Nu Zijn Oók Hiér In Dé Fascisten en SSers Wéér JOODS Zo ALS carl silberbauer Die anne frank arresteerde En JOODSE SSer Wás ...

    ÉN DÀN zijn familié Nóg ...

    >>> Leden Wannseeconferentie Vóor Dé Geschiedkundig ÉN VOLKENkundig Levensgevaarlijk Gehandicapte >>>
    [quote=jonasgoudvis]
    [...]"Op 20 januari 1942 kwamen vijftien hoge ambtenaren bijeen om te spreken over een 'definitieve oplossing' voor het "Jodenprobleem" (Endlösung der Judenfrage). De aanwezigen waren:[/quote]

    JOOD>De heer Hitler, A.
    JOOD>Reinhard Heydrich (RSHA, SD, Sicherheitspolizei) (1904-1942)
    JOOD>Adolf Eichmann (SD, Sicherheitspolizei) (1906-1962)
    JOOD>Otto Hofmann (ministerie voor Rassenvestiging) (1896-1982)
    JOOD>Dr. Rudolf Lange (SD) (1910-1945)
    JOOD>Heinrich Müller (rijksveiligheid) (1900-1945)
    JOOD>Dr. Eberhard Schöngarth (SD) (1903-1946)
    JOOD>Dr. Josef Bühler ...
    JOOD>Dr. Gerhard Klopfer (rijkskanselarij) (1905-1987)
    JOOD>Dr. Roland Freisler (justitie) (1893-1945)
    JOOD>Wilhelm Kritzinger (rijkskanselarij) (1890-1947)
    JOOD>Dr. Georg Leibbrandt (ministerie voor Bezette Gebieden) (1899-1982)
    JOOD>Martin Luther (buitenlandse zaken) (1895-1945)
    JOOD>Dr. Alfred Meyer (ministerie voor Bezette Gebieden) (1891-1945)
    JOOD>Erich Neumann (bureau voor het Vierjarenplan) (1892-1948)
    JOOD>Dr. Wilhelm Stuckart (binnenlandse zaken) (1902-1953)
    JOOD>Hermann Göring

    http://www.ghwk.de/2006-neu/deelnemers-2.htm

    MÀG IK in úw Cónsternatie ÈR ÒP WIJZEN DÀT in 1887 ÀL Dè JOOD herzl zich ÀL bezig Hield Mét "het jodenvraagstuk en dé éndlösung"!???

    BeantwoordenVerwijderen
  4. @Simon

    Dat Eichmann zichzelf als ware Zionist zag, zelfs een tweede Herzl, spat uit de bronnen. Zo voelde dat voor hem. Daarom ook dat hij zich niet schuldig waande. Hij vervulde tenslotte naar eer en geweten de Zionistische droom.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dat al de deelnemers Joods waren vind ik moeilijk te geloven, maar volgens deze zin lijkt toch eerder een zionistisch dan een Duits doel te zijn nagestreefd:
    "Hij geeft de aanbeveling om de Scandinavische landen, wegens het geringe aantal joden en de te verwachten moeilijkheden, aanvankelijk buiten beschouwing laten en zich op het zuidoosten en het westen van Europa concentreren."

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Sja Lucas ... http://webarchive.yolasite.com/2011-maand-8.php

    BeantwoordenVerwijderen
  7. ""Baron von Hirsch, ook een aristocraat, had kolonies in Argentinië."" ?

    Hééé Gáát Dit Richting cryptojóóds ""hirsch" ballin" Èén Hiér residérende Slavendrijver Én Kindér pornoproducént Én Staats Ambténááren Èn Polici áfpérser ér méé???

    Volgens De Nationale Récherche residéren Óf Béter Gediagnosticéérd kánkeren Dié mafiafamiliés mét hún úitzááingen al enkele ééuwen Bij Criminele erfopvolging rónd in Staat Wét En Regering.Dié zaaien hun nageslacht óok uit over De Landen Als mafiasysteem!Zo Kun Je cohens loebs bauers polaks kaufmans liebermans over Al onder Allerlei náámsverbasteringen tegen komen!

    Dé donners Òók ..EN Als Men de Politiék Alleen Al Sinds ww2 Bekijkt Steeds Wéér Dé Zélfde terugkomende namen en familiés!

    Àlle Autóchtónenpolitiék ÉN Politici Steeds Wéér Dóór hén Vermóórdt Dóód geschóten Verkrácht in ÉLK Land Waar ze óm zich héén grijpen!

    Heláas IS Dé Twee Méter Dossier Dáár Òver "mysterious" Verdwenen en Nóóit Op "jóódse spin Én Bédróg" wikileaks Gepublicéérd!

    DUS Zullen We Nét Als Van De Drie Miljoén Aangiften Tegen JÒDEN Wegens tegen Autóchtone Nederlanders Gepleegde óórlogsmisdaden Én Dé Genocide Op 1 Miljoén Autóchtóón Nederlandse Mannen En Jongetjés Die Óp tránspórt werden gezét Én Kanslóós Aan het Òostfront Moésten Sterven Wél nóóit Ván Vernemen ...Gezién Dé Bij érfopvolging vóórtdurende samenspan áán Én verzwijging Ván Die óorlogsmisdaden!

    Chronische Kristallnacht Als etnische verzwijgterreur!

    Zélf té Láf Óm té Stérven áchter blijvende Met Dé Wéerlózen ... Gehéél Zo Als Het Dé hyena´s Én káálkópgiéren Die ze Zijn betáámt!

    Wél 5 Mei wéér één minúútje eerbied Bij Èèn Leúgen Èen Bedrog Èén MISDáád én kasséren maar weer Dát Uitschót Ván Kindér pooiérs Wáár Náást hirsch ballin Én donner Òók mark rutte en verhagen rijk en machtig Ván zijn gewórden!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Het Duitse belang was de Slavische bevolking te onderwerpen. Maar dat verhaal komt niet van pas in de huidige georkestreerde geschiedvervalsing die ons wordt voorgeschoteld.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Alweer een plannetje voor schuldsanering:

    China: The Pentagon's new China war plan

    Despite budget woes, the military is preparing for a conflict with our biggest rival -- and we should be worried.
    http://www.salon.com/news/feature/2011/08/13/sino_us_stephen_glain/index.html

    BeantwoordenVerwijderen
  10. De Commentsectie is Weer te Kort Voor Mijn Verhaal DUS http://webarchive.yolasite.com/2011-maand-8.php

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Áh schuldsanering 17 augustus 2011 13:19

    Nóg Èén ...Wát té Dénken Ván ...Griekenland HEÈFT HÈLEMÀÀL GÈÈN Schulden...DÀT Wéten WIJ DÀT Wéten Dè grieken NIÉT ...Dè JÒÒDSE global mafia WÈL.Die Mét wat Boékhoudkundige Fraudes en Verschuivingen Èén Kunstmatig tekort Óf schúld creerde Zo ALs ze HIÉR Òók Dé recessié artificiéél creerden Dóór Stáátsboékhoudfraude Óver 2006 tm 2009.

    NÙ dwingen ze Dé Grieken Èn Ons Een LENING BIJ HÈN óp ...Wij Staan (Buiten Onze Vrije WIl En Weten)Voor ruime 250MLD garant Vóór de lening. ÁLS Dé lening verstrékt wórdt hoéps heeft Griekenland op eens GÈÈN solvabiliteitsproblémen Méér ÉN stéken dé joden Dié 250 MLD in EIGEN ZÀK MÈT Dáár BOVEN ÒP Dé afbetalingen ÈN rentes Van Het Griekse VOLK Èn ÒNZE Betálingen ...WÀT uiteindelijk 1 Triljoén Vóórbij Zál Gáán DÀN!

    Òm DIÈ GIGAFRAUDE vóór elkáár te krijgen kréég mafialid mark rutte 1 miljárd ér Van Door ze belóofd Óp familiérekening!

    U Wéét Wél Die rutte Die Èèn Ván zijn Dóchters Zwanger maakte.Óm té Accentuéren HOÈ VERRÒT DIÈ Vérder Tóch Al IS!

    Van Dáár wérd dé PVV ér Òok BUITEN gehouden gewéérd En geweigerd Méé te Mogen Vragen.

    Én Zagen We rat rutte Mét uitsluitend Collaborerende mafialeden een "onderonsje" houden Óp TV!

    WHAT ABOUT THÀT?

    BeantwoordenVerwijderen
  12. ietwát té cryptisch Vóór Mij Óm Wat Van te Vinden.
    http://webarchive.yolasite.com/2011-maand-8.php

    Nazi ideology viewed Slavs as a racially inferior group, suitable for enslavement, or even extermination.[2][28] Generalplan Ost (GPO) was a Nazi plan to realize Hitler's "new order of ethnographical relations" in the territories occupied by Germany in Eastern Europe during World War II. It was prepared in 1941 and confirmed in 1942. The plan was part of Hitler's own Lebensraum plan and a fulfillment of the Drang nach Osten ("Drive towards the East") state ideology.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Racial_policy_of_Nazi_Germany#Policies_regarding_Slavs

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Dank Je Lucas 08:13 Máár Ik Vrees Heláás joodse bron!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. The Betar Movement (בית"ר, also spelled Beitar) is a Revisionist Zionist youth movement founded in 1923 in Riga, Latvia, by Vladimir (Ze'ev) Jabotinsky. It has been traditionally linked to the original Herut and then Likud political parties of Israel, and was closely affiliated with the pre-Israel Revisionist Zionist splinter group Irgun Zevai Leumi. One of many movements and youth groups arising at that time out of a worldwide revival of fascism, Betar was founded as an application of fascist principles to Zionism, employing the requisite political tactics of radical militarism, nationalistic indoctrination of youth, and exceptionalist propaganda to achieve the maximum degree of military strength and social unity for the establishment and perpetuation of a Jewish state. Prior to the creation of Israel, Betar trained Jewish youth in many different countries to serve as militia answering solely to Revisionist Zionist leaders rather than the British Mandate or other more left-leaning Zionists. It came to produce many of the most prominent members of Zionism and politicians of Israel, most notably Prime Ministers Yitzhak Shamir and Menachem Begin, the latter of which idolized Jabotinsky.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Betar

    BeantwoordenVerwijderen
  15. @Lucas 11:22 Zélfs hun rabijnen dienen De Absóluut Rassenvijandige ÉN zich zélf Ónbewust" Vijandige doelen Door Babies en Peuters ...Óók Dè Eigen...te breken cq Vérkrachten martelen Hérsenspoelen.

    Besnijdenis En dé dóop Zijn Bij Vóorbeeld Twee Zéér Zware Vérkrachtingen Der Ziél Óp Diepst Moeilijk Heelbaar Nivo Dán Hébben We Het Nóg Niét Eens Óver Dè vuisten en Dé Buik Ván Zwangere Mama Wát Vóór jaloeziéaanvallen Dóórgaat Als Een Man er Door overweldigd Wordt Máár in Waarheid 3200 Jáár Oude conditioneringstechnieken ZIJN Vóor Een bepaald doel Dat toen beoogd wérd!

    Dé Gevolgen Ván Dit Sóórt Ongebóren Zwangerschapstrauma´s Worden Door Sommig Rabijn Wél Eens Verwóordt Mét Dé Angst Vóór "Dié Die Hét Licht Nám"! In Sommig protocol Verwóordt!

    Ze Weten Niét Dát Ze in Mamas Buik Dóodgeslagen wérden ÓM GOD´s Aanwezigheid Óp Aarde te vóorkomen ...Dóór hun eigen leider hun eigen zélfverklaarde god!

    Zó Ben Ik Òok 3 dagen gemarteld Vérkracht bewérkt in dé Buik Van Mijn Moeder tót Ze óm Mijn Dóod Smeekte ..Mijn Tweelingbroertjé ér Áán Gestorven!

    Sja Zó maken Die joden Steeds Van zich zelf "ÈN De Wéréld" geconditioneerde rátjes vóór één óf ander Onnodigs Áán geweld en waanzin! Dé géést Ván Die farao Die nog welig tiert!

    Zélfs hun geleerden en priesters Weten Niét Dat hun overtuigingen ideen Vijandbeelden religien politiék Óp duizenden jaren Oude Hersenspoelingen en martelingen gebaseerd zijn ...Zó richtten de faraos hun dienaren áf óm ze te dienen en vóor ze té gatheren ...dé Wereld té oogsten cq plunderen onderwerpen Vérkrachten!

    15.000 Jáár Geleden sloegen de faraos óf priesterkasten Ván de faraos al Koperen Nagels in de Achterhóófden Óm Hersengebieden te vernietigen en dociele slaven te maken.Grootmeesters Óp gebied Van Brainwash en manipulaties millenia Al!Dáár Heeft De Hedendaagse Wereld Geen Eens Wéét Van Hoé Vér Dát Ging Én Héden Nóg gáát! Dé puppetmasters Òok Die Ván 15.000 Jáár Geleden Al Waren En ZIJN Òok puppets Maar Weten Dat Niét Om Dat Weinigen in Staat Zijn Hun Vroegste Jeugd te Kunnen En Durven herinneren!

    Dáár Dé Schade IN Dè Zielen zit Kun Je Al hun verenigingen sluiten en het popt gewoon weer óp autonóóm van uit dé Zielen!

    Enige Dat Helpt IS Weten Waarheid en Helen!
    EN Héél Wát Dápperheid Wánt Die Trauma´s Zijn Me Een Partijtje Eng ...Éven Àls Die verenigingkjés Die Je Dáár Aanreikt!
    Máár Óp zich Niéts Nieuws ...Mischién Kén Je De Verhalingen Dat ze afgelopen duizenden jaren tig hónderden religiestromingen hadden ...Zélfde leest Zélfde Trauma Zélfde vereniging!

    Enige Brón ...Niét Geheelde Niét Gevónden Trauma´s Die psychoses veróorzaken!

    BeantwoordenVerwijderen