maandag 12 september 2011

De laatste pogrom

De laatste pogrom zal zijn bij en tijdens de Hel van Megiddo, daar waar Zionist Theodore Herzl samen met zijn ridders van de Christenheid het Joods wereld getto georganiseerd heeft. Wie denk dat dit niet binnenkort is zal bedrogen uitkomen. Afgaande op berichten in de media maakt 2012 goede kans Eindtijd technisch een diepte punt te bereiken. Omdat het Zionisme een leugen is begrijpen weinigen welk gevaar een ieder bedreigt. Aangezien Zionisme de keerzijde van de Nazi-medaille is valt er een redelijk vermoeden uit te spreken over de grondlagen van de racistisch, fascistisch en imperialistisch imponerende oorlogen in Islamitische landen en de oplopende spanningen rond Israël. Theodore Herzl en zijn Zionisten waren super Jodenhaters: aristocraten: zij die het Joods proletariaat dom wilde houden en bij tijd en wijle trakteerde op pogroms om ze niet al te veel ruimte te geven. De kudde Joden moest beheerd worden natuurlijk, de getto's waren er niet voor niks. De Zionisten zijn aristocratische Joden, de ongelovige kapitalistische Joden die altijd overal tussendoor zwijnden omdat zij persoonlijk toegang hadden tot hoven en regeringen waar dan ook op aarde. Deuren die voor anderen gesloten beleven, gingen voor hen open.

Zij waren het die overheden aanzette tot anti-Joodse maatregelen. In de eerste plaats bedachten zij de rassentheorie en het Jodenvraagstuk en de totaal oplossing daarvan, in de tweede plaats organiseerde zij zich statelijk en gedroegen zij zich terroristisch ten opzichte van overheden in de zin dat de Zionisten om de haverklap de oorlog verklaarde als ze de zin niet gedaan werd. Ook propageerde zij dat Joden een volk van bedelaars was wat niet met oorspronkelijke bewoners kon samenleven. Van het begin af is het Zionisme een ideologie van verdrukking geweest. Geen vrije meningsuiting. Anti-democratisch. Hiërarchisch, militaristisch, met geheime diensten. Wie niet meedeed kon zelfs een kogel door de kop of in ieder geval de vet tyfus krijgen, en er is totaal niet geschuwd zionistisch met de nazi's te collaboreren om alle Joden opgejaagd naar Palestina te krijgen. Het was de Zionisten te doen om Palestina, de Joden kon hen waarachtig geen fuck schelen. Die zijn gebrandofferd voor het utopische ideaal van een eigen Staat in strijd met de wil van God en alle joodse wetten en tradities die er sinds ééuwen zijn, en zullen voor de verdere rest bij en tijdens de laatste pogrom op het wereld getto de sigaar zijn. Joden die de Staat Israël nog erkennen moeten niet vreemd staan te kijken wanneer zij als nazicollaborateur worden weggedragen.

4 opmerkingen:

  1. Het moet afgelopen zijn met het beledigen van Joden en Israël door het ontkennen van de holocaust op internet. Dat wil ChristenUnie-Kamerlid Joel Voordewind.
    http://www.nu.nl/politiek/2613822/verbod-haatzaaien-ontkennen-holocaust.html

    Wat interessant aan deze volksvertegenwoordiger is, is het feit dat deze fundamentalistische christen het niet relevant vindt om de illegale bezetting van de Westbank te belichten, maar wel het Palestijnse verzet daartegen, in dit geval een -- volgens zijn Joods-Israelische gesprekspartner -- terroristische aanslag. Dat betreffende gesprekspartner zelf terreur bedrijft door het bezetten en stelen van andermans land is niet relevant genoeg voor Joel Voordewind om te vermelden in Trouw. Nu mag iedere Nederlanders geloven wat hij wil, hij mag in dansende tafels geloven of in een man die 2000 jaar geleden over water liep, maar 1 ding mag een Nederlander niet en dat is schendingen van het internationaal recht negeren en rechtvaardigen. En zeker een volksvertegenwoordiger mag dat niet. Dus Joel, waarom negeer jij de joods-Israelische schendingen van het internationaal recht? Het feit dat deze zionistische extremisten behoren tot in jouw ogen het door god uitverkoren volk kan natuurlijk in de politiek, die zich dient te houden aan rechtsregels, geen argument zijn. Geloven doe je in de kerk, en als je een beetje fatsoenlijk bent probeer je je normen en waarden ook nog enigszins in de praktijk te brengen. Ik bedoel, ik denk niet dat Jezus de Palestijnen had vervolgd zoals de joods-Israeli's doen. Waar ben je mee bezig, Joel? Hoe komt het dat je zo in de war bent geraakt? Heeft het christendom al niet veel te lang terreur bedreven, of dat nu tegen de joden in Europa was, of nu tegen de Arabieren? En waarom steunt Trouw deze christelijke politicus die lak heeft aan het internationaal recht?
    http://stanvanhoucke.blogspot.com/2009/05/de-gekte-van-joel-voordewind-3_09.html

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @Lucas ...joel voordewind is askenaZi jóóds.
    Pér definitie GÈÈN Christen.

    lid joodse mafia...Wánt joden laten NIEMAND in bestuurs machts en publieksfuncties die niét méést liederlijke loyaliteits en initiatierituelen hééft óndergáán.

    Èlke jood in zulke functies ...óók vellemannetjes natfatanellen rechters en ovjs ZIJN bij voorbaat zonder voorbehoud té Verdenken van Zúlke áfschuwelijkhéden en hebben hun loyaliteit niet BIJ dé "ondersoort" zo als askeNaZijood pechthold Ons"dé Bevolking" die ze stelselmatig uitvréten uitbénen en léég zuigen noemde MÀÀR BIJ dé globale joodse mafia cq sekte cq krankzinnigengesticht ál IS hét tén minste via afpersing en bedreigingen!

    Leden van déze joodse globale mafia spelen mét de Volken een nationaal en internationaal spel via allelei instanties instituten en machtsmiddelen en Misbruik Ván VELE Ambten en media...indién de dóór hén geschreven en ópgelegde bijbel ér bij bedácht ...al heel wat eeuwtjés!

    Wàt Vólkser óf Bééldvórmender Gezégd ...dutroux waár Je edelachtbare óf hoogheid tegen moét zéggen én mét vlaggetjes náár moét zwaaien náást hun té dure banen betálen óp straffe de dóods.

    Volken beschavingen gevormd door bronpsychopaten die pér 13.000 jáár gelden hun wil en gewoonte kwamen opleggen.

    Begá Je die vergissing wél - óm één Christen en wáár Ze vóor staan mét een zwaarst Criminele mafiajood ÉN WÀÀR DIÈ vóór stáán te verwisselen ...sja tél uit Je winst... sommig van HÙN bedrijvighéden Kun Je óp Klokkenluideronline Méér Wél Dan niet Volgen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. @Lucas ...DÙS dé gedragingen ván voordewind ÈN ÀLLE joden in politiék media regeringen diensten instanties forums en overheden inzake israel en hun zó veélste boevenkolonie is Mét Dié achtergrond IN Hét Achterhóófd Béter te Duiden.

    Ván Jóngs af aán worden ze in de sekte óf mafiacultuur Vérkracht en opgekweekt om de joodse elitemafia te dienen ...Dát gaat tót Ze van ZÈÈR Jongs af aan mee te laten doen aan Verkrachten en martelen Van Ònze Kinderen én ze Zélfs te verslaven aan heroine om een zwaardere verbintenis te leggen...een artificiele "liefde" mét Onbewuste heroineverslaving...Dát doen ze BIJ Ónze Kinderen Òok ...óm Ze géén ándere Wég te Láten dán no way dán dé corrupt criminal en rotten way! Èèn standáárd mafiatruck!

    Eigen Leden eigen Kinderén Zélfs té martelen doden bedreigen áls Ze Niét Willen méé doén is Òók zéér gebruikelijk en zó kan een jood die zich Tégen ze Keert zó maar Dóód aan de thallium ómvallen op een tennisbaan in Aruba ...Aruba wéér een volgend uitvreet nestje van ze wat ze in beslag namen na Óns overtuigd te hebben té dé koloniséren...Vóór ALLE Volken en zwaar gelag!...Manuel Schadwald Wás Òók Een joods Kind dat ze in de sexindustrie Misbruikten ...éigen Volk en Kinderen Òók DUS ...Zó Als Ik Zei Èén Brónpsychopatische kernstructuur in dé elitelagen die Dàt via strengste incest ...Nét Wéér een man opgepakt die zijn Dochter 34 jaar lang als sexslaaf hield en Kinderen bij Haar verwekte ...Benieuwd Hoé Hét dé Dochter Van mark rutte Vergáát ..Die Zal Nu Òók Wel al Hoogzwanger Zijn?...Maar Die gewoonten isoleren en maken Corrigerende Invloeden onmogelijk...Ál millenia!

    Wat ze doén komt ván uit "Èén dérdenziel" ...Niét Èigen Wil Máár ooit ópgelegd ván buiten áf ....ego" Òok Wel Genoemd ...een kunstmatige aan eigen Wézen en allen vijandige identiteit!

    Én ...wát moét ér "ontkent" worden ÀLS ér NIÈTS te bekennen Vált?

    Hun ÈNIG bewijs is gewouwel Ván enkele zwaar gemartelde Mensen bij Wie ze Allen ÓP TWEE NÀ Dé BÀLLEN ÀF getrapt hadden om te laten zéggen wát gewenst Óp Nürnberg!

    ÈNIGE Wàt Ik ZIÈ IS Dat ze ZÈLF MEGA HOLOCOUST Ontkennen ...Òók Dáár mee!> "béschúldig óp dát u niét BESCHÙLDIGD WÒRDT"...een psychologisch truckje!

    ÀLLÈEN Nèderland Tèlt ÀL 3.000.000 Aangiften TÈGEN ze Vanwege dóór hén tegen Nederlanders Gepléegde Òórlogsmisdaden!

    >>> NIÈT ÈÈN IS Tót Hèden Nóg Béhandeld Dóór Dié stasihónden!

    ÙITÈRÀÀRD WÈÈT ÈÈN joel voordewind Zúlke Dingen WÈL ...Èèn ZWÀÀRSTE Criminéél!

    Zó Àls Je Zélf al Constateerde ...ze zijn tégen Ieder Èèn ...Òók Eigen Volk vóor hun méérderen de elite...áls hóndjes!

    Dan verteld israel Ze niét dat die ze ván vóór de WTC aanslag ál wilde verbranden in een atoomoorlog áls dánk voor bewezen diensten! Wáár ónder bill gates die vóór die éérste poging tót atoomoorlog al zijn zaadkluizen óp de Noordpool klaar hád!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. "Die zijn gebrandofferd voor het utopische ideaal van een eigen Staat"

    DÀT IS Dán MINSTENS Àl hét dérde Land dát áan ze wég beloofd is ná Dát ze Afrika 2800 Jáár Geléden Definitiéf úit geflikkerd waren door de Jemenieten en Semieten(Moren Afrikanen Marrokkanen...Verzamelnaam in hún geschiedenis en geheúgen - hét machtige Zéévolk)...vóór israel wás ér "Rúsland" áls new haven ...en wellicht éérder ...én tússen dóór want ná hun Genocide óp de Russische Tsjáar moésten ze snél maken dát ze wéér een nieuw beloofd land konden roven

    Hún "goéde hérders" Dié hét enkel ZÈLF Alle tijden alleén maar goed hébben Die hun Volk Náár dé kloten en Duisternissen Ván dé ene naar de andere Hél áfgrónd en oorlog in jagen!

    Ziét Hoé WIJ dwalen én in óórlogen zijn (Méér dán 32.000 dé afgelopen 2800 jaár)Sinds ze Óns hún christendom brachten!

    christiany chrestiany krisna kristendom dat ze brachten 1ste eeuw áán Déze kant Van Europa en en zich zelf chestiany noemden...slavelords!

    BeantwoordenVerwijderen