dinsdag 13 september 2011

De gefabuleerde Holocaust

Joel Voordewind, oorlogsmisdadiger, terrorist en genocidaal moordenaar van de Christen Unie, wil dat mensen een boete krijgen of naar de cel gaan wanneer zij de Holocaust ontkennen. Hij heeft daartoe een wetsvoorstel ingediend. Wie ontkent dat de Holocaust heeft plaatsgevonden met als doel slachtoffers en nabestaanden te kwetsen, wacht wat Voordewind betreft een gevangenisstraf van maximaal één jaar of een boete van ten hoogste 7.600 euro. Eerder is waargenomen dat het openbaren van de hoofdschuld van de Zionisten en Amerikanen aan WOII en de Holocaust afgestraft wordt met een razzia op last van de propagandanazi van het Centrum Informatie Deportatie Israel (CIDI), en nu wil christen fascist Voordewind dat het ontkennen van moorden strafbaar wordt. Uiteraard vermeldt hij daarbij dat dit ontkennen alleen strafbaar is wanneer bedoeld wordt Joden te beledigen. Dat Voordewind de Joden tot in het diepst van het zijn beledigt door Nazi-staat Israël te erkennen wordt gemakshalve buiten beschouwing gelaten door dit hulpje van Satan. Op basis van concrete forensische feiten en omstandigheden hoort het oordeel te zijn dat de Holocaust op de Joden zoals iedereen die geleerd wordt met zes miljoen industrieel vergaste Joden niet heeft plaatsgevonden. De Duitsers waren nog niet zover en bovendien was die industriële vernietiging gericht tegen alle ondermensen en niet specifiek anti-Joods. Ook de exclusieve schuld van de Duisters is niet juist. Zionisten en Amerikanen zijn hoofdschuldigen en het aantal vermoorde Joden is tussen de één komma zeven en drie miljoen.

De waarheid over de Holocaust is dat deze genocide een direct en causaal gevolg is van de door Zionisten bedachte Totaal Oplossing van het Jodenvraagstuk. De andere waarheid is dat in 1990 door de officiële commissies die daarover gaan officieel is vastgesteld dat het aantal vermoordde Joden in Auschwitz van één miljoen een meer accuraat cijfer is dan de vier miljoen vermoordde Joden waar iedereen tot die tijd vanuit ging. Vier miljoen min één miljoen is drie miljoen. Zes miljoen min drie miljoen is drie miljoen. Ook de statistieken van het aantal Joden vóór de oorlog zijn onbetrouwbaar. De statistieken die voor de oorlog zijn opgesteld over het aantal Joden van vóór de oorlog vertonen een verschil van één komma drie miljoen met de statistieken die daarover ná de oorlog zijn opgesteld. Die één komma drie miljoen kan en mag strak doorgerekend van de overgebleven drie miljoen vermoordde Joden afgetrokken worden. Ook kan en mag geconcludeerd dat de mensen die als Joden vermoord zijn bij meerderheid personen van het proletarische deel der Ashkenazi waren. Dat waren de Khazars die in 740 huidige tijd tot het Jodendom bekeerd zijn en niet de van oorsprong Israëlieten (de echte Joden). De mensheid wordt bedrogen in verband met de exclusieve schuld van de Duitsers aan WOII en de Holocaust. De Duisters zijn aangezet en gesponsord door Zionisten en Amerikanen om zich tegen het Joods proletariaat te keren. Ook de oplossing van het Negervraagstuk stond op het programma van de Zionisten en Amerikanen. WOII en de Holocaust is de strijd van het kapitalisme tegen het proletariaat waarbij de kapitalist Palestina bezitten willen voor de heb en om keizerlijk in het beloofde land te wonen. Vooral voor de Israëlieten (de echte Joden) is het pijnlijk dat niemand wat geleerd heeft van de geschiedenis en domweg de feiten niet kent.

Joden horen in de diaspora te verblijven en zijn van nature geweldloos, dat is de Joodse wet. Joden die anders beweren zijn verkleedde Nazi's of in ieder geval afgedwaald. Joden die Israël erkennen zijn niet goed snik. Dat zijn gestoorde dwazen die de mensheid naar de ondergang brengen. Als er iets niet Joods is is het de staat Israël. Het Zionisme is de keerzijde van de Nazimedaille. Het blijkt ook uit de kranten uit de jaren 1929 dat in de media de deportatie van alle Joden uit Europa gepropageerd werd als gangbaar 'Joods' gedachtegoed. Zionist Herzl publiceerde daarover het eerst in 1896 in nota bene the Jewish Chronicle. Zijn dagboeken waren in 1929 al bekend. In het Duits. Daarin stond letterlijk dat de Zionisten meer antisemitisme wilden om de Totaal Oplossing van het Jodenvraagstuk te leveren. Zionisten zijn vijanden van de wereld, van de mensheid. Slavendrijvers. Aristocraten, de mensen die het geen fuck schelen kan wat met u gebeurt zolang zij het beloofde land kunnen terroriseren, liefst met uitkijkje over de Zionistisch verkrachte heiligdommen. Er zijn ook Joden verdwenen omdat zij een andere identiteit aangenomen hebben en daarover zwijgen. Het zure aan het geheel is dat de Christenheid met graagte deelneemt aan het bedrog der Zionisten omdat het gelooft dat wanneer alle Joden in het wereld getto Israel wonen de wereld van hen verlost wordt bij en tijdens de manifestatie van het Bijbelse Armageddon.

6 opmerkingen:

  1. Zo Zie Je maar hoe de joodse mafia ALLE Ambten statussen posities gelederen ...Christendom én Partijen Misbruiken vóór éigen gewin!

    Dáár behóren rute opstelten rouvoet cohen lubbers kok dirupo berlusconi tang hamer en verhagen mario draghi ván ecb strauss kahn ván imf joran van der sloot joris demmink polanski péchthold ...één bónt gezélschap...etc etc Òók Toé ...Sóms áls één te véél Prostesten Kréég halen ze Dié wég en zétten één vólgend horig mafialid néér en strooien Ultrarascitisch zand in de Ogen ...vóór dé zó véélste máál!

    Èén Wéreldwijd bónt gezélschap Dát nét doét áls óf ze élkáár niét kénnen...kássa!

    Èn aán Dié Fake holocoust Òók!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Btw één Kúdde wégwérpcomputers ván de stórt halen Nét Als Ik is wél aan te raden want die ranzige ronny én vérvélende velleman zúllen één dezer dágen wél een fikse snúif némen en en wéér áánbellen(Óh déden ze Dát niét?...´K Bedoél Misbruik Ambten vóór Raciaal Terrorismen bedreigingen óvervál én Beróving "Obstructie Ván Réchtsgángen" Dán?

    Èn Hééft Riékende vóórdéwind Ál Úit Gelégd Wannéér Dié 3.000.000 Aangiften Tégen ZIJN Kaliber Wégens Òórlogsmisdaden tégen Wéérloze Nederlanders En Òók Nóg Eens Dé Genocide òp 1 Miljoen Goéde Néderlandse Weerloze Mannen en Nóg Weérlózer Jongetjes Door Ze op transport naar Hét Òóstfront te sturen ...Méde Dé Róóf Ván Onze Volks Én Staatseigendommen Áan Gepakt Gáán Wórden?

    ÒP DÀT Gebied IS Hét M.U.I.S.S.T.I.L Mét uitzondering ván joden Die zich Hiér én Dáár af en toé vérspráken!

    Vàn evil óp stélten Zúllen Wé Dáár Òók Nóóit Ván Horen!


    "Joden horen in de diaspora te verblijven"

    Is Zéker Vóór Dié "elite" ... Niét Dé TBS Kliniék Èén Béter Plekje...Àfdeling Èrnstig Géstóórde Vérwárde Fraudufabuleuze Idéntitéitslóóze Psychopatische Séxdelinquenten Sériemóórdenáárs Én Drááideurpatienten mét Vijandbééld?

    Dóór hun toédoén is hét Bestand PZ´s Èn Klinieken Tóch Al Òverbevolkt Mét "Eigen Volk Wáár BIJ ÒÒk BIJ HÈN Véél Jongeren Zich Al JÒNG Ván Hét Léven Beroven óm Áán Dé Hél Dié Ze Van ze kregen te Ontsnappen!

    MÈÈSTE Ménsen Die Ik Kèn en in de PZ >Misdaad Óf Zelfmóord verdwenen ( ÁLLEN Èèn Gevolg Van sexueel Misbruikt wórden)Wáren JODEN!

    Láát DÈ Òorzáák DÀN ÒÒK Òp Gesloten Wórden?

    Dé goéde hérder!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Btw Ik Had Tijdens Èèn Live Uizending Nóg Wél Eens wim kok Gevraagd óf Die Kinderén Vérkrachtte ...ze stórtten zich áls één mán Wáár Ónder job cohen Óp Me en droegen Me wég...Dát Wás Mijn Énige Én Láátste "Would Be" verschijnen Òp TV ..Én IN Dé Politiék Dán ...Eind Táchiger Járen!

    ´t is ér Niét Béter Óp geworden!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Trouwéns ...Ik Hád Tóch Onder een Vorig Artikel óver bill gates en zijn zaadkluizen vanwege een op handen zijnde atoomoorlog op de Noordpool Vermeldt ....Herinner Je Jé dé wóorden Ván herzl omtrent rijke joden?

    herzl in action ... No Dream!

    Zó zijn die bankjoden wétsjoden staatsjoden media acteurs hollywood politieke joden stochmarketjoden schooljoden én de Weerloze lagere en laagste klassen etc etc allen vóór hét karretje van sjion gespannen áls ézels dé dóod in.

    Ik Had Ook Gezegd Dát Die elitejoden de Kinderen Ván eigen volk Òók Misbruiken .... Òók láten Misbruiken vérprostituéren áán leden ván Andere Rassen Òok ...Zo ...een mafiatruckje ...kweken ideale sektesoldaten vol haat tégen Déze Rassen voor hun Criminele mafiabedrijf!

    Álles gebaseerd óp Hersenspoelingen ván milllenia geleden!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. De Joel Voordewind heeft ze bepaald niet op een rijtje. Niemand ontkent de holocaust, alleen de hoogte van de holocaust is aan kritiek onderhevig. Daarnaast is het een compleet debiel idee, als hij stelt, dat het ontkennen van de Holocaust plaatsvindt met als doel slachtoffers en nabestaanden te kwetsen. En tenslotte zal zijn wetsvoorstel uitsluitend in Nederland woonachtige onderdanen betreffen, daar er 240 landen er anders over denken. Zie de volgende link: http://rationalwiki.org/wiki/List_of_countries_where_Holocaust_denial_is_legal Er is echter al weer een 'editor' opgestaan, zeker van joodse origine, die vindt dat de website verwijderd moet worden.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Zionist Afshin Ellian heeft onomwonden toe aan te hebben gezet tot antisemitisme:

    "Wat wil de CU met dit wetsvoorstel bereiken? De partij wil dat artikel 137C van het Wetboek van Strafrecht wordt uitgebreid met de strafbaarstelling van genocide-ontkenning.

    Artikel 137C van het Wetboek van Strafrecht behelst de strafbaarstelling van groepsbelediging. Juist dat delict werd Kamerlid Geert Wilders ten laste gelegd. Daarvan werd Wilders vrijgesproken. Ook werd hij vrijgesproken van aanzetten tot haat."

    http://www.elsevier.nl/web/Opinie/Afshin-Ellian.htm

    BeantwoordenVerwijderen