dinsdag 6 september 2011

Eindtijd = nu

Openbaring is de glazen bol. Daarin staat de tijd van nu gespiegeld. Louter al omdat het in de fantasie van politici zit en zij daardoor bijdragen aan de vervulling. Het zijn zelf vervullende profetieën in Openbaring die doordat een massa er in gelooft in onze tijd waarachtig worden. Los van God en geloof. Wat Jehova Getuigen daarover zeggen zijn feiten. Beleid en strategie van politici in onze tijd leidt tot de omstandigheid die voorafgaat aan de geprofeteerde wederkomst van de verlosser. Die verlosser is er niet, wel ontstaat chaos en anarchie en herleven de middeleeuwen doordat religieuzen in de politiek daar anders over denken. Waren de religieuzen buiten de politiek gebleven zoals de Bijbel adviseert, dan hadden zij eeuwig op het Duizend Jarig Koninkrijk kunnen wachten.

4 opmerkingen:

  1. "wel ontstaat chaos en anarchie"

    chaos - zo veel mogelijk én Angstwekkende berichten de Wereld in sturen en alles onzeker maken.

    anarchie - protest opstandigheden leiden - en zo veel mogelijk Mensen Èlkanders vijand maken.

    Verdeel en heers.

    Een standaardstrategie van de joden en dát al millenia.

    Heden moeten ze áls plunderparasieten wég zién te komen mét plunderingen massamoorden raciale Genociden in de Westerse Wereld én massa Kinderverkrachtingen waarbij het Vaticaan Gehéél Verbleekt.

    Een herhaalde poging van uit israel om de Westerse Wereld ná de plunderingen Wáár Ván de Berichten nu en dán binnen druppelen over triljardenroven IN één atóómoorlog te doen ondergaan zijn tot heden mislukt ...Die pogingen begonnen vóór WTC al.

    joden hebben een Wereldwijde mafiaorganisatie dát van uit overheden verweven Volken Misbruikt uitzuigt uitvreet...We werden gedwongen zé "elite" "uwe hoogheid" te noemen.

    Het is niet om niets dat de joodse burger de beste en machtigste baantjes hebben ...zó schijten ze óp Ons neer ...én Dát al eeuwen!
    Mafiafamilies áls de donners hirsch ballinen demminken zijn al eeuwen niét de overheden en regeringen úit té branden.Alle koningshuizen "mét élk middel" in handen van joden gebracht.

    Het is ook niet om niets dat Je enkel joden in de politiek diensten en besturen Ziét als chef baas leider voorganger president ... een president joods mafialid die een van zijn beide dochters zwanger maakte ... Vast in een koude fritzlkelder.

    directe incest bij religious en wettig joods decreet en dwang is gebruikelijk in de joodse cultuur terwijl ze Òns tegelijktijd vervolgen en verfoeien óm Áls We Òok maar Lief Náár Ónze Kinderen en Families ... Eigen Vólk Zélfs...Kijken ...homofielen pedofielenvervolgingen komen van hén via diverse wegen. ... verdeel en heers ... én zó roeit men óok Volken uit ..waarbij We tevens gedwongen worden mét leden van andere rassen te trouwen cq ophouden te bestaan ... 3 van de 4 Nederlandse Blanke Vrouwen heeft nu kinderen ván ander ras ...en dát gebruikelijk nog via verkrachting óók ..gebruikelijk georganiseerd van uit regering religien scholen en Wijken ...nét áls dé dochter van rutte Géén schijn van kans óp Vrije Wil Hád!

    Daar naast maximale invoer immigraties ...zo vernietigen ze ras ná ras Mét ras óp ras altijd al ...mét én ná dé plunderingen Misbruiken en lustmoorden die ze gewoon zijn! Heel de Geschiedenis Kun Je Zién ÀLS immigratievléésmolens én Misbruikcultuur der joden. DÀT hebben ze ÈLK Kontinént ÈLK Land Al meermalen áán gedáán.

    Momenteel staat mafialid joris demmink weer even in de Schijnwerpers ... Dát is nog maar één!
    Dáár náást dan nóg eens 90.000 jóódse én 9000 islamitische professionele religiouze Kindér drogeerders Vérkrachters indoctrineurs Hersenspoelers én hoérkwekers in Alleen Nederland al via subsidies door Óns bekostigt Òók nog. Dán is de rechtbank media en justitie Òok nóg eens volkomen jóóds monopolie ... varkens die dachten dát ze Boér waren.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Waxinelichtjes in Iran:
    http://www.youtube.com/watch?v=oBab8HwACZY

    Waxinelichtje in Nederland:
    http://www.youtube.com/watch?v=iPGNnRh8DWs

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Bible teacher Anne Graham Lotz and New York Times best-selling author Joel Rosenberg are teaming up to present a simulcast titled “A Wake-Up Call for God's People” on the 10th anniversary of the attacks of Sept. 11, 2001.

    http://www.wvnstv.com/story.cfm?func=viewstory&storyid=107088

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Klik jezelf een psychose in drie stappen:

    PVV-orgaan Het Vrije Volk:
    Het grote antisemitische feest komt er aan, the usual suspects zijn weer uitgenodigd.
    http://hetvrijevolk.com/

    klik

    Naast de komende stemming in de Verenigde Naties over een Palestijnse staat in september, vind op 22 september 2011 in navolging van Durban I en Durban II, ook de derde Wereld Conferentie (Durban III) plaats van de Verenigde Naties tegen racisme, rassendiscriminatie, en xenofobie.
    http://www.franklinterhorst.nl/Uit%20het%20nieuws%2024-08-2011.htm

    klik


    Het Joodse volk is terug in het land dat God als een eeuwigdurend verbond aan hen heeft gegeven. Maar dit eeuwige recht op het land wordt hen betwist door volkeren die er geen enkele aanspraak op kunnen maken. Precies zoals de profeten het hebben voorzegd beuken Israels vijanden onafgebroken op de muren van het land en op de poorten van hun eeuwige stad Jeruzalem.

    Deze ontwikkelingen rond Israël en vele andere gebeurtenissen in de wereld maken duidelijk dat deze wereld zich haastig naar een crisis spoedt. De wereld is doof en blind voor Gods Woord en ziet niet dat het wereldtoneel in gereedheid wordt gebracht voor de acteurs die straks een rol gaan spelen in een scenario waarover de Bijbelse profeten uitvoerig hebben verteld.
    http://www.franklinterhorst.nl/

    BeantwoordenVerwijderen