zaterdag 24 september 2011

Wilders = terrorist

Het boefje
Geert Wilders van de PVV, die blonde geit die in de tweede kamer met zijn uitwerpselen speelt, is een terrorist eerste klas. Leider in een internationaal opererend terroristisch netwerk met cellen in alle landen van 'the Coalition of the Willing'. Ook is Geert Wilders oorlogsmisdadiger en neemt hij deel aan genocide. Geert Wilders verleent voorts hulp aan de vijand bij en tijdens gewapend conflict. Geert Wilders bekommert zich niet om de belangen van Henk en Ingrid want Geert Wilders verzorgt gewapende conflicten en economische crisis voor hen.

Geert Wilders wordt gezocht voor zijn deelname aan deze misdrijven. Er wordt voortgaand gewerkt aan zijn strafvervolging, en dat van zijn collega's in de politiek. Opdat de beveiligers van Geert Wilders hem op enig moment afleveren bij het Oranje Hotel of een andere inrichting om op kosten van de Staat duurzaam verzorgd te worden. Geert Wilders weet dat het bovenstaande zijn dagelijkse realiteit is, geen sprookje. Geert Wilders is alles behalve onaantastbaar. Bij en tijdens het Wildersproces heeft hij de exorcist in het oog gehad. Er zal geen rust zijn tot Geert Wilders veilig en wel achter slot en grendel zit. Op enig moment is het strafrechtelijk gedaan met hem. Beter vroeg dan laat.

2 opmerkingen:

  1. De tsunami van islamisering, mede mogelijk gemaakt door Geert's Coalition of the Willing:

    At the time, the GDR's Interflug airline carried large numbers of tourists from the Third World to East Berlin without requiring any documentation, since all concerned knew the arrivals would immediately take the subway to the Friedrichstrasse crossing, where they then filed an asylum application with the West German authotities who, for understandable political reasons, at the time administered a very generous asylum policy. Asylum seekers also went from East Berlin to Sweden by way of train and ferry.
    http://books.google.nl/books?id=sBxuyYpjUpoC&pg=PA76&lpg=PA76&dq=Friedrichstra%C3%9Fe+asylum&source=bl&ots=zON35h9y4b&sig=8kuUTf7WNZoyYC6cjACAyeoyvaU&hl=nl&ei=aBx-Tuz2NZDsOY-FzekP&sa=X&oi=book_result&ct=result&resnum=2&sqi=2&ved=0CCUQ6AEwAQ#v=onepage&q&f=false

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De linkse kerk, waar, zoals wij weten, de NATO, de VVD en de PVV onderdeel van zijn, is er alles aan gelegen het Vrije Westen te destabiliseren.

    "De VVD was, zo bleek later, op de hoogte van het feit dat ze haar vluchtverhaal had verzonnen. Desondanks verklaarde partijprominent Neelie Kroes later dat Hirsi Ali in haar jeugd "vijf burgeroorlogen" had meegemaakt."
    http://nl.wikipedia.org/wiki/Ayaan_Hirsi_Ali

    BeantwoordenVerwijderen