zondag 25 september 2011

Joden, Joden, SuperJoden

Hij die de Totaal Oplossing van het Jodenvraagstuk heeft uitgevonden en daar als eerste over begon, was een Jood. Hij die de term “entartete kunst” uitvond, was een Jood. Hij die zichzelf als de grootste antisemiet op aarde zag, was een Jood. Zij die een Joden vrij Europa wilde, waren Joden. Zij die het antisemitisme wilde in Europa, waren Joden. Hij die eigenaar was van het bedrijf wat ZyclonB leverde, was een Jood. Zij die met de nazi's collaboreerde, waren Joden. Hij die genant goede betrekkingen onderhield met de Italiaanse fascisten, was een Jood. Hij die in 1895 een internationale bedreiging vormde, was een Jood. Hij die het financieel commando voerde over de legers van Frankrijk, Duitsland en Engeland was een Jood. Zij die samen met Amerikanen Hitler groot gemaakt hebben om gewelddadige revolutie in Europa te veroorzaken en de expulsie van de Joden uit Europa naar wereld getto Palestina opgang te brengen, waren Joden. Eenieder die hierover iets anders doceert vertelt sprookjes.

Disclaimer: wees u ervan bewust dat wanneer u de feiten vertelt zoals ze zijn de bedriegers van het CIDI uw strafvervolging ambiëren wegens antisemitisme.

1 opmerking:

  1. "Disclaimer: wees u ervan bewust dat wanneer u de feiten vertelt zoals ze zijn de bedriegers van het CIDI uw strafvervolging ambiëren wegens antisemitisme. "

    Fake en Frauduleus joodse asiaten eurasiaten of askenazis en halfbloedhandlangers die een Frauduleuze strafklacht in elkaar flatsen tegen een Orginele Echte Jood Slachtoffer en oorlogsslachtoffer Genocide en holocoustoverlevende en daar mee zelf antisemitisme bedrijven naast Raciaal Terrorisme Crimineel vruchtgebruik en samenspan aan oorlogsmisdaden Oplichtingen Fraudes Frauduleuze Valse claims Criminele vereniging en Financiele delichten Misbruik ván ambten en status Wélbewuste vernietiging van Getuigenissen en Bewijzen Obstructie van Waarheidsvinding Vrije Meningsuitingen Obstructie van Rechtsgang en Obstructie van Wettelijk Verplichte Kennisgeving cq Publicatie cq Waarschuwing cq Openbaarmaking Kennis Van Misdrijven en oorlogsmisdaden.

    Èn nog effe en de Kans bestaat dat ze niet eens de telefoon meer beantwoorden >

    http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/9744/op-naar-9-28-mafia-advocaat-exposed-1.html/comment-page-1#comment-67069

    Ko 25 september, 2011 om 10:19
    off-topic
    Ik las overigens gisteren dit op SDNL:

    Grootste aangifte tegen bestuurlijke en justitiële elite van strafbare feiten ooit !

    Een aangifte tegen 27 personen van ir. R.A.A. Rietveld wegens onrechtmatige vrijheidsbeneming, vervalsing, oplichting, fraude, omkoping, smaad en laster.

    http://www.sdnl.nl/index1024.html

    #

    Én DÀT cidi mdi en justitie velleman al Bewijsbaar Langdurig KENNIS dragen van Strafrechtelijke Feiten die ze niet Aán Gegeven Hébben IS een Waarheid Als Een Koe daar zij Alle Kennis met Misbruik ambten en Staatsmiddelen saboteren verbloemen cénsuréren Obstrueren en verzwijgen en Hiér weer een Hele Website met Informatie Beschrijvingen en Getuigenissen zich toe eigenden om Die reden.

    BeantwoordenVerwijderen