vrijdag 2 september 2011

Hitler in de Polder

Blonde Geit Wilders

De door Zionisten geïnspireerde en gefinancierde en/of anderszins gesteunde Geert Blonde Geit Wilders is de eigen Nederlandse Hitler in de polder van nu. Het moderne fascisme heet tegenwoordig Partij Voor de Vrijheid. Iedereen begrijpt natuurlijk wiens en welke vrijheid hiermee bedoeld wordt. De vrijheid voor Geertje en de zijnen om ongestraft de klootzak uit te hangen. De Nederlandse fijne kleine blonde geit Wilders wordt juridisch uitgekleed waar iedereen bijstaat. Zijn partij, de PVV, wordt kaalgeplukt en elke PVV'er zal als old school NSB'er voor schut gezet worden. Voor eeuwig natuurlijk omdat het binnen zeventig jaar de tweede keer is dat de fascisten hun trucje doen. Iets andere vorm, iets andere kleurstelling, nog geen marcherende laarzen in de eigen straten, wel dezelfde inhoud. Wéér negers lynchen, genocide op moslims. Weer betaald en geïnspireerd door Zionisten, Amerikanen en Christenen. De drie eenheid die ook de genocide op de Joden verzorgd heeft en er wonderwel in geslaagd is de eigen betrokkenheid tot op de dag van vandaag verhuld te houden. Helaas voor de terroristen zijn de geschriften die vertrouwelijk moesten blijven niet vertrouwelijk gebleven:

De dagboeken van Theodore Herzl die van hem geheim moesten blijven na zijn dood wat niet gebeurde waarschijnlijk omdat daaruit blijk dat hij als leider van het Zionisme het antisemitisme wilde verhevigen; en de processen verbaal van Sydney Warburg. Sydny Warburg is het pseudoniem voor de man die persoonlijk de tientallen miljoenen dollars van de Federal Reserve Banken naar Hitler heeft verscheept. Hij heeft daar een boekje over geschreven in 1939, wat bij eerste openbaarmaking direct uit de handel is genomen. Later in de oorlog is hij geëxecuteerd door de Gestapo. Zijn boekje is bij elke boekhandel te krijgen: de geldbronnen van het Nationaal Socialisme. In 1929 was Hitler nog een eeuwig mislukte artiest, tot de Zionisten en Amerikanen hem ontdekte. Hitler is groot gemaakt door Zionisten en Amerikanen. De christenen deden niks omdat de ontstane massa emigratie van de Joden naar Palestina in verband met de holocaust een vervulling is van de Bijbelse profetie die voorafgaat aan de dood van alle Joden inclusief alle andere ongelovigen bij en tijdens de alles vernietigde oorlog in het midden oosten in de huidige tijd. Dit wordt ook wel Armageddon genoemd. De Holocaust is door de soortgenoten van Ronny Naftaniel en Loorschrijft en Assher en Cohen georganiseerd. De Azkhkenazi die niet voor niks in het Joods AshkeNAZI genoemd worden. Die 'Joden' van de 'Joodse' Raad, weet u wel, waren nazicollaborateurs. Het Zionisme is het grote denkhoofd én de financier van die eeuwig terugkerende fascistische draak.

3 opmerkingen:

  1. Sja ér Wás een asiatisch askenazijoods kolonisatie cq éxtérminatieprogramma ván úit Russisch gebied Sinds 1887 weer op gang gekomen...aanvallen extermineren koloniséren ...aanvallen koloniseren extermineren ...etc ...etc.

    Ziét o.m.diverse Landen ophitsen aanvallen koloniseren extermineren ...tót ér Blijkbaar Niét ánders dán askeNazijoden óver zijn lijkt het!

    DÙS Hitler Wàs Èén Brave Goede Man Dié ...Men Zoú het Niét Zeggen Gezién De Vele Doden ...Èrg Veel Doden Vóórkomen heeft met zijn Verzet TÈGEN Dé Genocideplannen der NaZi´s askeNazi´s!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geert Wilders krijgt extra beveiliging
    Het wassenbeeldenmuseum Madame Tussauds heeft een bewaker gezet bij de pop van Geert Wilders.

    http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2668/Buitenland/article/detail/2886582/2011/09/02/Hitler-krijgt-bewaker-na-klacht-van-Israeli-s.dhtml

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Als de kranten berichten dat de Blair Khadafi's zoon hielp bij het schrijven van diens proefschrift, is het niet eens zo gek te veronderstellen dat Herzl Hitler hielp bij het schrijven van Mein Kampf. En gezien de ondoorzichtige financiering van de PVV houd ik het ook voor mogelijk dat Wilders zich tegen betaling om de zoveel tijd door Khadafi laat neuken.

    http://www.haaretz.com/news/diplomacy-defense/report-gadhafi-s-son-was-ready-to-sign-peace-treaty-with-israel-after-libya-fighting-1.381999?localLinksEnabled=false

    http://www.trouw.nl/tr/nl/7564/Buitenland/article/detail/2890301/2011/09/04/Blair-hielp-zoon-Kaddafi-met-proefschrift.dhtml

    BeantwoordenVerwijderen