vrijdag 9 september 2011

Het zuur van Ronny Naftaniel

Het zal niemand ontgaan zijn dat Ronny Naftaniel zich onder de aandacht van de voltallige redactie van Het Zuur genazicollaboreerd heeft. Vroeger, toen het onderwijs nog degelijk was, werd mensen geleerd zelf na te denken en niet anderen na te geiten. Iedereen die zichzelf fatsoenlijk opvoedt weet dat zelf denken basishouding één is bij en tijdens onderwijs. In Nederland is iedereen verplicht de feiten over de Holocaust op te dreunen zoals Ronny Naftaniel zegt of anders zijn de Joden zielig en doet Ronny N. aangifte in verband met antisemitisme. Ronny Naftaniel vergeet iets te makkelijk dat de dagboeken van Theodore Herzl en de verslagen van Sidney Warburg authentiek zijn en sluitend bewijs leveren voor de stelling dat Hitler en zijn Nationaal Socialisten door de Zionisten en Amerikanen betaald en geïnspireerd zijn. Ook lijkt Ronny Naftaniel te vergeten dat hij niet de enige is die bekend is met de Joodse wetten en tradities. Het zieke geëtter van Ronny Naftaniel en zijn bende van corrupte ZionNazi's heeft op te houden. Zeggen zoals de feiten zijn is niet strafbaar leert de zaak Wilders. Het is niet strafbaar te zeggen dat er geen Joden vergast zijn bij en tijdens de Holocaust wanneer in wil van wat Ronny Naftaniel vindt, blijkt dat er geen Joden vergast zijn. Dat past bij de beschaafde samenleving, voorts wordt er dan opgelucht adem gehaald. Of er Joden in grote getallen industrieel zijn vergast door de Nazi's zoals verplicht op school geleerd wordt is op basis van de concrete feiten en omstandigheden zeer de vraag. Groter lijkt de kans dat de meeste doden zijn gevallen bij en tijdens de dodelijke tyfus epidemie waartegen ZyclonB als desinfector werd ingezet. Hoe dan ook, de tweede wereldoorlog was een hel. Ook voor de vele gewone mensen die geslachtofferd zijn voor het Zionistische ideaal van een eigen 'Joodse' heilstaat in Palestina.

1 opmerking:

  1. The criminalization of speech since 9/11
    Prosecution for "material support" has expanded under Obama. Where does it leave the First Amendment?
    BY JUSTIN ELLIOTT

    AP

    Last week, a 24-year-old Virginia man named Jubair Ahmad was arrested and charged with providing "material support" to an officially designated terrorist organization, the Pakistani group Lashkar-e-Taiba (LeT).

    But Ahmad is not accused of sending money or weapons to LeT, or scouting out targets for the group. What had Ahmad allegedly done? Uploaded a "propaganda video to YouTube on behalf of LeT" that showed "so-called jihadi martyrs and armored trucks exploding after having been hit by improvised explosive devices," according to the Justice Department. Ahmad allegedly had spoken to the son of an LeT figure about making the video.
    http://www.salon.com/news/politics/war_room/2011/09/10/material_support/index.html

    BeantwoordenVerwijderen