zondag 18 september 2011

Dagvaarding binnen

De redactie van hetzuur.nl heeft inmiddels de langverwachte dagvaarding waar nazicollaborateur Ronny Naftaniel en de amateurs van het Meldpunt Discriminatie Internet en natuurlijk kaalkopje Uri Rosenthal en zijn collega politiek delinquenten naar uitkeken, binnen. De zaak staat voor 24 november 2011 op de rol. De tekst van de dagvaarding is dezelfde als die van 01 april 2011, die is ingetrokken in verband met de zaak Wilders. Apart, na de door het CIDI georkestreerde razzia van 27 juli 2011 en extra aangiften tegen hetzuur wegens het zijn van een conglomeraat van Jodenhaat samen met de sites op Nazitruth.nl en holocaustles.nl. De redactie van hetzuur.nl denk dat justitie echt zo in de prut zit als het waarneemt. Met justitie ook ander uitvoerend personeel van de rijksoverheid. Iedereen is de weg kwijt. De officier van justitie snoert nu de mond van de boodschapper van de rauwe pijnlijke feiten. Iedereen weet hoe het zit: de Zionisten hebben de Holocaust gewild als middel om Palestina in bezit te kunnen nemen!

6 opmerkingen:

  1. De holocaust is het fundament van Israël:

    "Bij deze Holocaust Memorial Day zal Zijne Excellentie Dhr. Harry Kney-Tal, Israëlische
    Ambassadeur in Nederland, als hoofdgast aanwezig zijn.
    De heer Kney-Tal zal in zijn lezing in gaan op de vraag: ‘In hoeverre vormt de herinnering aan de Holocaust het fundament van Israël en op welke wijze draagt de herinnering aan de Holocaust bij aan de verdere ontwikkeling van Israël?’"
    http://www.svmenara.nl/index.php/archives/134

    Ontkenning van de Armeense genocide is fundamenteel voor Israel:

    In 1982, the Israeli Foreign Ministry attempted to prevent an international conference on genocide, held in Tel Aviv, from including any mention of the Armenian Genocide. Several reports suggested that Turkey had warned that Turkish Jews might face "reprisals", if the conference permitted Armenian participation. This charge was "categorically denied" by Turkey; the Israeli Foreign Ministry supported Turkey in this protestation that there had been no threats against Jews, suggesting that its misgivings as to the genocide conference were based on considerations "vital to the Jewish nation."
    http://en.wikipedia.org/wiki/Armenian_Genocide

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Justitie laat zich wel vaker leiden door gesundes volksempfinden. Daarom werd na de oorlog iedereen wiens familie in het verzet had gezeten categorisch geweigerd bij de politie, terwijl kinderen van NSB-ers van harte welkom waren.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Maar dat is geen antisemitisme.
    "Geen lijk, geen zaak. Kent u die uitdrukking van de vader van Joran van der Sloot nog?"
    http://personen.inhetnieuws.nl/Frans_J.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. CIDI: Iedereen heeft het nu wel over de holocaust, maar men vergeet de dreiging uit het Oosten waarmee Duitsland werd geconfronteerd.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. 1) holocousten pogroms antisemitismen jodenhaat kweken zijn natuurlijk wél allemaal mooie dingen om dat joodse(asiatische) volk ...Téchnisch Méér asiatische mafiasekte...om de zoveel tijd de Aardbol over te jagen naar opnieuw beloofd (Béróófd)Land en de chronische mafiasektestructuren in stand te houden.Éven een religious sausje ér bij om het mooi te maken.

    Naar nieuw land ...zo als van Rusland naar Europa waardoor We een plaag van marxismen boljewismen anarchie en communismen leningen en schulden kregen wat opgestart werd door de Russische tsjaar en familie te vermoorden

    Zo als van Westerse Wereld naar Fake israel door oorlogen aan Landen te verklaren op joodse naam door Wereldwijd kristallnachten tegen Duitsen te organiseren in Duitsland ook door Duitse Burgers over heel de Wereld te vermoorden door alle 50.000 Duitse Inwoners van Bromberg vóór Ogen Van de Duitsen te vermoorden door Duitsland te boycotten door van Europa oorlogsgebied te maken.

    Dénk dát china hét volgende beloofde land is vanwege dat de joodse mafiaelite de afgelopen 40 jaar alle werk en bedrijf meestendeels dáár heen bracht en al de Géldmarkt en stockmarkets zó beheerst dat ze hét gezicht van china óp tv waren anno 2010 al.Teken ván Ernstig Gevaarlijke infiltraties en overnamen van de Macht en Bestuur.Daar bij laten ze zich óók dáár bijstaan door de collaborerende islamieten zo als de oeigoeren die ze invoeren om china te breken met Wijkterrorismen en massale Kinder Vérkrachtingen.Heroine en ghb lsd gifstoffen is dan altijd in de Kinderen en Peuters Vindbaar. Óver Ál wáár asiaten cq Fakejoden ZIJN ÓF WÀREN !


    De Website Van Hetzuur Bevatte Véél Informatie omtrent multipele Raciale Terreurdaden Fraudes Misdrijven Leads en Tips Betreffende dé Smérigste Misdrijven en Terrorismen ...Èén wónder dát justitie Dáár Áán vóórbij gegaan is om de Rascistische klachtjes ván wat halfzáchte Fake joodse Criminelen Terroristen Kinder misbruikers Terroristen Genocideplegers heroinejunks en Baby rapers te honoreren?

    Justitie heeft de Website in beslag genomen voor onderzoek...en is NU Dús genoegelijk op de hoogte van Vele Misdrijven en Terrorismen ook uit eigen gelederen en dient Tóch Die Feiten te Onderzoeken Vérvolgen en Récht te Zétten!

    Zo Àls de zaken Nu geformuleerd staan is het louter Obstructie van Rechtsgang en Waarheidsvinding Obstructie van de Plicht Misdrijven aan te Geven cq Bekend te Maken en Raciaal Terrorisme mét Misbruik wets en staatsmiddelen!

    Vánwege dé Alle Rascismen en Discriminatiewetgevingen Schendende overmatige én óvertóllige aanwezigheid van leden ván de dadergroepering in wetgevingen en justitie Vrees Ik Wetsschendende Misdrijven in Deze zaak.

    Die hébben ÀL Pláátsgevonden ...Wáár óm wél een dagvaarding óm uit verband getrokken Leugens én Láster van wat Zieke geesten en niét ÈÈN Onderzoék Dágvaarding omtrent dé VELE Aangegeven Misdrijven En Terrorismen Op Die Zélfde Website Verstrékt???

    Èr IS genoegelijk en Duidelijk ...Òók óp Die Website ...Informatie Aanwezig óm te Constatéren DÀT joods bestuur joodse religie en religiousen joodse leiders politici media én elite ÈNIG jodenhaatzaaiers antisemitismekwekers Óp Àárde ZIJN.

    Mede DÀT bendeleden áls naftaniel Ménsen Áls BABY ál hébben Verkracht gemarteld gedrogeerd en Mishandeld ...óók ónder Kinderen ván eigen volk ...en Dáár Méé FUNDAMENTEEL haat én móórdlust zaait náást dé ophitsingen Mét Misbruik media religien en scholen

    BeantwoordenVerwijderen
  6. 2) Dán Zijn er Nóg Drie Miljoen Aangiften Tégen joden té Behandelen Wégens óórlogsmisdrijven tégen Nederlandse Burgers.

    Dán IS ér Nóg Een Zaak Ván dé Genocide Dóor joods oorlogsbestuur te Onderzoeken Wégens wég voeren naar het oostfront van 1 Miljoen Autóchtóón Néderlandse Mannen en Jongetjes..dé Dóód in.

    Dé massale Criminele overnamen en Róóf Van Eigendommen Bedrijven Goederen en Kindérróóf IN én NÀ de oorlog.

    Zo ÁLs de Hóógovens na de oorlog óp eens van joden waren én Shell IN de oorlog AL!
    Dé Werkelijke Eigenaren Vérmóórdt én bijgeschreven op de lijst oorlogsslachtoffers.

    Zó IS het Vele Lévens Eigendommen Bedrijf en Kinderen ónder joden hand Vérgáán!

    Zó maken ze zich in Irak Libie Afghanistan heden Òok breed en eigenáár ván Alles!

    Èr IS vóór Justitie DÙS Genoegelijk Ècht Werk Wáár ze zich vóor ópgeworpen hébben HÈT te Zullen Doén!

    Dáár Criminele elementen Áls naftaniel échter bepalende invloed hébben óp Zélfs lopende geheime staatszaken en bepaald Wié er wél en Wié niet Náár Nederland mag komen Meen Ik dat die Òok een stevige "Criminele" greep óp justitie heeft.Zó een justitie Zál Nóóit Dé samenspan van naftaniel aan de israelische genocide en voorbereidende samenwerkingen "Óndérzoéken" ..Nóch Dé Misdrijven DIÈ Tóch ÒÒK ÓP DÈ ZÈLFDE "IN BESLAG GENÒMEN" WÈBSITE STÀÀN

    Trouwéns ...Het Zál ze Móeilijk Vallen óm Èérst Maar Eens éven té Béwijzen WIE zij Mèt "joden" bedoelen Daar dé Blanke Noordelijke Bevolkingen DÈ Authentiéke JODEN ZIJN ...Én één asiaat NIÈTS IN israel ÈN Europa té zoéken HÈÈFT!

    Dé opportunisten hebben Zélfs Pás Sinds 200 jáár de naam "jood in hun bijbels láten bijschrijven ...Sinds zij zélf zich zó zijn gaan noemen ... Sinds ZIJ ér wat aan hébben ..Zó Als Land roven ... verschuilen in de Naam Ván je Onschuldige Slachtoffers ...Zó Áls dé Boéf zich réchter en ovj is gaan noemen en op ééns ván onschendbaar onbesproken gedrag is ...Én dé Sláchtoffers Alwéér en stééds 'Dè boef' door hén worden genoemd...Én ... té vaak gemáákt!

    BeantwoordenVerwijderen