woensdag 26 oktober 2011

Feest = voorbij

Om het over wat anders te hebben dan de Wraak van Auschwitz en de voortgaande bedreiging van de wereldvrede door het wereldjodendom aka de Zionisten aka de slavendrijvers van weleer, is het aardig te vermelden dat het feest voorbij is. Afgelopen tien jaar heeft iedereen leuk kunnen dansen op de vulkaan en nu is de koek op. Meer dan tien jaar extreem terrorisme en oorlogsmisdaden en genocide en roven van bezittingen van soevereine staten door kapitalisten en politici waaronder Maxime Verhagen en Geert Wilders en na een decennium eist dat parasitaire getrol dan z'n tol. Binnen tien jaar na de geënsceneerde aanslagen op Amerikaans grondgebied 11 september 2001. Omdat iedereen de professor bij de Wereld Draait Door heeft gezien die de wet van behoud van energie bewijst, kan iedereen in alle redelijkheid vermoeden dat de twee ordinaire lijnvliegtuigen nooit de schuld kunnen hebben aan het tot as vergaan van Twin Towers.

De massa, snelheid en brandstof van de twee vliegtuigen bezitten onvoldoende energie om een Twin Tower tot stof te laten vergaan. Er zijn extra factoren aanwezig geweest die de uiteindelijke desintegratie verzorgd hebben. Dat kan elke luierschijtende kleuter uitrekenen, ook narcist Matthijs van Nieuwkerk die in het verleden tenslotte krantenman geweest is. Die aanslagen waarvan iedereen gevoelsmatig weet dat er iets niet klopt aan het officiële verhaal samen met de 'shock and awe' en het onrechtmatige geweld in Afghanistan, Libië en Irak maakt dat de economie instort. Omdat niemand wat aan die misdaden doet is het feest compleet, of eigenlijk niet want de economie is daardoor in een ontembare neerwaartse spiraal beland waaraan geen eind komt. De terroristen gaan door tot zij de ultime zin hebben. Iedereen dood behalve zij en wat slaven. De agenda voor het geweld nu in het Midden Oosten staat nota bene in de Bijbel. In het boek Openbaring. Met Armageddon en de Eind Tijd, dat is de agenda van de internationale christenheid, het katholicisme, het protestantisme, het algemene christendom. Daarnaast willen de Joden, toch iets over de Joden, wereldheerschappij. De Protocollen van de Ouderen van Zion zijn toch minder een vervalsing dan gepropageerd.

De economie stort in omdat dit de bedoeling is van de personen die ook schuldig zijn aan de illegale oorlog in Irak. Indien de instorting van de economie niet hun opzet is, hebben zij het voor lief genomen. Voorwaardelijke opzet heet dat. De enige manier om kans te maken op herstel van de instortende economie is strafvervolging van de terroristen in de Nederlandse politiek, om te beginnen, en van hun collega's in het buitenland. Ook de invasie van Libie is terrorisme. De gronden voor de inval zijn gefabuleerd, sjeik woord voor gelogen. De oorlog in Libië kan het best gezien worden als lancering van meer geweld in het Midden Oosten en Afrika. Het geloof van de christenen in de politiek leidt daar logischerwijs toe omdat in hun gedachtegoed een totale ontaarding van de orde in het Midden Oosten een vervulling is op weg naar het Duizendjarig Koninkrijk, net als de massa immigratie van de Joden naar Palestina die voorafgaand aan dat Koninkrijk totaal geendlösed zullen worden omdat er tenslotten slechts één religie dominant zijn kan. Denken de christenen. Daarom dragen zij bij aan het ontstaan van die ontaarding. Ethisch reveil noemen zij dat. Aangezien de redactie van hetzuur ook hetzoet wil worden een groot aantal prominente Nederlanders politiek strafrechtelijk grondig in het heufd geneuqt, althans daar wordt aan gewerkt. Dat ze gevangengenomen worden, zoals aangekondigd in de zaak Wilders.

39 opmerkingen:

  1. 1) Al Mét AL IS het in eerste en enige instantie door joden veroorzaakt.bankenmafia.

    De eerste instorting kon wel eens WÈL door het vliegtuig zijn verhoofdoorzaakt.
    Metaal als titanium bij voorbeeld heeft bij 400°C nog maar de helft van de oorspronkelijke sterkte.

    In Bouwstaal zal een zelfde soort effect aanwezig zijn neem ik aan.

    De druk van de bovenliggende verdiepingen is genoeg om als een steeds zwaarder wordende pers de zaak neer te halen mischien.

    De tweede toren is onder uit gehaald met tijdens de drie maanden sinds de koop door jood larry silverstein de moslimgenocidepleger en verzekeringsfraudeur gepleegde renovatiewerkzaamheden van te voren aan gelegd cordiet op de tweede verdieping .

    Het "demolitionbedrijf dat alle sporen en resten monopolisch weg haalde zál ook de ladingen aangelegd hebben en wel een joods mafiabedrijf zijn dat aan de verzekeringsgelden mee vrat.

    De voorbereidingen de koop de aanslag de onderzoeken de media ...dé daar op volgende hetse tegen de moslimgemeenschappen en het al van te voren klaarliggende antiterrorismenplan > ALL JEW around en in charge over de gegevens naast het speciaal bestelde dansteam.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. 2) Met de aanslag veroorzaakten ze moord en doodslag op de moslimwereldgemeenschappen en landen.

    AL Dát vanwege een Mislukte poging van de bankenmafia en dat voor al door de chinese li-loeb-tak om NÀ decennia van uitvreten en plunderen van Gehéél de Westerse Wereld Rusland en Amerika mét Misbruik staatsmiddelen en ambten Déze in een atoomoorlog te vernietigen om alle sporen Slachtoffers en Getuigen van de atrocities en Terreurmisdrijven te vernietigen.

    oorlogen rampen epidemien starvations holocousts massa emi en immigraties chaos... Een standaardmaatregel van de joodse elitecultuur ná plunderingen van een Land een Volk.

    WTC was een plan B om dan maar afleiding en chronisch dood en verderf bij de moslims te zaaien als afleiding náást vele andere afleidingen en paniekzaaierijen én mediamonopolies.

    De joden in de Nederlandse regering zo als balkenende rutte verhagen rosenthal lubbers(li) van agt wim kok pechthold cohen etc deden van meet af aan mee aan de plunder en Róof en afleidigspartijen alsmede vernietigen Ván Getuigenissen en Informatie via diverse partijen en instanties etc en héden nóg!
    #
    Joehoe joodjes oebermänchen choosen ones stjekaslachters en Leugenaars ariers ... uitkeringsfraudeurs http://www.youtube.com/watch?v=QKDgVJCeyaY&feature=related&noredirect=1

    Kunnen We Ons Géld Terúg Krijgen Jáááh?
    Ván Alléen Duitsland al hebben ze met holocoustclaims al ruim 30 Miljárd Euro af kunnen persen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Btw ALLE leden politici en ambtenaren die met de privatiseringen bonussen exorbitante lonen commisies en handshakes begonnen te krijgen in steeds meer toenemende mate dat de plunderingen vorderden en meer strubbelingen opwekten KUNNEN ÀLS mafiabendeleden en handlangers mededaders GEZIÈN WORDEN aan de plunderingen de berovingen de staatsterrorismen de Misdaden Áls Verkrachtingen en Genociden tegen de Volken.

    Dát is enige reden ook dat joden als mafiabaas heroinedealer en Kinder pooier job cohen ...áls politiechef...de politiechefs zo erg hoge vergoedingen en voordelen begon te geven in plundermafiabelang. Dé bonussen en handshakes zijn idee van wellink en aartsen geweest!Het totale ambtenarenboycot sinds 1991 van lubbers hoogervorst en ballin en donner die per 1991 De bevolking vogelvrij verklaarden ..Óók in Zake dé allersmerigste allochtone Wijkterrorismen en massa verkrachtingen...op slinkse wijze alsmede een totale weigering en boycot van de rechterlijke en justitiele machten dicteerden met Rámpzalige Gevolgen Àls Òok Vele Tienduizenden Doden náást hun gebruikelijke dagelijkse genociden als de vergiftiging van Kinderen via Misbruik van schoolsstemen en medische sector.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ook DIT IS dagelijks bedrijf van de joodse mafia met Ons Vertrouwen.Net als joods job cohen van Amstrdam Minstens 3,1 Miljard Euro stal zo zorgen ze er voor DÀT ALLE GEMEENTEN joodse ÓF handlangers ván de joodse plundrmafia als burgemeesters hébben > En DÀÀR krijgen We DIT VÀN > http://www.anarchiel.com/stortplaats/toon/boekhoud_fraude_nederlandse_gemeenten_loopt_in_de_miljarden

    Hez IS éen groot parasietencollectief.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Daar naast Dan nóg 90.000 extreem vijandige joodse rabijnen zo als en yidzak die de joden aan raadt Onze Kinderen en Babies te vermoorden en een evers die miljoenensubsiediefraude Pleegt náást zijn heroine en Kinder prostitutiehandeltjes en ghettós kweken en 9000 even Erge islamitischen ...Éèn Béter Benaming IS Terroristen ÓP SUBSIDIES door mafiahandlangers verstrekt.Almede vele vriendjes en loverboys die een verenigingkje starten en dan van handlangers die subsidies krijgen als water incluis Misbruik schoolsystemen weer.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Joehoé joden willen jullie naá´st je gele religiouze banden jé verrotte hakenkruis ook maar weer meenemen?

    Aryan Invasion, origin of the Swastika 卐

    AR means Sun, Fire/Flame, or Light. ARyans did NOT originate in India, nor did their solar cross symbol (swastika), which pre-dates Sanskrit itself, which is a part of the Indo-European (Indo-Aryan) language tree, and the Indo-Europeans are believed to have originated on or near the Armenian Plateau, migrating throughout Western and Central Asia and Europe. Post-Flood Mount Ararat, Caucasus or Caucas.

    http://www.youtube.com/watch?v=eyZRhG5QQK4&feature=related

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Onze hoofdexportproducten zijn enorm gekend.

    Naast dijken exporteren We tevens :

    pakalertpress.com/2010/09/24/us-pushes-worldwide-internet-site-blocking-bill/comment-page-1/#comment-19531
    Memory October 27, 2011 at 9:05 am

    NOT THE US ….JEWS!

    Because of this kind of evil decayed jewshit

    pakalertpress.com/2011/10/26/anonymous-attacks-child-porn-websites-and-publish-user-names/comment-page-1/#comment-19530
    Memory October 27, 2011 at 9:02 am

    So Anonymous is the only one Fighting Child porn?

    By Simply making it Punishable by Law to host Child pornproducers it Would Decline.BUT EVIL Childmolesters like minister donner minister hirsch ballin who both produce Child porn for extordions them selfes say it is difficult and technically impossible to chase Child pornsites from the Net.

    Up on that evil We do have Us a minister president mark rutte who just made his own 12yo Daugther Pregnant and She already Gave Birth to a Son on Kiddy rape island Aruba…You Know …from Nathalee Holloway?

    We do have an minister verhagen who´s party and family became rich and mighty by Child prostitutions and extorisons with that.

    We do have an job cohen partyleader of the pvda who is in big heroin and Child prostitutionsbuziness next to robbing and stealing statemoney and commit one crime after the other.

    Together they as jewish mafia keep this Nation in Hostage and Abuse Us to attack for the bennefit of their international jewbuziness and smearbeastworks other Nations to rob them for All they have and own like they did to Us befor! Also by their evil bankingaextorsionmafia!

    So Your jewdriven governments are dirty Child raping and herointrafficing dogs and rats!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Eerste Bijdrage > Cordiet om dat dat gemakkelijker buiten de Controleinstanties om kon Nét Àls de Bloéd diamantenhandel als de mossad weer eens een aanslag voorbereidt en het zoo zwart finanieert ook piekjes vertonen.

    Cordiet wordt bij Mijn Weten in Legers Gebruikt en Zal dan Die 2,3 Triljardendief dov zakheim de betrouwbare Pentagonjood wel mee te maken hebben die ook nog veel Amerikaans oorlogsmaterieel aan israel schonk alvorens zelf daar net als die dansclub weer heen te vluchten.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Volgens Mij feesten ze heel hard door Jeroen.

    Zó Roven ze ook als dagelijks werk
    http://www.dossierdenhaag.nl/000083-Den-Haag-smijt-met-geld.html#axzz1byHtGapX
    http://www.dossierdenhaag.nl/000398-Schandaal-fractievoorzitters-naar-caribisch-gebied.html#axzz1byHtGapX

    En Zo Misbruikt de internationale joodse mafia Nederland wetgevingen en regering óok.Alles bedrijven van joden die hier een postbusbedrijf hebben om Belastingen te ontlopen. En vermeend hun trouwe kind regelt dat dan wel. Benieuwd hoe veel miljarden die zelf al ondertussen geklist heeft.

    http://www.dossierdenhaag.nl/000362-Nederland-superbelastingparadijs.html#axzz1byHtGapX

    Net als met die schulden Hoort Men dit dan ook op eens na jaren overnacht.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. De lage joodse klassen en Niet joden hebben dit bij kontrast

    Nederland superbelastingparadijs Bedrijven die hier een postbus mogen openen en belastingontduiking met hulp joodse mafia plegen. Terwijl Mensen die uit Hun Huizen gegooid worden geen Postbus mogen Bedrijven om Bereikbaar te Blijven of Recht op Uitkering te Behouden en binnen 3 maanden tot zwervers gebombardeerd worden.
    Datum bericht 2011-10-27 11:41:58

    En Onze belastingen en sociale lasten Ken Je al Wel.

    Indien Men na uit Huis gegooid te zijn niet binnen drie Maanden een andere Woning Vindt Wat Onmogelijk IS schrijven gemeenten zelfs de Betrokkene in als geemigreerd met onbekende bestemming en indien Men nog schulden te betalen heeft verdubbelen dan deurwaarders de maandelijkse kosten en halveren de overheden de uitkering!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Op heterdaad betrapt: PVVer Kortenoeven onder een hoedje met Breivik-website

    Waarschijnlijk is het ijdelheid, een eigenschap die de Christen niet past, die Wim ertoe bracht, om de voorschriften van zijn Leider in de wind te slaan en het niet-racistische masker te laten vallen.
    Wat schrijft Kortenoeven aan zijn Viking-vrienden?
    http://www.krapuul.nl/blog/54961/op-heterdaad-betrapt-pvver-kortenoeven-onder-een-hoedje-met-breivik-website/

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Libië: de verklaring van ooggetuige Lizzy Phelan
    http://www.youtube.com/watch?v=RFvpfkUyBqE&feature=player_embedded#!

    Lizzy Phelan's site still closed - Voltairenet online-again - More Censorship due to Libyan Situation?
    http://waterput.yolasite.com/english/voltaire-net-has-been-shut-down-more-censorship-due-to-libyan-situation-

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Gut kortenhoeven is een jood even als dion gaus door demmink donner ballin pechthold en cohen in de PVV gestopt na dat ze dat met alle geweld opengebroken hadden wat je vast nog wel van de hysterische taferelen van cohen en pechthold en ook pechthold´s en ballin´s emailscam met herman van veen herinnert.Die voeren gewoon bevelen van job cohen uit.

    Is een onder Ongelezenen Zéér Bekend Verschijnsel al sinds Ver vóor stalin al de woorden "best control of opposition is being also the opposition.Dus We hebben joden all around die ALLE groepen en standpunten vertegenwoordigen er samen rijk van worden en Wij steevast Arm.één internationale joodse mafia cq shadow cultuur ÓP Volken erger dan de Ergste Uitkeringsfraudeur!

    Irak Afghanistan Libie Ook. Wij Het Bloed de Dóod en de schuld zij via hun bestuursbezettingen en bedrijven en banken dé winst en onschuld.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. heb je kanker in je hoofd, simon? just curious.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Kun je uitleggen hoe je aan de diagnose komt en waar aan ik dat moet herkennen en is er iets waar je het niet mee eens bent of ik verkeerd aan geef?

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Het is gewoon maar een vraagje hoor, of je kanker on je hoofd hebt.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Dus aan mijn bijdragen ligt het niet?

    Dan ga ik weer even verder met ritueel slachten ja?

    BeantwoordenVerwijderen
  18. ga je automutileren omdat je kanker in je hoofd hebt, simon?

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Kun je niet beter je probleem specificeren daar mee ik of iemand je mischien kan helpen aan waar aan je lijdt?

    ´t is tóch anoniem dus wat let je?
    Wát zit jou nou zo reuzedwars dat het je mond niet uit komt ...een waarheid of heb je een ander idee?

    BeantwoordenVerwijderen
  20. waarom ontwijk je mijn vraag simon? is het zo'n moeilijke? je hebt natuurlijk wel een tumor in je grijze massa zitten of niet.

    BeantwoordenVerwijderen
  21. maar meer on topic: ik trek me altijd af als ik naar 9/11 filmpjes kijk. Zo geil.

    http://www.churchofeuthanasia.org/iltow_300k.wmv

    BeantwoordenVerwijderen
  22. hier.. nou zit mijn toetsenbord alweer onder de sperma

    BeantwoordenVerwijderen
  23. @14:16 Dat doet u dan zeker samen met vette dion groose die heeft er ook zo een kop van een hysterische vetvlek voor.Kun u trouwens wél bij u pik met zo een pens?

    En een mwv van 300 kilobyte is naar wat ik geleerd heb ALTIJD een virus!
    Vindt u toch niet erg als ik niet er op klik?

    @14:28 Zo hoog? Weet u zeker dat u niet simpel zit te kwijlen om dat simpelen dat wel vaker niet door hebben? En doet u dat met een worstentangetje om dat u zo dik bent ...en dán die korte armpies?


    Nog wat over de financiele ontwikkelingen die voor de oorlog op gang kwamen.

    http://www.veteranstoday.com/2011/09/13/hitler-and-the-banksters-the-abolition-of-interest-servitude/

    BeantwoordenVerwijderen
  24. maar wat is daar dan verkeerd aan simon? Ik had het ook zo financieel ontwikkeld als het aan mij had gelegen. Leuk tog?

    BeantwoordenVerwijderen
  25. maar hier kan je een ander bestandsformaatje vinden:

    http://www.churchofeuthanasia.org/catalog/video.html

    zeg het maar: Realvideo, Quicktime, Windoze Miedia Pleejer, MP4...

    BeantwoordenVerwijderen
  26. "I Like to Watch" is a four-minute music video which explores the connections between the September 11 attacks, professional sports, and pornography. It's often understood as a critique of the voyeurism inherent in mass media, but this wasn't the original intent. The video simply attempts to capture the author's personal experience of watching the attacks on TV, including childish glee, vindictiveness, perverse fascination, and sexual arousal.

    The video also frames the attacks as Freudian drama on a national scale. The towers are phallic, and the gashes made by the planes are vaginal. The violent penetrations ultimately deflate and invert the towers, in a forced transsexual surgery that emasculates America.

    "I Like to Watch" was released on the Internet on December 11, 2001, and received over one million downloads within two weeks. By the end of the month, even the Washington Post referred to the 9-11 footage as a "money shot" and called it "our new porn" [12/31/2001, Page C1]. The music was distributed on vinyl by Null Records (Berlin) in September 2002.

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Deze al in de verzameling Hetzuur?
    http://www.yayabla.nl/news/show_article.php?articleid=1304

    En @RB wat u daar aan gevoelens beschrijft is gewoonlijk de uiting van als Kind verkrachtte Mensen.Een bij joden en andere Volken veel voorkomende cultuurbrede misdaad tegen het eigen nageslacht.Moest nu eenmaal al vele eeuwen naar de wet van herodus die ook al alle macht wilde om dat die ook weer zo een Kindje was.

    BeantwoordenVerwijderen
  28. "perverse fascination, and sexual arousal."

    Geeft onbewust trauma aan.Gebruikelijk van uit de daderkant van het trauma of medaile mede daar om onbewust.

    "The towers are phallic, and the gashes made by the planes are vaginal. The violent penetrations ultimately deflate and invert the towers"

    Vernietigen met geslachtsdelen.

    Geeft een Jeugdprobleempje met de mannelijken en vrouwelijken aan meestal de opvoeders of elk die er bij kon zo als leraren leraressen schooldirecteuren.

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Is geen geilheid maar verdriet hopeloosheid en machteloosheid-uw filmpje weer-in hun haat en geweld tegen de verkeerden verstopt.

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Far right Islamophobic activists have forged alliances of convenience with radical Zionists and regard Israel as an ally, not least because they see Israel’s treatment of Palestinians as a role model for how Muslims should be treated. Hard line Zionists see it as an opportunity to lessen the growing Muslim presence and influence in the USA and Europe which they see as detrimental to a greater Israel. Stooges like Geert Wilders are funded in the hope they can halt Muslim immigration and influence. Marginalised as they are, some European nationalist groups are willing to shed their traditional Jew hatred in an attempt to find allies, but as often happens in marriages of convenience, it doesn’t take much for cracks to appear. Pamela Geller’s association with the EDL caused waves when Roberta Moore claimed they had Jew hating members and were not sufficiently pro Israel. In Europe, German newspaper Der Spiegel probed this alliance in ‘The Likud Connection‘ showing how some marginalized right wing populists are going the Geert Wilders way. This bizarre coupling has split the far right movement in Europe which has traditionally been anti-semitic.
    http://www.islamophobiatoday.com/2011/10/24/fjordman-back-at-gates-of-vienna-whose-tipsters-include-caroline-glick/

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Hee gaus ik heb zo een beeld van je dat je ook nog eens tegelijk spareribs eet als je zo bezig bent klopt dat?

    BeantwoordenVerwijderen
  32. ja man, ik beende bij mij op het balkon een varken uit ter ere van het loofhuttenfeest. Dagje in de marinade, beetje hondenporno en het leven is weer goed. Je weet zelf.

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Zeg Robert Baart, doe een beetje normaal Ja.

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Wat is dit voor censuur? Hondenerotiek is toch best mooi?

    Anders wil ik dat nauwe jongenskutje van jou ook wel aan mijn lul rijgen, de kreek. Ga je dan geile dingen over joden roepen terwijl ik je helemaal kapotneuk?

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Jij bent dus een echte Jodenhatert, en anderszins gefrustreerd. Pas maar op dat jouw jongenskutje niet opgerekt wordt. Je bent gewaarschuwd nu. Als er iemand kapotgeneukt wordt ben jij het.

    BeantwoordenVerwijderen
  36. met dat lekkere geile verwarde mensenpiemoltjke van je. Wanneer staat je euthanasie ingepland?

    BeantwoordenVerwijderen
  37. wat nou jodenhat0r? ik heb hier een duitse herder die niets liever wil dan door jou afgezogen worden de kreek, maar is dat dan meteen maar antisemitisme?

    BeantwoordenVerwijderen