zaterdag 22 oktober 2011

'Joden' schuldigen Naziterreur

Ze noemen zichzelf Joden, ze worden door iedereen gezien als Joden, dus het zijn Joden: de Zionisten. Deze 'so called' Joden zijn de mensen die de Nazi's aangezet, geïnspireerd en betaald hebben. Het zijn ook de mensen die de 'Endlösung der Judenfrage' bedacht hebben. Het zijn de mensen die propageerde dat Joden een volk van vervloekte bedelaars zijn en ongeschikt om met anderen samen te leven. Het zijn de mensen die de mensenrechten na de Franse Revolutie namens alle Joden hebben afgewezen. Het zijn de mensen die dankbaar waren voor slavernij. Het zijn de mensen die tegen democratie waren. Het zijn de mensen die strikte beperkingen wilde op vrije meningsuiting. Het zijn de mensen die de 'Entartete Kunst' hebben uitgevonden. Het zijn de oud slavendrijvers. Aristocraten. De rijke onder de rijken. De mensen voor wie deuren open gaan die voor andere gesloten blijven. Zij die het financieel commando voeren over de legers van de grote machten. De mensen die iedereen met geweld en economische malaise dreigde wanneer ze niet hun zin kregen: kolonisatie van Palestina. Het zijn de mensen die diepgaand collaboreerde met de Nationaal Socialisten. De mensen die vriendschappelijke betrekkingen onderhielden met Eichmann. Het zijn de mensen die niks voor de verdrukte Joden doen wilde. De mensen die al sinds maart 1933 oorlog voerde tegen Duitsland. De mensen die de Tweede Wereldoorlog hun oorlog noemen. De mensen die in Rusland verantwoordelijk waren voor miljoenen doden. De Zionisten, so called Joden, Euro Aziaten, de Khazars, die al eeuwen een roof en oorlogszuchtig volkje zijn en hoegenaamd compleet niks gemeen hebben met het Jodendom. Zij zijn het aan wie iedereen de Nazi's te danken hebben, die de terreuraanslag op het King David Hotel pleegde en die nu in Israël de sfeer verzieken!

3 opmerkingen:

  1. Gewoon een zwerfbende thugs.Klopt nog steeds als Je Bedenkt Wát ze Òns én wát ze zich zélf gunnen.

    Aangezien velleman mdi en cidi 'dé specialisten óp joods gebied zijn Kunnen ze Vást uitleggen WIÈ Hier nou DÈ antisemiét IS? http://www.jewknowledge.com/jewish-history.html

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @Simon

    Dank voor die link. Helemaal goed.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. "Het zijn de mensen die de 'Entartete Kunst' hebben uitgevonden."

    Toen Onze Stem stierf Zeiden We Hét met Onze Handen.Toen moest dáár óók een pathologisch predikaatje op.
    In de 14de eeuw deed de paus van hét jodenchristendom simpel wat spreuken met als Gevolg dát Èén Ieder Die Zei Wat Gezién óf Gehóórd te Hebben eenvoudig wérd gemarteld opgeknoopt verzopen verbrandt verkracht etc ...heden zijn ze ietwát gesofisticeerder.
    Dé asiaat cq Fake joden zijn heel erg bang vóór Volken Niét ónder hun absolute controle om Dát Dáár Dán Mogelijk GOD als Èérste Terug Komt en ze Problemen Mét Waarsprekers Krijgen. DÀT IS één ván hun redenen óm totale Wereld macht te willen hebben en zo danig bang zijn dát ze israel mét honderden atoomwapens hebben geladen óm Dié Genen Dié ér Wát Van Zeggen wat ze steeds doén aan Blasfemien. Hun daden en geweten Tót verwoestende Kanker in hun eigen bestaan geworden.

    " Het zijn de oud slavendrijvers."

    Tot Dát Je Ziét ... dát ze zelfs Hele Volken ván dé éne naar dé andere virtuele schuldenberg manipuleren beter dan een pooier zijn hoeren én Opgroeiende Generaties al bij voorbaat aan ze verloren zijn.Mede om dat ze op schooltjes al de Peutertjes groomen indoctrineren intimideren bedreigen bedriegen en bedonderen en Dát naadloos verderbordurende met tv politiek en media....zijn ze blijkbaar héél oud?

    In de Oude Alchemistenschriften Waren er Al Tekeningen Ván een Man Die Dóor de muur van een kleine kosmos heen drong en een Groter Vrij en Mooier Zág.Dé kleine kosmos wás toén AL Dé Leugenkosmos ván de joden die Ons met de zelfde technieken als heden in de Eigen Ziel áls een levende dode o.a. door dat Fake christendom te brengen en op te leggen mét bergen trauma´s begroeven en zich als de goden van dat leugenkosmosje voordoen. Dáár dóór werden We getransformeerd tót hoeren en slaven...Één Fúndamenteel Andere toestand dán Dát Ván Vrij in dé Liefde GOD`s Staande Volken Ván Geluk!
    Dàt IS mede een van de wetten opgelegd aan het Fake joodse volk via de joodse goddiensten dat Men niet Gelukkig mag zijn van ze omdát DÀT VRIJHEID én Terug Vinden Van GOD Brengt én Dé Ogen Weer Open GÀÀN. Criminele culturen cq Crimeorgs hebben het niet graag Dát Men Ziét ÉN WÈÈT ...chronisch Pijn dreiging Leed en ongeluk maakt dát Mén dé Ogen sluit uiteindelijk in ongeloof of Béter hét verkeerde geloof dat hen dient.Zo vergingen ze zelf Òók!

    Hersenspoeltechnieken mkultra monarch zijn Géen moderne uitvinding maar hernieuwing Ván TIÈN duizenden jaren bestaand weten en kennis ...én voldoende demonié én Gewétenlóosheid Dát óók toé te passen.

    Toén Onze huidige fascistisch koloniaal bezetters 15.000 jaar geleden over afrika cq egypte heersten als farao´s deden ze al Hersen operaties om dociele geheugenloze slaven te maken.

    BeantwoordenVerwijderen