donderdag 6 oktober 2011

Theodore Herzl, Koning der Nazi's

Bij Geenstijl denken ze bijtertjes te zijn, op hetzuur.nl kan iedereen de pip krijgen. Publiceert GS stoer een lijstje van top-100 Nazi's. Op hetzuur worden de harde noten gekraakt en openbaar gemaakt dat de ongekroonde Koning der Nazi's Zionist Theodore Herzl is. Een kind van de Joodse bankiers familie Rothschild is de Prins der Nazi's. Herl, Rothschild, Nordau, Weismann, Begin, Bush, Rockenfeller, zijn de onbekende namen uit de kring der topperste top Nazi's naast dat rijtje laffe meelopers op Geenstijl: de Nazi's achter de schermen die de Nazi ideologie in de hoofden van potentiële achterban geïnjecteerd hebben en samen met de Federal Reserve Banken en een Nederlands olie belang grof betaald hebben om Hitler groot en machtig te maken. Hitler was niks toen hij in de gevangenis Mein Kampf schreef met zijn secretaresse Rudolf Hess. Twee losers in de cel die altijd losers waren geweest indien ze niet Amerikaans 'geplugd' waren om de lauwste shit ooit in Europa te veroorzaken. Ook om de Joden te verdrukken en de Negers, Jehova's Getuigen, Zigeuners en Zwakzinnigen aus te radieren. In Europa eerst om het experiment te laten slagen en bij gebleken succes verder ten uitvoer te brengen in Amerika, zoals nu gebeurt in dat lauwe kutland waar Satan regeert!

De oprichters van de Zionistische wereldbeweging en hun organisatie (ook bekend als de Jewish Society en de Jewish State of althans Judea of Israël) zijn de gangmakers achter het voortduren van de Eerste Wereldoorlog, de Tweede Wereldoorlog, de Holocaust, de oorlog in Irak, de genocide daar en in Libië en Afghanistan en mogelijk ook de aanslagen van 11 september 2001. Forensisch gezien. Herzl deed alsof hij Joods was. Hij camoufleerde zich als Jood om met zijn talent de massa aan te zetten tot haat tegen mensen om hun Jood zijn. Hij had een hekel aan anders denkende, kleineerde Joden die wilde emanciperen of assimileren, dreigde landen met oorlog en economische vernietiging, vervloekte democratie, wilde strikte beperkingen op vrije meningsuiting, was dankbaar voor slavernij en wilde vooral dat Europa Joden vrij werd. Hij noemde dat de Totaal Oplossing van het Jodenvraagstuk en verwachte dat de Christenen zouden meewerken in verband met het heilige geloof in de Eindtijd, die testamentisch volgens de Christenen het einde van het Jodendom inluidt. Het gedachtegoed van Hitler is bedacht door Zionisten: aristocratische mensen van Joodse afkomst die ongelovig zijn en alle macht bezitten om de wereld naar de hand te zetten. De bankiers onder de bankiers, familie Rothschild cum suis. Dat zijn de mensen die voor alles betaald hebben en altijd ongestraft zijn gebleven omdat zij nu eenmaal aan alle touwtjes tegelijk trekken, of althans menen te kunnen trekken.

Joden zullen nooit weerbaar zijn wanneer de wereld blijft trappen in de val die de Zionisten voor de mensheid gegraven hebben. Zionisme is een Trojaans nazi paard. Het wordt tijd dat iedereen zich daarvan bewust is want diezelfde Trojaanse ras Nazi's zitten nu in de Knesset te doen alsof zij te respecteren Joden zijn. Dat zijn ze niet. Jood en Knesset gaat niet samen. Het is zeer on- en/of anti-Joods om als Jood aan enigerlei vorm van Knesset deel te nemen. Joden zijn net als Jehova's Getuigen en dan net wat anders, wat zij gemeenschappelijk hebben is het heilige geloof dat de heiligeboeken hen opdragen per se niet aan politiek deel te nemen en vooral ook geen geweld te gebruiken omdat anders de hel nader dan de rok is. Wie de Thora, Bijbel en Koran leest weet dat Moslims Joden als mensen van het schrift respecteren en dat de Christenheid en het Zionisme de grootste bedreiging voor het Jodendom vormen. Joden waarschuwen er al sinds Herzl voor dat hij met zijn Zionisme juist antisemitisme aanzet en het Jodendom kapot maakt, hij heeft echter met zijn door narcisme verprutste persoonlijkheid zijn zin doorgedreven en de Nationaal Socialisten zo ver gekregen postuum zijn gewillige beulen te zijn. Herzl was de grootste Joodse zelfpijper ooit hoewel onbekend is of hij ook 'in the flesh' tot autofellatio in staat was.

Mocht u zich ooit afgevraagd hebben hoe het zo ver heeft kunnen komen met Europa. Dat het zo beschaafd als het meende te zijn, relatief kort na de bevrijdende Franse Revolutie, collectief aan het moorden, plunderen en genocide plegen raakte. Lees dan de dagboeken van Theodore Herzl. Vijf delen aanstootgevend Nazisme waar Hitler met zijn Mein Kampf wat van leren kon. Hitler was een mislukte kunstenaar toen hij door de Zionisten en Amerikanen ontdekt werd in 1929. De Amerikanen wilde desnoods gewelddadige revolutie in Duitsland omdat het de Fransen een hak wilde zetten in verband met het verdrag van Versailles, en de Zionisten wilde Europa op de kop hebben om het de Joden zo moeilijk als mogelijk te maken zodat zij zich als vee lieten gebruiken voor het gestolen beloofde land. De Zionistische beweging van Herzl is de grootste en belangrijkste terroristische organisatie op aarde. Gevaarlijker dan Hamas, erger dan Al Qaida en voorts de organisatie waaraan iedereen de shit van de Tweede Wereldoorlog en het Midden Oosten probleem te danken heeft. Herzl is gestorven in 1904, hij had zijn organisatie zo ingericht dat het autonoom zonder hem in twintig- tot veertigtal jaar tot de kolonisatie van Palestina zou leiden. Ongeacht dat Satan persoonlijk daarvoor gekontneukt moest worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten