dinsdag 18 oktober 2011

Joden zijn gemeen

De oplaaiende discussie in Nederland over Israël, antisemitisme, Jodenhaat en de vermeende holohoax laat goed zien dat de Joden gemeen zijn. Op geen enkele wijze bereid of in staat tot een open of eerlijke discussie. Bij het minste of geringste kritiek op Joden wordt er beschuldigend de antisemitische kaart getrokken. Wie de bronnen eerlijk en onafhankelijk bestudeert, non discriminatoir, ziet dat Joden zelf aan de basis staan van antisemitisme. De Joden zijn de aanzetters van het antisemitisme in feitelijke zin. In de zin dat zij het zelf zijn die antisemitisme willen en er tijd en energie en geld in steken om antisemitisme te verkrijgen zonder dat direct opvalt dat het eigen schuld is van de Joden dat mensen Jodenhaat voelen. Vooral Zionisten hebben belang bij Jodenhaat. Het waren in de eerste plaats de Zionisten die zich in 1895 verzette tegen de gelijke behandeling van Joden. De Franse Revolutie en de filosofie van Rousseau had veel goed gedaan in Europa, behalve voor een kliekje rijken die hun greep op de loonslaaf zag verdampen: de Zionisten. De aristocraten. Hun organisatie is antidemocratisch. De oprichters waren dankbaar voor slavernij, tegen vrije meningsuiting en wilde dat het algemeen leed der Joden in Europa toenam. Anno 2011 de wereld informeren omtrent de kwade rol van het Zionisme in verband met de opkomst van de Nazi's, komt op een door het Centrum Informatie Documentatie Israël en het Meldpunt Discriminatie Internet georkestreerde razzia te staan van een door hen opgehitste officier van justitie die van de weeromstuit vrijspraak vraagt en krijgt in de zaak tegen Geert Wilders de politieke beul van de Zionisten.

Op hetzuur.nl is meer dan nadrukkelijk toegelicht en/of anderszins uit de doeken gedaan dat het Zionisme de grootste vijand van de Joden is. Zionisme en Jodendom hebben niks met elkaar te maken. Er is niks aan moeite nodig om deze wetenschap te bezitten. Lezen van de dagboeken van de Zionisten is voldoende om hun kunstje te begrijpen. Zionisten zijn van Joodse afkomst, veelal atheïst. Net zoals christenen die alleen met kerst naar de kerk gaan. Desondanks menen deze verdwaalde zielen dat zij een Joodse identiteit bezitten. In plaats dat zij gepreoccupeerd zijn met G-d en de Thora zoals een trouwe Jood betaamt, zijn zij gepreoccupeerd met antisemitisme. Alles wat lijkt op kritiek op hen, bestrijden zij omdat dit antisemitisme zou zijn of de voorbode daarvan. Het begint met kritiek en het eindigt met de Shoah, is de stelling van de grote mannen van de Anti-Defamation League wat feitelijk een Nazi cover up is. De Joden zijn vooral gemeen tegen de Joden. Het Zionisme brandoffert het eigen soort om Palestina in bezit te krijgen. De Tweede Wereldoorlog en de Holocaust zijn georganiseerd zoor Zionisten. In ogen van de meerderheid en de Zionisten zijn dat Joden. Dus de Joden hebben de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust georganiseerd om Palestina in bezit te krijgen. Diezelfde Joden liegen nu over de eigen steutelrol betrokkenheid bij en tijdens WOII en de oorlogen van nu terwijl het evident is dat het Joden zijn die vrijwel overal aan relevante touwtjes trekken. Joden zijn de aanstichters van de Holocaust. Joden en niks anders dan Joden, met de bereidwillige medewerking van Amerikanen en Nationaal Socialisten. De Holocaust is al veel verder terug in de tijd voorbereid dan Hitler. Hitler werd pas in 1929 vijfendertig jaar na het begin bij het Holocaust-project betrokken. De voorbereidingen zijn voor 1895 door Zionisten gestart.

Ook wordt er gelogen over het aantal Joodse slachtoffers van de Holocaust. Het zijn er in ieder geval geen zes miljoen en het is ook niet waarschijnlijk dat er industriële vergassingen zijn geweest. De Zionisten en Amerikanen waren de intellectueel daders en financiers en anderszins belanghebbenden van de Holocaust, de Nazi's waren de uitvoerders. Bij en tijdens de Holocaust zijn er rond de drie miljoen Joden vermoord. De meeste zijn zeer waarschijnlijk aan tyfus gestorven. Zij zaten in kampen en werkte als dwangarbeiders voor de Duitse oorlogsindustrie die mede door Joden opgang gebracht is. De aandelen van de fabriek bij Auschwitz die ook het beruchte Zyclon-B leverde waren mede in handen van Joden. De kampwachters met de hardste knuppel waren Joden. Zij die het financieel commando voerde over de legers van de grote vijf inclusief Duitsland waren Joden. De Nazi-ideologie stamp af van de Zionisten. De Zionisten hebben de fantasie van de Totaal Oplossing van het Jodenvraagstuk in harten en hoofden van potentiële antisemieten geïnjecteerd. Ook hebben zij beleid en strategie ten uitvoer gebracht wat potentiële antisemieten op voorhand bloed onder nagels vandaan haalt. De Joden hadden Duitsland al op 23 maart 1933 de oorlog verklaard voordat Hitler 01 september 1939 Polen binnen viel om wat te doen aan het Joodse gevaar wat vanuit het Oosten Duitsland bedreigde. Anno 2011 spelen de Joden weer een hoofdrol in verband met genocide. Deze keer in Islamitische landen, Irak, Afghanistan, Libië. In vereniging met de kruisvaarders van de christenheid. Precies als bij de Holocaust. De conclusie dat de Joden de Nazi's zijn ligt voor de hand.

1 opmerking:

  1. De PVVer kortenhoeven was medewerker cidi 38:00

    Dáár kortenhoeven ook joods is heeft joris demmink die er voor zijn vriendjes rutte verhagen pechthold etc in gezet.Net als joods de stiekeme rabbi dion groose al met zijn halalgeroep vele stemmen bij de PVV weg heeft gejaagd.

    En We hebben er een israelische propagandaterreurorg bij > "NGO monitor" die een stijl " aöááááárrrrmmmm antisemiéeééé´t" hebben

    http://beta.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1113764

    BeantwoordenVerwijderen