zaterdag 15 oktober 2011

Ronny Naftaniel, de Jodenjager

Ad van Liempt en Jan Kompagnie vertellen in hun spraakmakende boekje “Jodenjacht” niks nieuws over de onthutsende rol van de Nederlandse politie in de Tweede Wereldoorlog. De gevaarlijkste Jodenjager laten zij buiten beschouwing. Er waren Jodenjagers èn er waren Jodenjagers in die tijd. De echte valse Jodenjagers, de gemeenste onder de gemene, waren Joden. De Joodse Jodenjagers waren zelfs voor de Nazi's soms te wreed. De grootste Jodenjager is de man die bekend staat als de 'founding father' van Israël: Theodore Herzl. Herzl was in staat om de internationale verhoudingen dusdanig te manipuleren dat ten gevolge daarvan een Holocaust ontstond en het wereld getto Israël gesticht werd. Wat Jodenjagers als Ronny Naftaniel niemand vertelen is dat het volgens de eigen Joodse traditie voor Joden verboden is aan de basis te staan van een staat op politieke grondslag. Het is zeer on-joods om Palestina te willen koloniseren. De idee van het recht tot kolonisatie van Palestina is een niet Joods concept. Het willen verhuizen van alle Joden uit Europa is typisch Nazistisch.

Het Jodendom is vijfduizendzevenhonderdtweëenzeventig jaar oud en de Joden leven sinds hun laatste ontheiligingen van het Opperwezen plusminus tweeduizend jaar geleden, naar alle tevredenheid in de Diaspora. Het gelieg van de Zionisten dat de Dreyfus-zaak in Frankrijk in 1894 (J'accuse...! van pamflettist Emile Zola weet u nog?) het bewijs is van oplaaiend antisemitisme in Europa is precies wat het is: een leugen. Herzl heeft antisemitische stuiptrekkingen tot monsterlijke proporties uitvergroot en daarop zijn Nazistische gedachtegoed fundeert. Net zoals de Journalistiek nu de feiten bij elkaar liegen loog de journalist en atheïst van Joodse afkomst Herzl ten behoeve van zijn politieke ambitie de waarheid. De Zionisten hebben de bevrijding van de Joden uit de getto's afgewezen omdat de algemene vrijheden voor mensen niet speciaal uit broederlijkheid voor de Joden waren ingevoerd. Jodenjager Naftaniel en zijn club van propagandanazi's vertellen u dat niet want zij zijn immers de Jodenjagers en er bestaan nog zeker één miljoen Joden op aarde die Zionistisch compromisloos verwijderd moeten worden.

Eichmann, de Nazi van Hitler die persoonlijk de gaskamers heeft aangedraaid elke dag in alle concentratiekampen, is geëxecuteerd door Nazistaat Israël omdat hij de Holocaust heeft laten mislukken. Eichmann was ervan overtuigd dat zijn Zionistische vrienden hem niet in de steek zouden laten. Harry Mulisch, de slechte schrijver die omdat hij niet schrijven kon nooit de Nobelprijs voor de literatuur won, heeft gelogen in zijn boekwerkje over het proces van Eichman. Deze belezen pennenlikker mocht bekend verondersteld worden met de vóór de Tweede Wereldoorlog gepubliceerde dagboeken van Zionist Theodore Herzl waarin deze Jodenjager pur sang uit de doeken doet wat de Totaal Oplossing van het Jodenvraagstuk is, met treinen en antisemitische uitvoerders en al. Gelukkig is er internet zodat iedereen weten kan wie de echte Jodenjagers zijn en wie er betaald heeft voor de Holocaust want de Holocaust was tenslotte niet als onderdeel opgenomen in de begroting van de altijd 'gründliche' Duitse Rijksoverheid.

In hun niet-Joodse queste naar bezit over Palestina namen de Zionisten de moord op zes miljoenen Joden voor lief. Liefst wél zes miljoen Joden dood want dat mythische getal komt overeen met profetische voorspellingen die er op wijzen dat de verlossing nabij is. Ronny Naftaniel vertelt u dat allemaal niet want Ronny Naftaniel is er één in de lange rij Jodenjagers die van kind af getraind worden Jodenjager te zijn en alles wat riekt naar onthulling van de waarheid over de Joden en de brute Nazicollaboratie van de Zionisten onder het tapijt te schuiven. Het waren niet alleen de Sondercommando's en de getto-politie die meedogenloos te werk gingen wanneer Joden niet deden wat deze Jüdischer Ordnungsdienst wilde, ook de beruchte Joodse Raad was een bereidwillige beul. Niemand wordt verteld dat de Joden in Europa altijd onder de knoet zijn gehouden door de eigen Joodse aristocraten. Het waren de rijke aristocratische Joden die de Joden waren voor wie alle deuren open gingen. Het Joodse plebs heeft atijd moeten lijden door het gedrag van die uberkapitalisten.

Deze elite Joden hebben in de kringen waarin zij vertoefde opgehitst tegen het klootjesvolk Joden opdat de antisemieten hen als zondebok zouden zien. Journalist en Jodenjager Herzl beschrijft vrijuit in zijn dagboeken hoe dat ging in zijn tijd terwijl hij de de Joodse Baron von Hirsch uitlegt dat hij de Joden in zijn kolonie in Argentinië vooral ongeïnformeerd en dom moest houden. Deze elite Joden zijn ook slavendrijvers van vroeger. Groot grondbezitters. Mensen met dermate veel macht en middelen dat zij financieel de legers van de vijf grote machten commanderen. Zo machtig dat het in hun macht lag om de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust te (doen) laten plaatsvinden. Deze Joden zijn al van ver voor de Franse Revolutie de machtigste mensen op aarde. Dat is al heul lang zo. De Joden die steeds maar weer huis en haard hebben moeten verlaten na deze of gene pogrom, hebben dat te danken aan die machtige zichzelf aristocraat wanende Jodenjagers.

Zionisten en Amerikanen (Wallstreet) zijn de betalers en de intellectuele daders van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. Mensen als Ronny Naftaniel, Uri Rosenthal, Gustaw Bessems. Lui die menen dat Joden een eigen staat nodig hebben omdat ze daarbuiten constant bedreigd worden door antisemieten die hen naar het leven staan. De kinderen van Israël worden voortgaand geïndoctrineerd door lui als Ronny Naftaniel dat het in Europa gevaarlijk voor hem is want achter elke boom schuilt een antisemiet. Zionisten gebruiken antisemitisme als smeerolie voor hun politieke doelen. Dat doen ze al sinds het begin in 1897, in een tijd waarin het antisemitisme in Europa door de Franse Revolutie begon af te nemen. De Zionisten hadden daar niks aan, afnemend antisemitisme. Zionisten hebben geen belang bij afwezigheid van antisemitisme omdat er bij Joden dan geen drang bestaat naar Israël te emigreren wat door Herzl een joods wereld getto genoemd is. Ronny Naftaniel wil niet dat u weet dat het partij programma van de Nationaal Socialisten een Zionistische agenda was. Hitler was de Führer van de Nazi Farth Nach Palestina.

Al ver voordat Hitler noemenswaardig gevaarlijk werd voor Joden hadden Zionisten het op Duitsland gemunt, samen met Amerikanen. Voorts was Hitler idolaat van Amerika en was Amerika verzot op Hitler. In Amerika moest er ook een Hitler komen volgens Ford, Rockefeller, de FED, Bush en nog een paar prominente Amerikanen. Dat vooral ook de diepgaande nazicollaboratie van de familie Bush die twee Amerikaanse presidenten geleverd heeft niet voortgaand door Ronny Naftaniel bekritiseerd is in het licht van de doelstellingen van het Centrum Informatie Documentatie Israël, zuigt als een echte ouwe Jodenjager. Ronny Naftaniel draagt er aan bij dat het ware verhaal over de Holocaust en wie de waarachtige daders zijn niet verteld wordt. De Joodse belangen kunnen hem geen reet schelen. Hij is een Jodenjager. Om zich te camoufleren doet hij een beetje Joods, kent hij de Joodse jaartallen uit het hoofd en zegt hij op gepaste momenten “Sjabat Shalom”.

N.B. hetzuur.nl is strong supporter of Jews Against Zionism & Jews Not Zionists

30 opmerkingen:

  1. ""Gelukkig is er internet zodat iedereen weten kan wie de echte Jodenjagers zijn en wie er betaald heeft voor de Holocaust want de Holocaust was tenslotte niet als onderdeel opgenomen in de begroting van de altijd 'gründliche' Duitse Rijksoverheid.""

    Weer Een Invalshoek Óp dé Bérg Invalshoeken zo als dat er Niét Èén Bericht in de Wereldmedia te Vinden is over die claims noch in alle Duitse oorlogsadminstratie.Niét Één Tattoe op Alle Foto´s!


    ""Niemand wordt verteld dat de Joden in Europa altijd onder de knoet zijn gehouden door de eigen Joodse aristocraten. Het waren de rijke aristocratische Joden die de Joden waren voor wie alle deuren open gingen. Het Joodse plebs heeft atijd moeten lijden door het gedrag van die uberkapitalisten.""

    Klopt Ook met die zwerfplundercultuur van ze > al duizenden jaren ...ten minste drieduizend jaar één vaste bloedlijn > kastenstelselcultuur . Dat Betekent ik voor altijd de baas en jij dé háás!Voorts wordt het gedreven door gelijke Leugens als ze in de carrierebeloften hebben ingebouwd...je kunt wél opstijgen ...maár moet je wel wat voor doen...Als Men het Bedrog Dóor heeft is dat gebruikelijk Óp het Sterfbed te Laat!
    Ook op schooltjes al Bedonderen ze de Peutertjes en Kinderen al met dit soort wartaal.Groomen en indoctrineren om Ze te kunnen Misbruiken in hun industrie en orgs.


    ""Voorts was Hitler idolaat van Amerika en was Amerika verzot op Hitler.""


    Dat Kan Goéd Kloppen Want De Trots Van Duitsland en Hitler "de Graf Hindenburg" Was een Graag Geziene Gast in Amerika ...Tót de joden die al gelijk per 1933 maar aan de oorlog begonnen waren Dat uit de Lucht schoten!Om de Relatie Duitsland Amerika te verstjeren Natuurlijk...ze hadden de Amerikanen nodig om Veel Duitsen en Europeanen af te gaan slachten.Wat vóor die oorlog waar Duitsland nog niets van Wist al door roosefeldt en churchill al was afgesproken en even joodse stalin en de Poolse joodse regering zal ook wel of course er van geweten hebben!

    Zo dreef roosefeldt een wig tussen Japan en Amerika door jaren van boycots om niets en de aanval op Pearl Harbour mogelijk te maken Door Geheel de Catalinavloot van Patrouilevliegtuigen in de Dagen dat de Japense Vloot er aan kwam aan de Grond te zetten.

    Nóg een Voorbeeldje hoé ze hun organisatie en take over systemen in Europa ér in gedreven hebben:

    http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/9989/telegraaf-chanteert-justitie.html/comment-page-1#comment-68670
    Michiel
    15 oktober, 2011 om 5:01

    Jouw reactie behoeft nog goedkeuring van de beheerder.

    @AIRVD 14 oktober, 2011 om 9:21

    Een Farce?

    Van meet af aan enkel opgezet om Volken te kunnen knechten Monddood maken neutraliseren …en chronisch plunderen …zó slim dát zelfs rechters -gemiddeld dé achterlijksten niet er geheel en al in trappen zelfs na acht jaar opleidingen.

    De parasietsekte drong die strafwetgevingen ook op aan Landen Volken en Koninkrijken(en Wij Arm) door bij voorbeeld de Vrouw van Karel V dermatig te mutileren en open te snijden en demonisch neer te leggen en de Bevolking van de Misdaad te beschuldigen dat Karel op slag Geestelijk gestoord werd en de door hen ‘kuch geadviseerde strafwetrechtsystemen opdrongen …zij dé ovj en rechter natuurlijk …Carolinawetgevingen…de gruwelijkste mutilaties en martelstraffen tegen de Onschuldige geweldloze gebruikelijk onbewapende Bevolkingen.Gehele wetstelsel altijd al een mafiatool geweest.

    En laat je door de aan en wegrijdende rechter en gelijkende keurigheden maar géén rad voor Ogen draaien met hun eigen nivo simpele zielen public relations (s)lijmacties!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De door de naftanielletjes van deze Wereld gehersenspoelden zijn ietwat in rep en roer.
    Oorloghitsen haatzaaien Rassenhaat zaaien Kan Duidelijk op zijn doop perceel.

    Daar voor Kun Je nu ook weer de comments in link op haaretz Bewonderen wat de Gevolgen ZIJN van wat naftaniel en subsidiemedevreters deden.


    ""German program uses Shoah funds to play down Holocaust
    By BENJAMIN WEINTHAL, JERUSALEM POST CORRESPONDENT
    10/14/2011 04:25

    School program is vehemently anti-Israel, NGO Monitor says; main focus was devoted to alleging Israeli violations and immorality.
    Talkbacks ()


    BERLIN – The German Holocaust Foundation “Remembrance, Responsibility, Future (EVZ)” has used public monies to finance a second anti-Israel high school program that includes elements of Holocaust denial, according to a new report issued on Friday by the Jerusalem-based watchdog organization NGO Monitor....""

    http://www.jpost.com/JewishWorld/JewishNews/Article.aspx?id=241686

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ""niks nieuws over de onthutsende rol van de Nederlandse politie in de Tweede Wereldoorlog.""

    Geallieerden Russen Polen Engelsen Duitsen stonden onder Volkomen totalitair beheer en bevel gedurende wereldoorlog II.

    In een Nederlands opleidingsfilmpje ...ook op Hetzuur wel eens geplaatst ...uit 1942 was te Zién dat praktisch geheel de politie uit JODEN bestond.

    Op zich met al die joden als opperste leiding in alle andere Landen voor de hand liggend Stel Ik Dan.

    `K zoú er niet wakker ván liggen ware het niet dat de joodse mafiamedia toch al alle schuld en daderschap van óók eigen daden en bestuur op Onschuldige Volken afwentelen als dagelijkse mafiapraktijk en Ik de Gevaarlijkheid er ván als geen ander Ken.

    Ik Heb GÈÈN zin om nog één grammetje schuld van dé joodse Misdaden op Me te Nemen Noch Dat Mijn Families Volk Óf Onschuldige Volken áán te laten doén.We weten nu wél dat "áls er in getrapt wórdt ...ze dat toch enkel misbruiken om geld aan te verdienen landen en Volken te knechten en onder de voet te lopen met HELAAS Onze hulp en opofferingen.

    Dat Filmpje staat op de youtubesite van Gepke de Leef.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Al weer een Verhaal Dat de totaal willekeurig samengeraapte Discriminerende en Vals beschuldigende ...de joodse elite welgevallige oorlogsgeschiedsvervalsingen Aan Toont.

    Met de overdadige Gegevens uit overdadig Vele Bronnen welk cidi en mdi etc voortdurend saboteren vernietigen en onbereikbaar maken kan toch wel gesteld worden dát cidi mdi naftaniel en collaborateurs in overheden en justitie en wetgevingen Crimineel willens en wetens deze georcestreerde indoctrinatieleugenverhalingen vertegenwoordigen en met Crimineel geweld en Bedrog onder Valse voor wendselen in stand houdt.
    Hoog Tijd Dát de joodse oorlogsclaims ALLEN Komen te Vervallen!
    Mét Omkering van Bewijslast Áán hun broek!


    'Wandaden verzet verbloemd na de oorlog'
    'De beeldvorming werd na de oorlog vervalst."

    http://nos.nl/artikel/304186-wandaden-verzet-verbloemd-na-de-oorlog.html

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Zionistische, neo-fascistische, pvv-twitterorgie:

    Ronny Naftaniel twittert:
    NL Palestina Komitee heeft zich aangesloten bij #OccupyAmsterdam. Zouden ze geloven dat de Westbank een echte bank is?

    Loor twittert:
    Kijk goed naar het plaatje. http://bit.ly/pEmhCD #jewishbankers Benieuwd e.e.a. bij de demo's in NL ook wordt gesignaleerd.

    Handlanger StandeJong twittert:

    Iemand met een spandoek 'zeg nee tegen de pvv' op occopy. Ja, die zijn verantwoordelijk voor de miljardensteun aan banken. Vollidiot.

    Naftaniel:

    Het complot denken van de #Occupy beweging. @CarelBrendel en @baspaternotte zijn terecht op hun hoede. bit.ly/ognkoA

    Loor twittert ter verduidelijking:

    De censuur van Joop.nl, waar antisemitisme (pardon, antizionisme) een welwillend podium krijgt. bit.ly/phOCJl

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Naftaniel, De Jong en Blik: anti-Europese, anti-Arabische, anti-democratische complotdenkers.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Naftaniel blijft maar beweren dat hij hoopt op verkiezingswinst voor Arbeiderspartij en Meretz. Dat gelooft toch geen hond. Het CIDI heeft nimmer de standpunten van Meretz verdedigd.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Nog een Web dat Mijn Mening Ondersteund dat Hitler (even als Ik herzl Verdenk en alle huidige en vorige regeringen) uiteindelijk een puppet in eerste instantie was van de joodse globale elite en hun plannen en intenties en helemaal niet het vermogen had 'zélf meinkampf te produceren maar dat zo als bij de joodse bankmafia cq elite cq adel gebruikelijk door academische scriptwriters uitgewerkt zo als herzl een was.Wat voor de Gevolgen en bedoelingen en Inhoud verder natuurlijk er Niét toe doet want het gebeurde wél en Geeft Tóch Àán wát ze wilden (en willen?).Mede is de bijbel een oud script van ze.Ook zo een Genocide onderdrukkings slavernij en exterminatiedraaiboek gebleken even als die koran.

    http://thy-weapon-of-war.blogspot.com/2011/01/myth-of-adolf-hitler-brave-wwi-hero.html

    http://thy-weapon-of-war.blogspot.com/

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Gekker moet toch echt niet worden:

    Yochanan Visser, an expert on Dutch-Israeli relations – who made aliya from the Netherlands in 2000, and is head of the organization Missing Peace – told the Post on Monday, “The way the OSCE conference reacted to Kortenoeven’s speech shows, once again, the ignorance in Europe when it comes to dangerous developments in the Middle East.

    “Kortenoeven is the only Middle-East expert in the Dutch parliament and has written two outstanding books on the Arab-Israeli conflict. By ridiculing his speech the members of the OVSE – and especially his colleagues in the Dutch delegation – demonstrated that they either do not understand [the current developments in] the Middle East, or that they choose to ignore these developments for their own political reasons. The applause for the Turkish delegation after it accused Israel of war crimes tells us a lot about the hostility towards Israel among European politicians.”
    http://www.jpost.com/DiplomacyAndPolitics/Article.aspx?id=241207

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Kortenoeven en Naftaniel zullen het niet hardop zeggen, maar het is natuurlijk wel waar: Antisemitischer dan Rutte en Verhagen bestaat niet.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. We hebben dus hier te maken met een schurk, ik heb er geen ander woord voor, iemand die oorlogsmisdaden probeert goed te praten. Mijn vraag is nu: hoe betrouwbaar is deze propagandist als volksvertegenwoordiger? Hij kan over geheime informatie beschikken die hij gezien zijn loyaliteit aan de schurkenstaat Israel kan doorspelen. Wordt het geen tijd dat de commerciele massamedia deze figuur eens goed doorlichten?
    http://stanvanhoucke.blogspot.com/2010/11/wim-kortenoeven-van-wilders.html

    BeantwoordenVerwijderen
  12. PVV'er: trots op hakenkruisvlag

    PVV-Tweede Kamerlid Wim Kortenoeven is trots op de vlag die voor zijn raam hing. De vlag van Duitsland symboliseert “de positieve periode van nationaal-socialisme, waarin Nederland z'n grootste periode in de geschiedenis heeft doorgemaakt”, zei hij vandaag.Kortenoeven wil wel even benadrukken dat de PVV niks met de NSDAP heeft. “In tegenstelling, we zijn tegen de NSDAP. Houzee!"
    http://www.spitsnieuws.nl/archives/binnenland/2011/05/pvver_trots_op_prinsenvlag.html

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat is Ben Kok toch een geweldige man! Zelfs op de dag des Heren vindt de joods-christelijke satanist tijd om zijn weblog http://tora-yeshua.nl te modereren. Bijdragen over zijn contacten met ex-lesbienne Bernadette de Wit, die bij Sonja Barend vertelde over haar schijnhuwelijk met een Afrikaanse gelukszoeker en haar belevenissen met een joodse, Zuidafrikaanse prostitué tot in detail beschreef, zijn van harte welkom!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. "mensen de nieuwe adolf hitler is herezen het is micha kat hij ontkend de holocaust http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/9918/final-solution-holofraud-of-holocaust.html en vormt een directe bedreiging voor israel.deze mein kampf hoer moet gearesteerd worden desnoods via een burger arrest.publiekelijk vernederd bespuugt en begooid worden met stoeptegels desnoods stalen binten.die man is een nazi verdomme, hitler de tweede is uit zijn graf gekropen en valt de joden aan onder de naam micha kat.ik roep u op om micha kat te aresteren deze hitler wanna bee begint dalijk een ful scale war tegen israel als hij niet wordt gestopt.aresteer deze man zeg ik u."
    http://monkeyslap.punt.nl/?id=566817&r=1&tbl_archief=&

    BeantwoordenVerwijderen
  15. "Mensen de Antichrist is herezen het is Micha Kat verdomme hij is rechtstreeks uit de hell gekomen om opnieuw toe te slaan tegen israel help mee om deze satanhoer te bespugen en te besmeuren doe aangifte tegen deze bastard van een Antichrist.

    Micha kat de Antichrist is herezen zie dit artikel http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/9907/micha-kat-en-de-holocaust-hoax.html stop deze duivel mensen en doe aangifte http://rechtiskrom.wordpress.com/2011/10/11/meldingaangifte-holocaustontkenning/#more-707 moge het licht bij jullie zijn mijn broeders http://www.youtube.com/watch?v=P1KZKZs-2YM
    "
    http://monkeyslap.punt.nl/?id=566776&r=1&tbl_archief=&

    BeantwoordenVerwijderen
  16. LoorSchrijft:

    Opnieuw wordt Europa overspoeld met antisemitisme. 66 na jaar dato vertrekken Joden richting de VS en Israel. bit.ly/oOYt36?r=td

    LoorSchrijft:

    Malmö is al langer bezig 'judenrein' te worden, omdat Joden zich er al jaren niet meer veilig voelen. Terecht, met zo'n burgemeester.

    Het laatste ging zelfs Naftaniel te ver. Waarna , die met haar filmpje natuurlijk helemaal niet aanzet tot geweld tegen moslims, maar juist zelf eeuwig slachtoffer is, besluit met de constatering dat Ronny Naftaniel een jodenhater is:

    LoorSchrijft:
    Maar ik ben maar die vaderjoodse dorpsgekkin die in herhaling valt, hoor. Mijn bezorgdheid wordt zelfs gezien als racisme. Door jodenhaters.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Weer een Misdaad van de mdi´s en naftaniels en hun onder Valse voorwendselen opererende legertje Fraudeurs en Oplichters.

    "HITLER HAD 150.000 JODEN IN ZIJN LEGER WAARONDER 30 GENERAALS EN 2 MAARSCHALKEN * DIT KOMT BOVENOP HET REEDS GEPRESENTEERDE EN VERWOESTENDE BEWIJS TEGEN DE HOLOCAUST-MAFIA * DOCUMENTAIRE UIT 2006 EN BOEK VAN CAMBRIDGE-HISTORICUS UIT 2004 DOOR HOLOCAUST-MAFIA WEGGESPEELD"

    klokkenluideronline.nl/artikel/10011/hitlers-leger-stampvol-joden.html

    Btw Ik Stel dat We vanwege dat "antisemitismegeroep steeds ÀLS We Hét Óver Puurste Misdrijven Hebben Wél Teken van mafialidmaatschap hébbende om Dát ze daar mee ALLE Onschuldige Joden en Volk ÒÒK de schijn ván daderschap geven cq méé beladen en in Gevaar brengen alsmede Veel zinloos geweld Angst en spanningen oproepen om ZÈLF ´weg te komen met hun Schanddaden WÀÀR Dié andere Onschuldige joden dán ÒÒK NIÈT bij stonden toén DÈ POÈT verdeeld WÈRD!

    ÈN ZO kun jé wél antisemitismecijfers TÒT IN dé hémel kweken!

    Buitendién wil israel en de joodse elite al ván vóor de aanslag op WTC de Westerse Wereld in een atoomoorlog ombrengen en waren bij de al meermalen herhaalde pogingen TÒCH WÈL even vergeten dé honderden miljoénen JODEN ÈÈRST even té evacueren! >>> HOÈ ZÒ HOLOCOUST?

    BeantwoordenVerwijderen
  18. @Lucas 16 oktober 2011 00:48
    Hmmm Als de schrijver van dat stukje Meen Ik de heer hirsch ballin te Hérkennen. Een der holocoustfraudenazi´s ...náast natuurlijk zijn meest geliefde hobby Kinder pornoproducties omdat afpersingen daar mee zó rijk en machtig maken.

    Dát IS tevens die Internet Killswitchmeneer broertje ván WOBkillerdonner én Kelderfritzl mark rutte. DÙS mede VÒL ÒP in dé holocoustfraudes en sabotages aan de Getuigenissen en Waarheid!

    Dá IS tevens die meneer die voor zijn andere broertje job cohen dé heroinedealer en Kinder molesteerder Van het Noorden dé gevaarlijk geworden ex beheerder voor de cohenclan in zake beheer heroinedistributies en Kinder prostituties de heer saban b. heeft laten Vermóórden toen deze met afpersing een slaatje uit zijn strafzaak wilde persen - Die DUS Niét in turkeye IS - MÀÀR DÒÒD!

    "hirsch ballin" en dan dus wél mogelijk de oude adel cq alite en gerelateerd áán "baron VON hirsch" die ergens in Zuid Amerika wát plantages hebben!WÀÀR Hoé Toé val de familie ván job cohen en cohen zijn directe zusje dat hij zwanger maakte mét drie vruchtjes van kinderen ... maxima ... ÒÒK vandáán KOMEN...Óm hiér de Boel Òok te versjteren!

    Ik Voel Me Inderdáád Zó een plantagebewoner ...Zó Èen slááf!


    ""Rosemary's Baby (1968)
    Drama | Horror | Mystery - 22 November 1973

    A young couple move into a new apartment, only to be surrounded by peculiar neighbors and occurrences. When the wife becomes mysteriously pregnant, paranoia over the safety of her unborn child begins controlling her life.

    Director: Roman Polanski ""
    With: jobfopcohn as the Brown Dwarfstar!

    BeantwoordenVerwijderen
  19. prins bernard - een volle askenazijood trouwens- wat Men Beter aan zijn jongejarenfotos Ziét - moét von stutthofen geheten hebben . Een naam dat Men enkel nog Vind als Men concentratiekampen opzoekt.Voor de Rest Zijn Alle Data over die naam en oude adel Spoorloos verdwenen of Niét te Vinden.

    Dé Duitse SUPERHELD von richthofen een volkomen askenazijoodse familie en oude adel is amper Taal of Teken Van te Vinden terwijl DIÈ TÒCH in de zestiger jaren bij Het Oranjehuis kind aan huis waren via prins bernard!

    mark rutte moet volksman als familienaam gehad hebben en is naaste familie ván angela merkel.Mogelijk van oorlogsmisdadigers uit de communisten stjeka bolsjewiekenhoek én Poolse joodse adel afkomstig.

    Berlusconi lubbers dirupo - alle drie van de zelfde familie > loeb > li.

    Zó Ziét U Máár Dát Ná Miljárden Liters Goéd Bloed vóór ze verspild te hebben Die black nobility die oude adel dié nóbelen zich heden aan U áánbieden áls Uw "éérlijk democratisch" gekozen leiders bij incestueze erfopvolging en U internationaal even zeer dé dás om doén als in goed oude tijden.ÁLs presidenten ministers hoge ambtenaren als rechtbankpresidenten als koningen en koningshuizen als adviseurs als denktanks als academici en industrielen als ponoboeren en Kinder pornoboeren als miljardairs als belastinginspecteurs als mediamaganten en entertainers en media als Uw tv als uw wijzen en leaders in nood(Dat ze altijd wél vóór U verzorgen)...Én Úw clown!

    Én Zó stuurde elitelid rasmussen "de jood " Ons Weer het volgende BLoedbad in en zij het Goud macht en Geld van Libie!

    Democratisch gekozen HÒÒR écht wáár!

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Sorry dat Ik dit hier plaats Máár IS TOCH WÈL een gigascam van die naftanielletjes ÁLS DÀT Wáár IS!

    Maar Niét Verbazingwekkend Gezién dé Everest Mountain andere delichten en bedrog in Zake holocoustclaims!

    Anne frank ÒÒK ÀL totale hoax?

    Mogelijk heeft zij dan ook nooit in Nederland gewoond als vader in Duits leger ?

    #
    tomato
    16 oktober, 2011 om 12:10

    http://ww2history.com/blog/ww2-anniversary/the-nazis-and-the-madagascar-plan/

    http://ellhn.e-e-e.gr/books/assets/founder_of_Israel.pdf

    Die nazi’s waren een stelletje randdebielen die wel hele bizarre dingen deden. Zo hadden in de jaren 30 veel ziekenhuizen, gevangenissen, bejaardenhuizen, etc standaard een gaskamer omdat AH wilde dat 20% van de mindere mens die in dat soort centra kwam opgeruimd moest worden. De medische experimenten waren ook te bizar om te omschrijven. Maar voor de rest zijn er veel zaken die niet kloppen of niet benoemt worden. Denk alleen maar al aan de connectie AH–>Rotschilds….

    http://www.thewatcherfiles.com/bloodlines/rothschild.htm

    #
    Tom
    16 oktober, 2011 om 12:21

    Het geeft inderdaad te denken dat ook “Otto Frank” de vader van Anne Frank in dienst was van de Nazi’s en in 1943 nog het ijzeren kruis kreeg.
    zie: Kijk ijzeren kruis en klik op de F voor Otto Frank:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Knight%27s_Cross_of_the_Iron_Cross

    vervolgens:
    Zie:
    http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Knight's_Cross_of_the_Iron_Cross_recipients_(F) Kijk naar Otto Frank. / Major in het Duitse leger 1943.
    Als je op de naam klikt krijg je de volgende Engelse site te zien:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Otto_Frank

    http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/10011/hitlers-leger-stampvol-joden.html/comment-page-1#comment-68754

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Opinie:

    Tim Engelbart heeft zijn moeder verkracht en vermoord, alvorens haar aan varkens te voeren.
    http://www.dagelijksestandaard.nl/2011/10/occupiers-van-den-haag-zijn-communistisch-schorriemorrie

    BeantwoordenVerwijderen
  22. LoorSchrijft:
    Opnieuw wordt Europa overspoeld met antisemitisme. 66 na jaar dato vertrekken Joden richting de VS en Israel. bit.ly/oOYt36?r=td

    Ernst Lissauer:
    @LoorSchrijft | Is mij vanuit allerlei hoeken gemeld. Veel jonge Antwerpenaren ook.

    Ik: Chassidische Joden worden geweigerd op de Amsterdamse Wallen. Is mij vanuit allerlei hoeken gemeld.

    BeantwoordenVerwijderen
  23. @Lucas 05:00
    Is dat Waar?

    Of heeft ie alleen maar Kritiek óp de occupiers?


    Ik Òok "te veel joden en aan het woord en in de leiding en gedragen door de media!

    DÀT zou een joodse mafiamedia nooit doen als het hen zelf betrof.DUS de kans op dat de verkeerden alweer eens de klappen krijgen is erg groot en verbaas je niet als na de revolutie blijkt joris demmink op de troon te zitten of zijn nog ergere kloon job cohen!

    De rellen in Engeland waren ook al aangezet door joden en die troffen ook nog eens voornamelijk dé Autochtoon Engelse Bevolking en de rellen werden voor al bevolkt door joden en islamieten afrikanen marrokkanen etc!


    Zó deden ze de kristallnacht in Duitsland Òok al en de opstanden tegen de Russische Keizer!
    2x Egypte dan Iran en Libie Ook!

    Iran was die mevrouw bahrami nog die hier al met 14 kilo harddrugs gepakt was en daar nog eens met 2,4 kilo en joodse mossaddagente was die dat Volk ook al moest ophitsen ...mét natuurlijk de fervente hulp van joods rosenthal die haar naam in de media en politiek wél hooghield dé boéf dié via haár tegen Iran opstookte!

    Dáár had hij haar weer voor nodig ...dát zij Kinderen en Mensen heroine in de Arm en Bestaan stak zál hem een rotzorg zijn die drugdealer en Rassenhaatzaaier!

    nelson mandele martin luther king waren Òok joodse politiek raciale terreurwapens.

    Kijk NU op de tv ntr ned2 Waar de joden NU willens en wetens Ook Leugen en Laster over Ook de Nederlanders verspreiden omtrent slavernijen - Dat IS ZUIVERE Rassenhaat zaaien en zinloos geweld > de slavenhandels ALLE slavenhandels waren IN ALLE eeuwen én millenia excusiéf handel van de askenazi aka jood!

    DÀÀR IS NIKS Nederlands Aan!

    Daar is onder artikel van "Hetzuur 'Joden' verwoesters black nation Al Meer Van Gezegd!

    ´t IS maar te hopen dat dit een Minstens emancipatie en bevrijding ván de joden minstens ZÈLF dan is aan slavernij en prostituties voor hun systeemlords van eeuwen Dáár ZE zelf ook grootaandeelhouders in Slachtofferschap ZIJN van de zelfde plundermeute cq elite cq joodse mafia waar ze belasting aan afdragen!

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Vandaag weer een aflevering op ned2 ntr gezien van de slavernij.

    Een volledig joodse sprekersbezetting door juist de enige dadergroep in zake slavernijen Wereld wijd en van alle eeuwen.

    De gespreksleider joods en op diverse eilanden etc gewoond in zijn jeugd in de antillenomgeving. Kun je rekenen dat die tot de joodse Misbruikelite behoort.

    Een joodse jufrouw van level joodse wiesje de lange die Genociden en exterminaties van Volken en Rassen loopt te pushen met boekjes.

    Die joodse riep "wij nederlanders" terwijl dat soort joden zich met alle middelen en vijandige religious cultureel scholen en schoolseperaties eigen kinderen en Criminele middelen op elke mogelijke wijze van de Nederlanders en Alle Andere Rassen distantieren en mét raciale Misbruiken en ook met voortdurende raciale valse beschuldigingen smaad en laster en daar mee "mét dat op tv roepen ván "wij Nederlanders" als het ware haar boekje schreef getiteld "wij nederlanders hebben jullie 'negers lekker misbruikt en verkracht en wat ga je er aan doen"

    Máár Dáar Behóórt "wij joden" te Staan Anders Niét!Zij hebben tóch alle gelden van de slavernijen? The Secret Relationship between Blacks and Jews. Vol 1 (Book)
    PDF http://www.megaupload.com/?d=YS3JWH78

    Dat is op zeer slinkse en demonische wijze het belasteren ván Andere Volken mét de schulden van eigen Misdaden en opzetten van Rassen tegen Rassen en aanzetten tót geweld en meer misdaad waar de door joden opgehitste misdrijven geweld en oorlogen al de Pan uit rijzen en al decennia ook al een forse drijfveer der islamieten en afrikanen en zelfs onder de joden zelf ook in de Wijkterrorismen zijn!

    Mét dien zou Ik wel eens willen weten waar hoe en waar heen de Geldstromen van de in die aflevering vernoemde voc en oost indische compagnie vloeiden - Ik heb vermoeden dat Ik helemaal NIET verbaasd Zal zijn...al weer!

    Al weer hun misbruikeconomie met Ons - Wij de schuld rekeningen en Schaden wraken en Leed - zij de winsten en eer en het hoogste wóord altijd weer!

    oorlogsmisdaden en raciale Terreurmisdrijven in Vredestijd op tv!Dan moet je die joden met Misbruik schoolsystemen en kerkgebouwen nog eens Horen hoe ze alle niet joodse Kindtjes op die manieren valse schuldcomplexen aanpraten aansmeren en in slaan en om verkrachten en om in de Keeltjes schijten(als straf zeggen ze dan)

    De joden hebben zich in de ik meen zeventiger jaren ZELF het Nederlanderschap gegeven.Dat is het zelfde als Ik in Jouw Huis inbreek Autosleutels steel en dan Je Auto van Mij Noem.Óf Zelfs Je Huis omdat Ik toch eenmaal binnen ben.Dát maakt nog geen Nederlander ook al mogen We er al die Tijd Niéts Ván Zéggen!

    Monddood gemaakt door onder meer Verkrachtingen Móórd staatsterrorismen censuur geweld en antisemitismengeroep al decennia!

    En Zó houden ze hun kristallnacht en Boekverbrandingen tegen Waarheden al millenia in stand.

    Een ronny de buurtbeulvariant!
    Ook de media tv worden door de joodse eliteterroristen dus Misbruikt voor de cidi justitie en mdi achtige Misdrijven!

    Maar já militaire instructeurs psychologische oorlogvoering " hadden ze al een tijdje weer directeuren omroepen en tvzenders gemaakt zo als ncrv en hetgesprek!

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Michael King aka "Martin Luther King, Jr"- Jewish Puppet, Communist Agent, Plagiarist, Charlatan, Degenerate Homosexual and Whoremonger

    (ÉN Blanke Vrouwen serie Verkrachtend alcoholist)

    http://thy-weapon-of-war.blogspot.com/2009/01/michael-king-aka-martin-luther-king-jr.html

    BeantwoordenVerwijderen
  26. ALLEMAAL WIESJES ÈN NAFTANIEL´tjés

    # "Crimes and Mercies" by James Bacque: the genocide of 9 to 14 million ethnic Germans under Allied occupation from 1944-1950
    http://thy-weapon-of-war.blogspot.com/2008/11/crimes-and-mercies-by-james-bacque.html

    # A Review of James Bacque's book "Other Losses" by Lt. Col. Gordon "Jack" Mohr
    http://thy-weapon-of-war.blogspot.com/2009/04/review-of-james-bacques-book-other.html

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Waar blijven die supermuizen van justitie nóu?

    Die Moeten Tóch Ècht Eens aan jodenvervolging Gaan Doen!

    Óf Stáán ér NÒG NIÈT Genoég Misdaden Óp ELKE PAGINA ÓP GELEPELD?

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Zitten deze namen en financiers van ww2 al in Je Dossier?

    http://thy-weapon-of-war.blogspot.com/2009/12/on-jewish-funding-and-control-of-third.html

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Little-known facts about slavery in America - Only ~1% of whites owned slaves; Approximately 10-20% of slave-owners were free blacks
    DIXIE'S CENSORED SUBJECT - BLACK SLAVEOWNERS

    Zei Ik Tóch Dát afrikanen ZÈLF ná de islamieten en ná de joden dé ergste slavenhandelaren Waren ÈN ZIJN?

    Zal ze wel pijn doen kunnen ze zich niet meer in hun warme martelarenrolletjes wentelen en hier hoge eisen aan Ons komen stellen!

    Wéét Wèl dát de joden cq naftaniel´s van Deze Wereld Deze Gegevens VOLKOMEN Uit Onze Maatschappij en Politiék WÈG gecensuréérd hebben! Raciaal Terrorisme en plunderen mét Valse schuldgevoelens aan doén!

    http://thy-weapon-of-war.blogspot.com/2009/02/little-known-facts-about-slavery-in.html

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Zit dat bannen in de genen van die lieden mischien?

    Ben kok zelf bant ook al op zijn oh zó gelovige maar dan vast ietsje rascistische website.


    http://tora-yeshua.nl/2011/10/prostitutie-blijven-legaliseren-of-naar-de-tora-luisteren-in-de-genade-van-yeshua/#comment-6524
    Op 17 oktober 2011 @ 01:40 schreef WatRaar

    http://thy-weapon-of-war.blogspot.com/2008/11/jewish-professor-quarterly-magazine.html

    @4 prostitutie is Niét het oudste beroep ter Wereld.

    Dát Wás is Verkrachter Kinder Verkrachter plunderaar ÈN POOIER !

    Èn de prostituee cq hoer dé slaaf en slavin.
    En die werden gebruikelijk niet betaald ten zij verkrachting en geweld als zodanig ergens valuta IS!

    http://tora-yeshua.nl/2011/02/israel-moordenaars-werd-gescandeerd-in-dordrecht/#comment-6523
    Op 16 oktober 2011 @ 23:53 schreef WatRaar
    Beantwoorden

    Trouwens niet zo raar want cidi justitie en mdi zitten ook vol op in de valse antisemitismecijfers kweken handel. Daar persen ze dan weer wettelijk en politiek gewin uit en krijgen van staathandlangers om niks zo maar extra bescherming en voordelen en subsidies onder die excuses zo als bewaking en aparatuur voor hun kerken terwijl daar juist nooit nog wat gebeurd is zo als een jood in israel wel een moskee leegschoot een een andere jood hier een winkelcentrum leegschoot en een andere jood weer 15 van Onze Babies aanviel in Belgie met een mes en zulke dingen.

    Èn Wié Beschermd Ons Die dát alles moeten betalen?

    http://tora-yeshua.nl/2011/02/israel-moordenaars-werd-gescandeerd-in-dordrecht/#comment-6522
    Op 16 oktober 2011 @ 23:47 schreef WatRaar
    Beantwoorden

    Wat raar

    Meermalen zag ik al dat islamitische protestgroepen door joodse hersenspoelrabijnen worden geéscorteert. Op 2:44 zijn toch duidelijk twee reliegangsta´s van de joodse mafia als escorte te zien!

    Normaal gesproken heersen deze joodse en ook islamitische gangsterrabijnen over ‘minions.Dwz over als Babies en Kind door hen gehersenspoelde en gemartelde Kinderen die ze daar na geheel het leven kunnen misbruiken voor ook dit soort gelegenheden.Naast verdere mafiawerkzaamheden als Mensen handel heroinehandel prostituties en kinder prostituties Orgaanhandel etc ophitsingen antisemitismen voor politiek belang kweken etc etc !

    BeantwoordenVerwijderen