zaterdag 8 oktober 2011

Waarheid over Joden

Er bestaan bijna geen Joden op aarde. Nooit bestaan ook. Het aantal Joden op aarde is ongeveer één miljoen. De rest wat zegt Jood te zijn is niet geworteld in het volk Israël. Het volk Israël is vijfduizendzevenhonderdtweëenzeventig jaar oud en ongeveer twee duizend jaar geleden door G-d uit Palestina verbannen omdat het zondigde tegen de geboden van G-d. Het deed aan afgoderij en/of soortgelijke feitelijkheden van blasfemistische aard en/of strekking. De Joden hebben deze last te dragen omdat dit de wil van G-d is. Daarom leven Joden in de verstrooiing. Biddend voor de verlossing door messiaanse interventie. Deze Joden zijn via Spanje en Portugal Europa ingetrokken. Vanuit het zuiden van Europa verder Europa in. Deze mensen worden Sefardische Joden genoemd, ook wel Spaans of Protugese Joden. Deze mensen zijn directe afstammelingen van het authentieke volk Israël zoals die ook in de Thora, Bijbel en Koran genoemd staat. Dat zijn dè Joden, deze mensen leven volgens de eeuwen oude joodse traditie die collectieve kolonisatie van Palestina unaniem afkeurt. De rest van de Joden zijn Ashkenazi.

Ashkenazi zijn geworteld in een Zuid-Russische stam die zich in zevenhonderdveertig jaar na christus tot het Jodendom bekeerd heeft. Deze mensen komen uit Oost Europa en zijn de doorsnee Joden geworden. Vrijwel iedereen associeert hen en hun Zionisme met Jodendom. Deze mensen stammen niet van de stam van Noach die de wortels heeft in Mesopotamië. Zij stammen af van Jafet, terwijl de echte Joden nakomelingen van Sem zijn. Net als de Arabieren. Joden en Arabieren zijn geloofs- en bloedbroeders. Terwijl Ashkenazi genetisch alleen Noach met de Joden gemeen hebben. Ashkenazi en Nazi zijn aanduidingen voor dezelfde groep mensen. Van de groep oorspronkelijke Joden zijn er nog ongeveer één miljoen trouw in de leer. De rest is afgedwaald en doet niet mee. Jodendom is in de eerste plaats een spirituele aangelegenheid. Jodendom is geen ras.

Voor zover Joden al tot een ras behoren is dat het ras der Arabieren. De Joden uit Zuid-Rusland behoren tot het Euro-Aziatische ras. De meeste mensen die als Jood vermoord zijn gedurende de Holocaust zijn Ashkenazi. Veelal de onder en middenlaag van de samenleving. Zij zijn door de aristocratische Ashkenazi gebrandofferd om massa immigratie van klootjesvolk ashekenazi naar palestina op gang te krijgen. De sterkste onder hen mocht voor een slaven-loon 'arbeiten' in het beloofde land, de rest moest dienstdoen als slavenarbeider in de concentratiekampen. De 'fouding father' van de Nazi-beweging, de Zionist Theodore Herzl, was dankbaar voor slavernij en had een hekel aan democratie. Het bedrijf wat prominent profiteerde van de slavenarbeiders van Auschwitz was in handen van de rijkste Joodse familie op aarde: de familie Rothschild die ook in 1929 samen met Amerikaanse belangen Hitler met tientallen miljoenen tegelijk gesponsord heeft.

De Joden van Nederland kennen bovenstaande geschiedenis en houden daar angstvallig de mond over omdat anders de grondslag onder de voortgaande kolonisatie van Palestina vandaan valt. Palestina is gekocht grondgebied wat aangeschaft is door de grootste slavendrijver op aarde: de familie Rothschild. Deze familie leverde verlies voor Duitsland in de eerste wereldoorlog in ruil voor de Balfour-verklaring die aan Rotchild persoonlijk overhandigd is. In de tijd daarvoor sinds 1895 had Theodore Herzl eraan gewerkt dat de Zionistische beweging als vertegenwoordiger voor alle Joden op aarde optrad. Bij en tijdens het eerste Zionistische congres in augustus 1897 te Basel werd Israël officieel opgericht als Natie zonder land. Toen werd Israël nog 'the Jewish Society' en 'Jewish State' of Judea genoemd. De bestuurders manifesteerde zich als ongekroonde bewindslieden van een land met genoeg middelen om oorlog tegen de hele wereld te voeren.

De Joodse leider Theodore Herzl zegt het zelf in zijn dagboeken over de Joodse bankiers familie, dagboeken Herzl deel 1 pagina 163 - 164

Ik weet niet of alle overheden nu al realiseren wat een internationale dreiging uw 'World House' vormt. Zonder u kan geen oorlogen worden gevoerd, en als vrede wordt gesloten, zijn mensen des te meer afhankelijk van U. Voor het jaar 1895 zijn de militaire uitgaven van de vijf grote mogendheden geschat op vier miljard frank, en hun militaire sterkte tijdens werkelijke vredestijd op 2,8 miljoen mensen. en deze militaire krachten zijn ongeëvenaard in de geschiedenis, U voert financieel commando, ongeacht de tegenstrijdige belangen van de volkeren!

Herzl is ook de eerste die met een oplossing van het Jodenvraagstuk kwam. Een typisch nazistische gedachte a) dat er een Jodenvraagstuk bestaat en b) dat deze opgelost behoort te worden. Herzl bekritiseerde Joden die wilde assimileren of emanciperen. Hij bevestigde sluimerende antisemitische gevoelens alsof Joden niet konden samenleven met anderen en eigenlijk afgezonderd horen te worden op een eigen stuk grond als in een wereld getto. In zijn artikel 'a Solution for the Jewish Question' uit 1895 noemt Herzl antisemitisme rechtvaardige zelfverdediging. Herzl kwam ook bij de Paus op bezoek met het aanbod alle Joden te bekeren, behalve hijzelf en een paar relaties. Herzl, de man die door de wereld gezien wordt als een bevrijder van de Joden, is de eerste in een rij van nazi's waarin ook Nordau, Weismann, Begin, Eichmann, Hitler, Hess en Maxime Verhagen thuis horen. Maxime Verhagen hier noemen lijkt vreemd omdat zoals iedereen weet Maxime Verhagen christen is.

Herzl vertrouwde er op dat de christenen collectief zouden meewerken aan zijn plan om alle Joden naar Palestina te doen laten emigreren omdat deze omstandigheid van feitelijke aarde pressies overeenkomt met de vervullingen van de christelijke profetieën in het Bijbelse boek Openbaring waarin de Joodse kolonisatie van Palestina als teken gezien wordt van de naderende Eindtijd met Armageddon en de Apocalyps en de door christenen gedroomde verlossing waarbij alle ongelovigen inclusief de Joden verdwijnen. De huidige kruistocht van de christenen in de westerse politiek tegen de Islam, waarvan Maxime Verhagen leider is, hoort als onderdeel gezien te worden in deze gang naar die alles vernietigende apocalyps die zich thans reeds dramatisch manifesteert in Arabische landen. Het merendeel van de mensen die in Israël wonen bewerende dat zij Jood zijn, zijn dat feitelijk niet. Merendeel stamt af van de stam der Ashkenazi en zijn daarom nakomelingen van de Nazi. Alleen echte Joden zijn Joden. De rest is niks.

1 opmerking:

  1. Origineel betekende het woord 'jood''yid' Kind.

    En dat woord kwam met dé heden door diefstal van die naam áls jood bekend staande asiaat cq eurasiaat cq askenazi mee.

    De Blanken werden door hen jood cq Kinderen genoemd omdat We zo klein en Onbehaard Waren.

    Dus de term jood is GÈÈN Ras NÒCH Volks aanduiding.

    Ook de noordafrikanen arabieren islamieten zijn geen jood noch ooit geweest.Dat waren de soldaatvolken die met de eurasiaat meekwamen en al meer dan 8000 jaar dé Hel voor Europa zijn.Marrokkanen onder meer in de oudheid bekender als moren...moor d enáárs.

    Mocht er tóch een Ras of Volk áls jood aangeduidt willen worden DÀN hebben de Blanke Volken de Oudste Rechten.

    Áls men voor Ogen houdt bij lezingen en studies van de Geschiedenis van Europa En Rusland van vóór 0/- 600 jaar geleden de asiaat zich met de Onschuld van de Naam 'jood' begon te verbergen Dán krijgt men een Wél Wáár Beeld van de Ondergang van de Blanke Volken Hún Noodlot en Europa ...Én dé Misdaden van de asiaat én islamiet!

    BeantwoordenVerwijderen