zondag 9 oktober 2011

Misdaden der Zionisten

De Holocaust en de Tweede Wereldoorlog en het voortduren van de Eerste Wereldoorlog zijn in de eerste plaats misdaden van Zionisten of althans Joden met Zionistische ambities. De eerste die in een lange rij publicaties waaronder de Gemlich-brief (1919) en Mein Kampf (1923) van Hitler begon over de Endlösung der Judenfrage was Theodore Herzl. Een ongelovige journalist van Joodse afkomst, een soort Kustaw Bessems. Herzl was de eerste die over 'the Solution of the Jewish Question' begon, nota bene in the Jewish Chronical. Het was toen 17 januari 1896. Antisemitisme was een terugtrekkend verschijnsel, mede of misschien juist door de idee van gelijkheid vrijheid en broederschap van de Franse Revolutie uit 1790. Deze Franse Revolutie werd als problematisch gezien door mensen die in de eeuwen daarvoor altijd de aristocraten waren, de slavendrijvers en groot grondbezitters. De heren, die door de Franse Revolutie zonder knecht kwamen te zitten en opbrengsten uit slavenhandel zagen verdampen. Het waren de belangen van deze heren die Zionist Herzl diende met zijn initiatief tot kolonisatie van Palestina als Totaal Oplossing van het Jodenvraagstuk. Dat dit ten koste van veel Joden zou gaan is voor lief genomen door de organisatie die Herzl samen met Nordau in 1897 te Basel heeft opgericht. De grootste terroristische organisatie op aarde. Zij die het Jodendom kapen om er bedrog en andere misdrijven mee te plegen.

In de internationale verhoudingen manifesteerde Zionist Herzl en zijn organisatie zich ondemocratisch als de vertegenwoordiger van alle Joden, terwijl er voorts Joden waren die wel volgens de Joodse traditie leefde en op basis daarvan de kolonisatie gedachte unaniem afkeurde. Deze mensen, de Joden die wilde assimileren of emanciperen, werden door Herzl als verraders gezien. Het staat allemaal in de dagboeken van Theodore Herzl. Ook staat daarin zijn plan om antisemieten aan te zetten tot feitelijke Jodenhaat omdat tevreden Joden moeilijker tot niet tot massa emigratie te bewegen zijn. De Kolonisatie van Palestina door Zionist Herzl en zijn volgelingen is een misdaad van testamentische omvang. De grofste belediging van mensen in verband met hun Jood zijn ooit. Palestina koloniseren zoals de Zionisten nu doen is net zoiets als de Paus die de Bijbel verbrandt en/of het kruis in de reet steekt. Zionisme heeft helemaal niks met Jodendom te maken. Zionisme is juist anti-Joods en dient als inspiratie en voedingsbodem voor en financier van het Nationaal Socialisme en de genocidale moorden en terroristische misdrijven van Geert Wilders en Breivik.

17 opmerkingen:

  1. 1) Zelfde tijdsgewricht zelfde club andere invalshoek cq andere terreur cq mafiacel

    "http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/9918/final-solution-holofraud-of-holocaust.html#comment-68093

    Verzamelpuntcorrectie
    9 oktober, 2011 om 17:09

    @ Micha Kat, niet te snel geloven als er iets naars verteld wordt over Elie Wiesel. De wereld zit gecompliceerder in elkaar dan je nu nog vermoeden kunt.

    Elie Wiesel staat op de zwarte lijst van de Sabbatean-Frankists (de Rothschilds) sinds hij het lovende voorwoord schreef voor ‘The Man Who Would Be Messiah’, een roman uit 1990 over de satanische messias van de Rothschilds, Jacob Frank. Auteur was de Canadese rabbijn Wolf Günther Plaut.

    Het boek is bijzonder moeilijk te pakken te krijgen, hoogstwaarschijnlijk omdat de Frankists net als hun broeders de Jezuïeten (opgericht door Marrano -’Crypto-Jew’- Loyola) alle boeken waarin ze niet al te best voor de dag komen, opkopen en vernietigen.

    De Oekraïense jood Jacob Frank (1726-1791) was uit op vernietiging van orthodoxe joden. Om de westerse samenleving te helpen ontregelen propageerde Frank incest en pedofilie. Pedofilie wordt ook goedgepraat door de Talmoed. Frank riep zichzelf uit tot Messias en reïncarnatie van een andere joodse duivelsaanbidder en Kabbalist, Shabbetai Zvi (1626-1676). De volgelingen van Zvi en Frank staan in het Engels taalgebied bekend als Frankists of Sabbatean-Frankists.

    Mayer Amschel Bauer (1744-1812), stamvader van de Rothschilds, was een volgeling van Jacob Frank. Frank, Bauer Rothschild en de Jezuïetenorde richtten op 1 mei (!) 1776 met hun stroman professor Adam Weishaupt de Bavaria Illuminati op, die de Franse Revolutie ontketende en zo in 1815 via de truc rond de Slag bij Waterloo the Bank of England en het Britse Rijk onder controle van de Rothschilds bracht, om in 1913 ook de financiële alleenheerschappij in de VS te verwerven, door via omkoping en chantage The Federal Reserve in handen te krijgen en daarmee het alleenrecht dollars te drukken en ze met rente uit te lenen aan de Amerikaanse regering. In 1824 hadden de Rothschilds ook al controle gekregen over de wereldwijde financiële operaties van het Vaticaan en de Roomse kerk.

    Adolf Rothschild Hitler en de Holocaust zijn produkten van de Sabbatean-Frankists en boeken met de waarheid over Jacob Frank en de Frankists, zoals dat van Plaut, worden niet op prijs gesteld door de Rothschilds, dus je kunt je voorstellen dat Elie Wiesel hoog op de zwarte lijst is gekomen sinds zijn voorwoord uit 1990.

    Er zijn gelukkig buiten Plaut en Wiesel nog veel andere dappere joden, die niets moeten weten van Talmoed, Zionisme, Rothschild’s Israël en de Sabbatean-Frankists. Bovenaan mijn lijstje staat Henry Makow, wiens grootouders in Polen vermoord zijn tijdens de Holocaust. Vergast, doodgehongerd, doodgeknuppeld of van verdriet overleden maakt voor mij niet veel verschil.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. 2) De meeste van Henry Makow’s artikelen zijn onlined, maar ook gebundeld in zijn twee Illuminatiboeken, verkrijgbaar in de Frontierboekhandel van Herman Hegge op de Leliegracht in Amsterdam, om de hoek van het Anne Frankhuis. ;)

    Website van Henry Makow: http://savethemales.ca/ """

    Uiteraard is een connectie mogelijk van het ondergronds gaan van de adel en elite gedurende de Franse Revolutie en de reactie van die adel cq elite en zijn dat ook de misdaden war we nu mee te maken hebben?

    Dus per saldo veranderde er niets met die Revolutie dan de namen en werden adel en slavenhouders de verzekeraars dienaren en banken de politici de industrielen en academici rechters en ovjs.

    Van lubbers alias loeb zou men ook niet denken dat die van karel v afstamt en familie is van de familie li die Europa leegzoog in china.Een van de beruchte zoveel joodse bloedlijnen.

    Wat de Franse Revolutie betreft is dat exact in het straatje van hoe de joodse mafia de eeuwen door alle Landen destabiliseerd en plunderd en van oorlog in oorlog en schulden - aan hen - gooit.

    "De Kolonisatie van Palestina door Zionist Herzl en zijn volgelingen is een misdaad van testamentische omvang."

    Is niet uniek ... de - niet joden maar in werkelijkheid - eurasiatische elite jaagt hun bevolking niet 40 jáár maar al millenia de Wereld over van plundering en moord naar plundering en moord en zelfs van kontinent naar kontinent. Alleen de laagste klassen zijn ziek gemaakt van de religiousiteiten net als Wij ook al wat eeuwen.De elite zelf is een Goddeloze money power pussy bastard.

    De democratie als adel en elitevervanger werkt exact het zelfde. De een na de ander ministerpresident minister fractieleider hoge ambtenaar academicus bankdirecteur is van die adel en elite afkomstig ...een cultuur parasiterende op eigen en andermans Volken.

    herzl de voorvader van alexander pechthold een der verdeel en heerswapens en protocolbeheerder.

    Het is voor deze elite belangrijk dat Wij in vijandschap tegen Elkaar staan anders kunnen ze de gevolgen niet verzilveren.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Nah Hitler´s meinkampf tóch een draaiboekje van de bank en elitejoden voor het Duitse Volk?

    Tevens schuldigmakingen van dat Volk aan de in werkelijkheid joodse Misdrijven en ware enige aanzetters van die oorlog.

    http://www.reformation.org/adolf-hitler.html

    BeantwoordenVerwijderen
  4. http://www.reformation.org/adolf-hitler.html

    Interesting Notes

    Realizing that he was a Rothschild, we can understand why Hitler the dunce could come out of nowhere and become Chancellor of Germany.

    #

    Wist je dat veel politici ambtenaren ministers nationaal en internationaal heden nog met dat verschijnsel behept zijn.Dat We niet weten waar ze vandaan komen wie hun familie is wat ze eerder deden óf ze familie hebben.lubbers cohen rutte verhagen cohen tang hamer van agt kok donner hirsch ballin dejager roemer ....etc.

    Wie weet op moment dat minister president mark rutte net een zoontje heeft gekregen ...niemand toch?

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Van kwaad tot erger, van antisemitisme tot anti-amerikanisme:

    This is par for the couse regarding South Korea. If Israel does buy the Italian trainer... expect South Korea to support the Palestinians out of spite. That, and the Korean people will start up some amazingly anti-Semitic cr@p.

    Just look at their behavior regarding America and Americans as a guide.

    http://www.youtube.com/watch?v=NOCW6qHfKBw&feature=related

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mwoah Lucas 03:57

    De Koreanen hebben Tóch Nóg Wat Appeltjes te Schillen met de joden omdat die een Zuid Koreaans Fregat deden zinken met hun zes nieuwe van áls duitse minister van defensie gecamoufleerde joodse meneer guttenberg in 2009 geschonken gekregen duikbootjes.

    Amper had israel die duikbootjes in de klauw óf dat Fregat zonk door een duits torpedootje "met vervalste Noord Koreaanse Tekens er op in het verkeerde accent geslagen.


    Buiten Russische Bossen in brand zetten om Rusland tegen Europa op te stoken ...en islamieten tegen Blanken en vica versa...stoken ze alle atoommachten tegen elkaar op sinds eigen pogingen sinds vóór WTC de Wereld ná plunderingen in een atoomramp te doen ondergaan om alle weten omtrent hun plunderingen en misdaden te doen vergeten niet slaagden tot heden.

    Waar dacht Je dat de spanningen tussen Iran China Amerika Pakistan Turkeye etc vandáán komen ...óf de opzettelijk aangedane schuldenproblemen én kunstmatig aangelegde reccesies vandaan komen zó op eens?

    Kort Óm Dé Koreanen Zijn Dé Goeierikken en Die Verschrikkelijke israeliet dé boze wolf.

    Dát die israeliet met hun mediawereldmonopolie de aandacht naar een Onschuldig Amerikaans Volk afleiden Kennen We Al Lang Natuurlijk dat ze dat zó doén.Doen ze bij Ieder Een Trouwens...chronic laster en leugen haatzaaien en false flag in Nieuwsland You Know!

    èn wéé Men Zegt iets Óver hen dán is dé Aardból te klein vóór het hysterisch psychopatengegil en antisemitismegeroep.

    `K Pak de Popcorn en Ga het Aanzién.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. 1) Wat draaiboeken en protocollen betreft schreven ze daar voor boeken of maakten verslagen van conferenties en dat zal nog wel gebeuren zo als mede dat ene jodin wiesje de lange nog haar adviezen over waar om nu weer hét Palestijnse Volk uitgeroeid dient te worden dat heerlijk ouderwets per boek 'oogappel en erfdeel' doet

    ...én één door als Kind verkracht gék geworden van haat en moordlust bólstaande joodse rabijn yidzak rabin en mede auteur van 'the king´s torah ' daar in adviseert aan joodse gelovigen om de Babies en Kinderen van Onze Volken de doden ...waar óp een askenazijoodse kim de wilde in Belgie 15 Babies doodde en verwonde en een askenazijoodse tristan van der vlis een Winkelcentrum leegschoot alhoewel ik dat - Nóg Stééds - een opdracht van rabijn evers Acht die ván de Aandacht om zijn miljoenensubsidiefraudes áf wilde. Kwam wel uit dan dus!

    Óm ván dé Aandacht voor tristan van der vlis weer af te komen deed de telegraaf er een afleidingkje met illegaal van een doktor van een zwanger 12 jarig Meisje verkregen medische gegevens rel schoppen op de voorpagina´s. De familiebanden mét jdl terrorist en wapenhuis bob smalhout en generaal arie van der vlis én feit dát tristan van der vlis joods is en met heel de familie in de Kinder prostituties en heroinehandel zat - vandáár ook de peperdure spulletjes en auto´s - wélk gelieerd aan rabijn evers nevenwerkzaamheden was ze dáár wéér 'té brenzlich' voor.

    Zó leiden ze Ons nationaal en Òók international áf van dé ene naar dé andere afleiding en meestal tevens shockerende ramp zo als utoya Kinder pornoeiland der joodse democraten á la Aruba Kiddy rape eiland van joran van der sloot en de wets en staatsmafia waar ze vaak uitblazen terwijl de Kinderen daar enkel mogen blazen..máár úit niét!
    Wáár hét 12 jarig Dochtertje van Onze minister president nog van zijn Zoontje beviél!

    Terugkomende óp die protocollen en verslagen ...hebben We nu natuurlijk dé elektronische media tv.

    En smeren ze die draaiboeken plannen en bedoelingen simpel zo lang in het gezicht tot het onze waarheden zijn ...chronische indoctrinaties Hersen spoelingen geestelijke verkrachtingen...idem die holocoustclaims.
    Zo hebben ze ook jarenlang geroepen dé reccesie komt er aan en dat via medebendeleden op plots aanwezige rtl 7 ook heel vaak gechant. Ze hebben het gehele monopolie op al Onze 900 Miljoen aan Kijk en Luistergelden Jaarlijks!

    Nu ' lijken' ze dáár dóór hééél intelligent en slim en wijs..haha!

    Máár dát er ontdekt zou worden dát de staatskas leeg en geplunderd was én de Volkseigendommen onder mom van privatiseringen geroofd waren was kwestie van Tijd.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. 2) Mede werd er gelijk met dat die 'reccesiewaarschuwingen" de tv op gingen een artificiele reccesie aangelegd door simpel geschuif met de Bruto Omzet over jaren in de Boekhoudingen 2006 t0t 2009.Èén jaar hoog en volgende jaren laag genoeg om de officiele reccesietrigger te kunnen misbruiken tegen Ons ...áls excuus afleiding extra excuus voor verdergaande plunderingen staatsterorismen en wurgingen zinloos geweld misdrijven en repressie en wég komen met de reeds Gepleegde misdaden en staatsterrorismen.

    Nóg een draaiboek van Raciaal Terrorismen Plegen is nu ook via tv op Nederland 2 ntr door de Volken vóor te houden dé Nederlanders zouden wel even alle slavernijen bedreven hebben terwijl een ieder genoegelijk gegevens heden kan vinden dát de joden weer eens uitsluitend dé grote boef op dat gebied WAREN ÈN ZIJN mét enkel al van de Filipino´s 300.000 slaven als sexslaven gehouden onder mom huisdienstmeiden en Jongetjes.Wie de slavenhouders waren wie de slavenhandels bedreven etc is Àlles Nu Vindbaar .

    Mede IS heel de sexindustrie (Een Terreurstokpaardje ván de rockefellers die ook het feminisme Misbruikten er voor en Crechemonopolies plus de Gezinnen dwingen -werkplicht voor Vrouwen- om samen een Baan te moeten hebben zo dat de Kinderen zonder Bescherming kwamen) naast de drugshandel volkomen joods metier met hoofdhandlanger de gelovige turk en islamiet.

    DÀT IS SUPER SLAVERNIJ bedrijven.Heb Ik het nog niet eens over dat ze Òns al eeuwen in dit Land gijzelen en Misbruiken voor alles en nog wat.Heb Ik het nog niet ééns óver dát de afrikanen ZÈLF naast Azie dé grootste afnemers ván Blanke Slaven waren de afgelopen achtduizend jáár ...én NÒG! Héb ik het nog geen eens óver dát de joden 200 jaar vroeger op het Amerikaanse Kontinent waren dan aan Ons voorgelogen in de geschiedenisboekjes en miljoenen Blanke Slaven uit Rusland Engeland Europa Ierland Scandinavie op de Kusten van Dat Kontinent gooiden alle Seizoenen Door en We door de Indianen Opgevangen en Gekleedt werden of Stierven.

    Òók NIKS Ierse aardappelschimmel en miljoenen Doden ...Dát Wás opzetteijk om hongersnoden aan te leggen zo dat We veel gemakkelijker naar Amerika te transporteren waren.

    Dé asiatische dépopulatie én kolonisatiewerken én de bezetting van een nieuw Kontinent door het te overspoelen met rampspoed en leed en de Samenlevingen zó vóór te vernietigen belasten verzwakken.

    Maar die zijn willens en wetens nu op ntr de Bevolking en de Afrikanen aan het voorliegen dat één Nederlander wat zou hebben geflikt aan hun Volken. Òók Wèl een draaiboek een meinkampf voor de afrikanen én Wij weer eens hét belag!

    Raciaal Terrorisme Púr sáng!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/9941/waarom-nu-de-holocaust.html/comment-page-2#comment-68367
    aangifte strafbaar
    11 oktober, 2011 om 15:47

    Jouw reactie behoeft nog goedkeuring van de beheerder.

    “ontkenning Holocaust is strafbaar ” ?

    Het niet vermelden cq aangeven cq publiek maken van strafbare feiten zo als

    fraudes terrorismen criminele activiteiten is ook strafbaar …dus in feite is

    de wetgever dwingende kracht achter de werkzaamheden van Micha Kat en
    Medewetsdienaren.

    Paradox…klaagt een partij of justitie aan zijn zij zelf strafbaar bezig!

    @Rudolf Paul 11 oktober, 2011 om 15:12 een gevolg van de wetteloosheid van wetgevers en overheden en geeft al lang veel zinnig en nog meer onzinnig geweld en misdaad waar aan al vele doden gevallen zijn en voor al raciale Wijkterrorismen en aanverwante misdrijven etc.

    Door de opzettelijk aangelegde chaotische misdadigheden in de Landen gaat het die kant wel op.Herinner WOBkillerdonner en killswitchhirsch ballin stelden de bevolking daar om ook buiten de wet en maakten Ze vogelvrij > 1991 al en pieterpik kiddyrapekalbfleisch maakte de kinderen wel vogelvrij met zijn creche en schoolmonopolies naar het globale kinder sexplan van rokkefeller waar bij de daar voor misbruikte feminismen en arbeidsplicht voor vrouwen de kinderen ook vogelvrij maakten.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. 1) Misdaden der sionisten

    Oa een moderator op klol die belangrijke Informatie niet doorlaat in mafiabelang en om wegkomen met oorlogsmisdaden.

    http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/9941/waarom-nu-de-holocaust.html/comment-page-2#comment-68371
    Jan Pasveer
    11 oktober, 2011 om 16:16

    Jouw reactie behoeft nog goedkeuring van de beheerder.

    heer @dankbaar 15:51

    Die Foto is VALS en genomen van de Doden van de bolsjewistische cq communistische cq stjeka slachtpartij op 50.000 DUITSE mannen vrouwen en kinderen in Bromberg Polen zo dicht bij de duitse grens dat men de kreten en gegil kon horen om een oorlog van Duitsland met polen engeland en rusland uit te lokken.

    > Danzigcorridor.

    http://www.youtube.com/watch?v=IQvN2Kp21oA
    http://www.youtube.com/watch?v=M7PCyTgMjA8
    http://wtcdemolition.com/blog/node/1894/results



    http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/9941/waarom-nu-de-holocaust.html
    Je hebt strenge holocousters ehhh ik bedoel mooieratorren in dienst ....leveren die nou ook de cyclon b?

    Hebben We het over holocoust mag ik niks zeggen blijkt steeds weer.Wat personeel met minder knikkende knietjes zou een klokkenluidersite meer goed doen.

    Wat je artikel van boven betreft is die lijn van vele eeuwen zeer zeker aanwezig en vernieuwd de parasietenkolonie zich om de zo veel decennia en zo vele eeuwen met andere naam en andere status steeds weer met als gevolg dat we dát niet doorhebben en ze als bevrijders wéér onze kinderen en vertrouwen overhandigen.

    Zo als eerder bij de afrikanen > islamieten > romeinen > spanjaarden > christenen > wereldeconomien zijn ze nu ook dé baas en parasiet zich gister nog edel en adel noemende en nu bankdirecteur president mediamagnaat verzekeraar goedheiligman etc...Beter als bronpsychopaten door strenge ultrarascistische en ultrareligiouze (voor bedrog van de lagere klassen) incestvoortplantingen met idem scholingen en opvoedingen van het soort zo als je oom zei 'trap ze plat' te benoemen.

    Ook je benoeming van de deelmisdrijven in dat groter geheel is een Feit dat Ik Kan Bevestigen en Delen.Als een dikke winterjas parasiteren op Slachtoffervolken als cultuur en levensstijl van asiaten met Kinder verkrachterscultuur zijnde en mensen eters zijnde oorsprong.

    Geeft de Puzzel een Goed Raamwerk en Rode Lijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. 2) klol ... Onderstaande is niet welkom bij je revolutionaire garde.

    http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/9937/king-klokkenluider-david-cole.html
    Kwartje
    10 oktober, 2011 om 22:59

    Jouw reactie behoeft nog goedkeuring van de beheerder.

    Kwartje
    10 oktober, 2011 om 22:42

    Jouw reactie behoeft nog goedkeuring van de beheerder.


    Die wim dankbaar misbruikt hier gegevens als criminele terreur tegen de auteur.

    Ten eerste is de breakdown van Micha Kat onmiddelijk na de Persco ‘over de 12 corrupte rechters’ op Schiphol veroorzaakt door een aanval van die 12 corrupte rechters die meneer dankbaar toen ook gelijk als agent naast Meneer Kat neer hebben gezet met alle gevaarlijke saboterende en kwalijke gevolgen van dien zo als vele trouwe Bezoekers en Medestanders zelf heus wel nog weten.

    De chronische persoonlijk aanvallen van heer dankbaar via ‘beschuldigingen en insinuaties van geestelijke afwijkingen’ is van de joodse mafia een standaardmaatregel tegen Opstandigen Tegen hun parasietencultuurtje op Ons en mede standaard bij geheime diensten voorkomende slooptaktieken.

    Erwin Lensink én hoé die afgebrandt en aangepakt cq beschreven wordt door de msmmafia zéker al vergeten?

    Een schade van zulk taktiek chronisch opdringen is dat het altijd wel kans op vatbaarheid maakt indien men een dipje heeft of depressief is.De joodse mafia heeft immers wetenschappelijke werken op het gebied van de laatste snufjes Hersenspoelingen en manipulaties van Geest en Brein alsmede geheel de corrupte academische psychopatenwereld achter zich staan.

    Deze vorm van geestelijke pressie en insinuatie kan leiden tot geestelijk verkracht worden.Dwz men wordt van voorgenomen Paden en Keuzes áf gevaagd.Iets wat ze mede chronisch hele Volken zelfs aan doen.En ook alle kinderen op Peuterscholen scholen voortgezet onderwijs en de academien.Die Kinderen hebben na scholen geen enkele Identiteit meer en geen Leven ook en denken allemaal zelfs joods te zijn.En allemaal wel verslaafd aan wat dan ook.

    Monarch tavistok mkultra etc zijn geen donkere grotten uit het duistere verleden ergens maar dát zijn de scholen de tv en media de krant en politieke agendas politeke afpersingen bedreigingen en aanslagen op de veiligheid financien en geest en voortdurend scheppen en brengen van vijandige elementen en omstandigheden.Rassenhaat en schuldgevoelens zaaien.

    wim dankbaar die mét de aanval van de 12 corrupte rechters mee kwam is zelf een sex deliquent die in het pieter baan zat vanwege misbruik van een Jongetje waarbij drugs in het spel waren en via als gevolg van dat strafrechtelijke proces leerde deze ook joris demmink kennen die hem voor zijn mafiakarretje spande in ruil voor ontslag van strafvervolging.

    Wim dankbaar die zijn miljoenen niet met de it handel verdiende maar met heroinehandel en van joris demmink en brouwer in 2009 nog eens vele vele duizenden euros kreeg voor zwijgen en medewerking omtrent ontvangen gegevens over zeer massale misdrijven tegen Volken en de Menselijkheid.

    Gegevens waar om job cohen de Waardeloze Koningshuisverkrachter en fanatiek Parkbezoeker de Politiechefs van Nederland nog collectief belaagde en ook in de media en op tv in de hoek duwde met zijn eigen zwarte piet toen ze te hoop liepen er om.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. 3) Omdat maxima zurreguitta zijn directe zus is moet óf zijn naam ook vals zijn als zij karakter al is óf de hare.
    De job cohen die geen verkiesbare Burgemeesters wil omdat ze nu allen zijn mafia dienen zo en allen ook de Kinderen op schoolreisjes afgelebberd hebben en hem dus dienen en manipuleerbaar zijn.

    Wim dankbaar is ook zijn echte naam niet maar wim vollenhoven …ván DE familie van vollenhoven …een bastaardje van pieter ..zo hebben de 12 corrupte rechters en joris denmmink weer de hand op het koningshuis.Via misbruik staatsmiddelen en strafrechtmonpolies.

    Btw laat U door de surrogaat emotionele chantages van heer dankbaar inzake de niet gebeurde holocoust niet in de luren leggen.manipuleren en afpersen met misbruik van onze diepste emoties en gevoelens is common bij psychopaten en zeker bronpsychopaten.

    De joodse holocoustclaims zijn een criminele en fraudeleus opgelegde fakeschuld om allerlei voordelen en ook om eigen uitroeiingswerken in geheel de westerse wereld rusland en europa te begraven onder eigen gegil beschuldigingen en dreigingen.

    De enige echte holocoustontkenners zijn ook alleen de joodse elite cq mafia zelf.

    àls U van pruisisch blauw uitgeslagen Stenen zoekt bekijk dan eens de Treintunnels van tussen 1887 en 1967 in Amerika Rusland Scandinavie Europa Engeland waar die joden zelf vele miljoenen Blanken inreden en in die Tunnels vergasten met cyanidekristallen en de vatmethode. De joden hebben honderden miljoenen Blanken geholocoust.Dé holomodors behoren tot die werken des duivels!

    Verdere genocidemethoden mét staatsterreur die ze hanteerden zijn röntgenbestralingen tussen ´30 en ´70 …gifstoffen farmaceutica chemicalien en drugs injecteren tabak en alcohol opdringen dwingen gedurende schoolreisjes tot gister.
    Milieu vergiftigen met wollmanzouten en chrom 6 en fluor in Ons Drinkwater en ethyllood in de benzine decennialang.De Volken ziek maken en het Immuunsysteem verzwakken met chronische doomsdayberichten dreigingen als afslankingen fusies banenverlies schulden en huisuitzettingen inkomenverlies kunstmatige reccesies constant destabiliseren zo als het is nooit goed en moet anders of we eten te veel of fout etc…chronische valse beschuldigingen waar onder die holocoustfraudes. De islamieten afrikanen en asiaten op Ons en Onze Kinderen loslaten in de beruchte Wijkterrorismen en die de misdaadhand met staatsterrorismen boven de hoofden houden in hun geweld Misdaden en verkrachtingen en drogeringen van Onze Kinderen en Mensen die ze daar om overmatig invoeren en per hoofd via de EU 20.000 euro per aangespoeld persoon betaalden dat afrika bij ons kon aanspoelen waarbij de chronisch destabilisaties van afrika met oorlogen en rampen als de voedselketens vernietigen natuurlijk als een tiet werken.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. 4) Tevens zijn de Wijkterrorismen en verkrachtingen een genocide onderdeel van het joodse mafiaplan ter uitroeiing van alle Blanke Volken ook wel eugenetische genocide genoemd …Men verdwijnt elke Generatie meer zonder het te bemerken. Anders om vernietigen ze de islamieten en afrikanen weer met religien oorloghitsen oorlogen DU en verkrachtingen naast massamoorden en genociden ná bezettingen.

    Ván de drie miljoen biafranen ruime 45 jaar geleden draaiden ze na ontvangst der hulpgelden de kameras weg en alle drie miljoen hun Skeletten liggen nog in exact de zelfde Woestijn om U maar even een idee te geven met wat voor soort en diepte duivelsheid Monsterlijkheden en demonie U te maken heeft ook inzake de leugens van de holocoust.

    Meeste ‘aan holocoust supposed geclaimde verdwenen’ joden kunt U simpel terug vinden door de familie van joden met holocoustuitkering te bekijken en door joden te onderzoeken die na de oorlog massaal valse christelijke namen kregen alsmede dat ze miljoenen Autochtone Families afgeslacht hebben tot 1950 en de Namen van Die Vermoordde Gezinnen en Families Ook geroofd hebben naast hun Huizen Bedrijven Landerijen Statussen en Goederen.Én nota bene ondertussen ALLE Koningshuizen in heel de Wereld overgenomen hebben met moord en doodslag gif en auto ongelukjes.

    Dan Komt U Wél op Méér dan zes miljoén uit!

    Ooit al eens bedacht dat de joden die een oorlogsuitkering hebben simpel mafialeden zijn die dat als loon hebben voor valse getuigenissen en de holocoustfraudes in stand houden ….náást hysterisch agressieve krokodillentranen uitpersen om áfgeslachte Families Die de hunne Niét Waren…Dè pieter báánmensjes?

    Zelfs de joodse nederlander die laatst de Onschuldige Demjanjuk moest besmeuren legde Valse getuigenis af in eigen belang.

    Tegelijk Moéten die mafialords in de wetgevingen en politiek aan dé Éèrste Ván de door Autochtone Nederlanders Gedane drie miljoen Aangiften Wegens oorlogsmisdaden Gepleegd tegen Ze dóór joden Nóg Beginnen. Hoé ZÒ Criminele Holocoustontkenningen en Diepste Criminele Kwetsingen en Criminele beledigingen?

    Zelfs van de armeense genociden hebben ze voor elkaar gekregen dat de turken dáár hun excuses voor aanboden terwijl ze dat zelf ook al hebben gedaan. Ziet Òok jewwatch.com en realzionistnews.com

    Heel de financiele media en bedrijfswereld behoeft toch heden ook geen fantastie meer wié daar het monopolie hebben naast in de staat wet ambtenarij media medische wetenschappelijke en academische metiers en politiek.ALLE 900 miljoén Euro Kijk en Luister Gelden in hand joodse mafia voor mediamonopolien en Leugen Bedrog en Terreur…mét ván de politiék enkel maar de joodse mafialeden in beeld met enig wóord en verhaal!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. 5) Dan beheersen en controleren ze van uit staat wet politiek media en ambtenarij alle misdaad in de Burgermaatschappij ook nog …iemand moet ten slotte hun heroine en prostitutiehandel beheren en distribueren.

    Dit zijn kleine Geschiedkundige Feiten in een process van asiatische parasitismen dépopulatie en kolonisatieactiviteiten die ze al per 2800 jaar definitief uitvoeren en Plegen sinds ze toén definitief Afrika uit geflikkerd werden na dat Kontinent toen al ruime 17.000 jaar als slaven te hebben gehouden…en nóg!

    In 301 voerden ze al ratten uit India in om Europa te dekoloniseren en de Romeinse Beschaving ging daar door er aan daar na Engeland en verder Noordelijker terug richting Rusland. Oh Staat Dát niet in de door hen onderhouden kristallnacht Boekverbrandingen en geschiedsschrijvingen ? Óf wat te denken ván 500.000 sefaridjoden aka noordafrikanen aka marrokkanen injecteren met een polioderivaat dat hiv aids veroorzaakt en ze dan als gast arbeiders per 1962 naar Europa brengen?

    Dús holocoust ..Sure going on!

    Ván Micha Kat is het een zeer slechte actie om te verkondigen waar en bij wie hij Geestelijke Steun en Bijstand Gaat Zoeken of Gezocht Hééft.

    Weet die idioot (Sorry) nóg niet hoé lang dé verrotte arm der joodse mafia IS?

    Dé sinds de terreuraanval der 12 corrupte rechters na de Persco opgedoken dankbaar op eens per toén bestaan te blijken wél erg vriendelijke en intieme relatie met Micha Kat doet Mij Concluderen dát wim dankbaar één der aanvallers wás en één der verkrachters Òok. Zulk gedrag van verkrachtingsslachtoffers Herken Ik Wel en Over al.Devotie onderdanigheden meegaandheden pleasen en stockholmschaden.
    Máár sexuele Misdrijven naast Dat Jongetje was die altijd al goed mee.Stelen roven en liegen Òok!

    Dát Micha Kat door wim dankbaar beschadigd is laat ook het Feit Zién Dát hij die hond meer gewicht geeft in nota bene onbeargumenteerde persoonlijke aanvallen en beledigingen bóven de ook Wél voorkomende Kritieken die dan beargumenteerd zijn van Wél Medestanders Ván Wél Goédbedoelende Participanten en Bezoekers die nog eens vaker dan wim dankbaar ook nog eens geband worden en werden.Wim dankbaar draagt NIETS BIJ saboteert willens en wetens dan ook alleen irriteert en verward wat zijn doel en bedoeling ook is voor joris demmink!

    Die is door joris demmink ook speciaal inzake Marianne Vaatstra als spindoctor ingeschakeld.Daar mee voor al geen der Wegen náár joris demmink met hulpje joran van der sloot Leiden!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/9941/waarom-nu-de-holocaust.html/comment-page-3#comment-68377

    Jan Pasveer
    11 oktober, 2011 om 16:44

    Jouw reactie behoeft nog goedkeuring van de beheerder.

    Mister FeedBack 11 oktober, 2011 om 16:28

    Enige 2 oventjes -lijkverbranding – werden eind 1945 aangekocht om de tyfusepidemie te bevechten die door geallieerde blokkades en daar om niet kunnen aanvoeren van eten en luisbestrijdingsmiddelen uitbrak.

    Tevens werd de tyfus opzettelijk door de geallieerden in polen en Duitsland tot 1950 verspreidt om zo veel mogelijk doden < 3.5 miljoen te maken zo als mede churchill eind 1944 tegen stalin zei en ze dat waarschijnlijk ook afspraken ook met rooseveldt vóór die oorlog al de amerikaanse hulp en inmenging beloofd werd…zo als ze nu de eu en nato misbruiken.

    Én wát voor stuk gespuis zit hier in de moderatie dat die gegevens weigert te plaatsen?

    BeantwoordenVerwijderen
  16. http://wtcdemolition.com/blog/node/1894/results

    ""on March 24, 1933 the World Zionist Congress in Geneva and the militant, right-wing Revisionist Zionists, headed by the Russian Vladimir Jabotinsky, declared on the front pages of European newspapers world Jewry’s war on Germany and her people, accompanied, of course, by an international boycott against German exports (so that Germany would not be able to pay its imposed reparations and essentially go bankrupt). These “historians� always leave out passages from newspapers of the time such as London’s The Daily Express or the Jewish newspaper Natscha Retsch which proclaimed at the beginning of 1933:

    “The war against Germany will be waged by all Jewish communities, conferences, congresses...by every individual Jew. Thereby the war against Germany will ideologically enliven and promote our interests, which require that Germany be wholly destroyed.

    “The danger for us Jews lies in the whole German people, in Germany as a whole as well as individually. It must be rendered harmless for all time. . . .In this war we Jews have to participate, and this with all the strength and might we have at our disposal.""

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Een wonderlijk gevoel van déjà vu bekroop mij toen in de nadagen van de Joegoslavische burgeroorlog een Joegoslavische bankdirecteur kindertehuizen opende in Israël terwijl woedende inwoners van Belgrado de filialen van zijn bank bestormden omdat zij hun pensioen waren kwijtgeraakt in een door hem aanbevolen piramidespel.
    Robert Maxwell (http://en.wikipedia.org/wiki/Robert_Maxwell) deed dat ook als hem de grond in eigen land te heet onder de voeten werd.

    BeantwoordenVerwijderen