maandag 3 oktober 2011

Jodenjacht niet voorbij

Schrijver Jan Kompagnie (archivaris Nationaal Archief) en onderzoeksjournalist Ad van Liempt hebben samen het boekje "Jodenjacht" geschreven. Dat boekje handelt over het gemak en de wreedheid waarmee de Nederlandse politie meewerkte aan de Jodenvervolging. "Jodenjacht" handelt over de periode 1940 – 1945 en gaat niet in op de vraag hoe alles zo ver heeft kunnen komen. Conclusie is dat vooral diepe haat de motivatie was voor de Jodenjacht, en dat het merendeels christenen waren die aan deze Jodenjacht deelnamen. Niks nieuws onder de zon, behalve voor de zij die altijd gedacht hebben dat heel Nederland in het verzet zat. De vraag naar de wortels van de diepe Jodenhaat is interessant, vooral ook in het licht van Geert Wilders en zijn diepe haat tegen Moslims. “Het Zionisme” is het antwoord. De Jodenhaat die geleid heeft tot de vervolging van de Europese Joden bij en tijdens WOII is geworteld in het Zionisme.

In de decennia vóór de Tweede Wereldoorlog, vanaf eind negentiende eeuw, hebben Zionisten er aan gewerkt dat het antisemitisme toenam in Europa. De Zionisten wilde antisemitisme omdat daarmee de Joden verdreven konden worden naar het wereld getto Israël. Van Ronny Naftaniel van het CIDI mogen deze feiten niet vermeld worden want hij vindt dit antisemitisch. Desondanks is het een feit dat de Joden de Jodenjacht in de eerste plaats aan de Zionisten en overigens ook prominenten Amerikanen te danken hebben. De uitvoerende Nederlandse politie was slechts uitvoerder, hoe gruwelijk ook. De Nederlandse politie is pas tot diens bereidwillige medewerking aan de Jodenjacht toegekomen nádat de Zionisten sinds 1895 het antisemitische fundament aangelegd en met Amerikanen Hitler in 1929 met tientallen miljoenen tegelijk gefinancierd hadden. Feitelijk is de Jodenjacht niet voorbij. Joden worden dagelijks uitgescheten door de Zionisten, die hoegenaamd niks van Joden moeten hebben hoewel zij zich voor de misleidende vorm als zodanig voordoen.

Op de site van de Joden tegen Zionisme staan een aantal van de gruwelijke nooit onderwezen feiten over het Zionisme. Voorts staan de meest vuige details in de dagboeken van de Zionistische leider Theodore Herzl, daarin beschrijft hij letter na letter gedetailleerd welke techniek de Zionisten gebruikten om het antisemitisme aangezet te krijgen in Europa opdat de daarmee verkregen ontberingen ertoe leidde dat de Joden de door Zionisten georganiseerde massa immigratie naar het 'so called' beloofde land zouden aanvaarden. De Zionisten rekende daarbij op steun van de christenen omdat deze er heilig in geloven dat het een vervulling is van de Bijbelse Eindtijd profetieën wanneer alle Joden massaal vanuit de Diaspora in Palestina komen te verblijven. Dat klinkt mooier dan het is omdat deze vervulling van deze profetieën inhoudt dat alle Joden kapot gaan en het christelijke geloof als enige ware geloof op aarde overblijft. Vandaar ook de gedoogsteun van de christenen aan het werk van Geert Wilders. Volgens het christelijk addergebroed moet de Islam immers ook kapot.

Het merendeel van wat zich voordoet als Jood is dat feitelijk niet. Ronny Naftaniel van het CIDI bijvoorbeeld is in de eerste plaats een Zionist. Het Zionisme heeft feitelijk slechts één doel, dat is het kapot maken van het Jodendom. Om dat te bereiken hebben de Zionisten diepgaand gecollaboreerd met de Nazi's. Die samenwerking tussen de Zionisten en de Nazi's is dermate vergaand dat gezegd hoort te worden dat de Zionisten en de Nazi's één zijn, waarbij de Zionisten de rol van de aristocratische Nazi's vervullen en de Nationaal Socialisten de vieze nazihanden maken. Deze 'Joden' waren ook (mede) eigenaar van het bedrijf wat ZyclonB leverde en verdiende aan de slavenarbeiders van de Duitse concentratiekampen. Deze 'Joden' waren samen met racistische Amerikanen (FED, Ford, Rockefeller) dé grote financiers van de Nationaal Socialistische beweging. De Jodenjacht van de Zionisten die is aangevangen rond 1895 en een diepte punt bereikte bij en tijdens de Jodenvervolging in de Tweede Wereldoorlog is nog lang niet voorbij, er bestaan nog steeds Joden.

Overigens is het in het licht van het bovenstaande opvallend dat Ronny Naftaniel van het CIDI geen enkele kritische opmerking maakt over het boekje “de schijn-elite van de Valsmunters” van PVV ideoloog Martin Bosma. Tussen de regels van zijn racisme, xenofobie en verhulde moslim-haat, presteert Bosma het Joden uit te maken voor kanaries die kolenmijn verlaten (blz 151) en waarbij rekeningen te leggen zijn. Ook zegt Bosma dat extreem rechts in de praktijk puur socialisme blijkt te zijn en dat linkse organisaties als de Anne Frank Stichting de mythe bewaken. Martin Bosma noemt Ronny Naftaniel als persoon die zich verbaast over de stilte van de moslimleiders over FITNA van Wilders terwijl Naftaniel zelf met amper een woord rept over FITNA en het accepteert dat oud-CIDI onderzoeker Wim Kortenoeven namens de PVV lid is van de Tweede Kamer. Ook over de financiële steun van (Amerikaanse) Zionisten aan de PVV, klagen de Zionisten van het CIDI niet.

9 opmerkingen:

  1. CIDI-supporters op jodenjacht:
    "Leve Israel, dood aan Job Cohen

    Beheerder Grungy aka Zionist, Lady Deathstrike

    Beschrijving Allereerst willen wij laten weten dat we absoluut NIET tegen Palestijnen zijn maar wel tegen terroristische Palestijnen welke alle andere volkeren of religies afkeuren.

    De media laat over het algemeen zien dat Israel de boosdoener is.
    Zij belichten vaak eenzijdig wat zij slechts willen zien maar kennen ook vaak de geschiedenis niet.

    Zo laat deze media keer op keer weer de vrouwen en kinderen zien, echter niet dat zij als menselijk schild worden gebruikt. Misschien dat de media eens de aandacht moet vestigen op dit gebeuren en zorgen dat deze vrouwen en kinderen veilig kunnen leven.

    Onder andere Hamas is een Islamitische terroristenbende met maar één doel: De ongelovigen bestrijden, allereerst de Joden.

    Leden van deze hyve zijn ook lid van: GEEN PEDO`S IN ONZE MAATSCHAPPIJ!!!, VERKIEZINGEN, STEM PVV!!!!, Nu de EERSTE KAMER VEROVEREN, De PVV Vriendenclub, Anti Cohen"
    http://steunvoorisrael.hyves.nl/

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Eenheid in verscheidenheid: De Joegoslavische Communistenbond en de Socialistische Alliantie:

    “Voordat Arzi werd opgericht, had de Nederlandse Israeli niemand om zijn of haar mening te vertegenwoordigen bij de media en het grotere publiek,” zegt Eran de Vries, 36, voorzitter en oprichter van Arzi, hoofd van het Israel desk bij een prestigieus Amsterdams advocatenkantoor.
    http://www.cidi.nl/Nieuwsberichten/Nederlandse-Israelis-worden-politiek-wakker.html

    BeantwoordenVerwijderen
  3. @Lucas 6:36

    Ja job cohen.

    Die heeft zijn familielid en zuster maxima zuereguieta drie kinderen gegeven.Pwa was als Kind al door ze gesteriliseerd.

    Waarbij Ik dan Ook de Logische Gevolgtrekking Wil Maken want veel Mensen doen Dát niét DÀT dé VADER ván maxima DÀN DÙS ÒÒK de vader van job cohen MOET ZIJN!

    MÈÈR NÒG dé moéder wánt joden planten zich via dé Moeder Áls Bloedlijn van récht vóort.
    Dè Duivel uiteindelijk één vroúw?


    Gister op TV Hero Brinkman " er was een PVV Lid in Noord Holland Die Onderzoek Deed naar Fraudes door twee man met ijzeren staven in elkaar geslagen Thuis.

    Nu IS Amsterdam NoordHolland Groningen HÈT afzetgebied wát heroine Kinder prostituties prostituties in collaboraties met afrikanen en voornamelijk islamieten Zo ALs Die saban b feik en ali rabijnen imams etc Betreft VÀN dé job cohen familie cq clan cq bende ... job cohen.

    job cohen dé Tóch al MILJARDENDIEF Ván Amsterdam én Kinderboot ná Kindérbóótopgebruiker én Koningshúisverkrachter die het zó spannend vónd Kinderen té Vermoorden dóor Ze dé pik áchter in hét Kééltjé te rámmen en Ze op die wijs té verstikken.

    Wórdt Indérdáád TIJD Dát Dié Ópgeruimd WÒRDT!

    In Dién Zake Kan Het Belanghebbenden Wél Eens Interessant Zijn om de heren christopher reeve ( Niet te verwarren mét superman aub) en christian stolp Van de geheime dienst én Politiedienst te Bevragen Waar ze óp Moment ván aanslag WÀREN én wié ze opdracht GÀF!

    DÀN KÀN menéér job cohen GELIJK Òók Gevraagd worden NÀÀR NÒG MÈÈR miljardenplunderingen miljardenheroinehandels roof en diefstallen ván Bedrijven Gronden en speculatiés ...Dóde Kinderen én dé prostitutiebuzinesss cq Ménsenhandel en hét beschermen cq áfschermen ván dé allochtonenterrorismen drugshandels Serie Kinder Verkrachtingen én drógeringen in de Wijken van het Land ....

    .....én Zélfs Náár Hoé Hét nou Wérkelijk ZIT Mét de onderbroekterrorist en dé Vrouw Die Vermoordt is ná eerder vóór de onderbroekterrorist een Vals telefoontje voor hem gepleegd te hebben omtrent een dreigende terroristische aanslag om dé scanners ér dóor te krijgen en hij welten maar óm besmeurde in de media!

    Vraag ém Dán Gelijk wáár om Die de Politiechefs van Heel Het Land aanviel en publiekelijk besmeurde na ze ZÈLF al die hoge vergoedingen immers gegéven én Zélfs ópgedrongen te hebben als hoogste meneer ván Politie járenlang!

    Laat ém Dán Gelijk even uitleggen ÉN DÀT Hééft mét de aanval óp de Politiechefs té MAKEN Hoé het nou wás toén hij dóor de mafiafamilie hamelinq wérd uitgenodigd vóór "een róndje Párk" zo als ze DÀT noémen ....Kinderen Waar Ván JIJ Dénkt Ze zijn óp Zómerschóolreisje 3 tot 6 Jáár Òud ...een Wéék lang NAAKT ZÒNDER ÈTEN (Raad máár wát Ze wél te eten krijgen ...Kun Je job cohen Ook Óm Vragen) in een Párk opsluiten 24/7 en Ze massaal éven 24/7 gángbangen en drogeren mét vuist mét voét mét al dé jóodse clans ..en de semieten onder meer rabijnen en imams mogen dán ér ná ér óver héén als afsluitertje die Dé Kindéren dan tevens verdergaande in de Wijken Waar de Kinderen ZÈLF Wonen vérder wél weten té vinden ...ÉN HOÈ!

    sjá een sionist is dus iemand die in Kinderkelen pist Máár Eigenlijk Dóór Niémand Wórdt Gemist tenzij ÀLS KIESPIJN!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. ""Dat boekje handelt over het gemak en de wreedheid waarmee de Nederlandse politie meewerkte aan de Jodenvervolging. "Jodenjacht" handelt over de periode 1940 – 1945 en gaat niet in op de vraag hoe alles zo ver heeft kunnen komen. ""

    Legt Dat boekje ook uit hoe het zo kwám DÀT ALLE politie ÈN bezetter ZÈLF JODEN WÀREN?

    ZÈLFS ÀLLE leden van de Wannseeconferentié JÒODS! Incluis Herr Hitler ZÈLF!

    Légt DÀT boekje Òók uit WÀÀR ÒM DÀN Die supposed Néderlandse politie het in de hoofden háált Om 1 Miljoén Autóchtóón Nederlandse Mannen én Jongetjes óp transport náár het Oostfront te zetten?

    U ZÙLT tussen dé leden politie 1940 1945 MÀÀR WEINIG BLANKEN Mét Blond óf Róódharig Hóófd Kunnen Vinden.Kijkt U HÈDEN Òok ÈÈNS Óm U Héén en Ontdék Dát de samenstelling van de politié HÈDEN EXACT HET ZELFDE IS!

    Juden über Allen!

    Per 2004 én 2009 hebben ze zelfs nog leden extra ingevoerd óm Ons onder dé róof en plunderduim te houden Ná Dát de pogingen Sinds vóór WTC Óns te verdampen in een atoomoorlog steeds Mislukten!

    LÈGGEN ze Òok uit HOÈ Hét KÀN DÀT het joodse volk hét enige volk op Aarde IS Dat ná ww2 MÈÈR LEDEN telde Dán ér vóor?

    De Volkstellingen stelden de joodse aantallen óp 6 .800.000 Méér Dan Vóór de oorlog Wát een voortplantingsratio ván maar liefst 40% van hun totale aantallen moest voorstellen dan.

    Zéér vruchtbáár Blijkbaar geholocoust wórden?
    Laat in elk geval dé kassa goed rinkelen ..ván hen dán van ... Ons Die DÀT Niét Déden Niét!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. 1) Ja Je Haalt herzl Nog Eens Aan...

    Het ""jodenprobleem"" Zo Als Het vertaald wordt.

    Echter....

    "" Blz 110: For I have the solution of the Jewish Question.

    Blz 110: I am as little dependent on the Rothschilds' cooperation as I am on that of the other wealthy Jews.

    Blz 118: I believe I have found the solution to the Jewish Question. Not a solution, but the solution, the only one.

    Blz 132: The only possible, final, and successful solutions of the Jewish Question requires a billion francs.

    Blz 132: We shall solve the Jewish Question by either safeguarding or liquidating the fortune of the....."""


    Kan Vertaald worden Àls "probleem VÀN de joden" ...Niét "dé joden als probleem"

    Dáár Hitler Nooit ...Òok dé 50.000.000 Stuks Duitse oorlogsadministratie Niét ...Een Specifiék probleem in joden Zág Dáar Hij het té druk had met al Die Landen die Hem aanvielen en Hij even Als al Die joden een jood Steeds Blijkbáarder Wordende Niét Herkennen Zál de geroemde koppeling ván "das judenproblem " aan Hem een vervalsing falsificatie ZIJN.

    Zo Meen Ik Òok Dat meinkampf een Vervalsing IS Want enkel joden en Specifiek de bankenjoden Plegen hun nationale en globale Misdrijven pér boék draaiboék en protocol.Een erg marxistische schrijf en beschrijvingsstijl zit er Òok al IN...marxisme Wát Òok al een volgend draaiboek Was om Volken Leeg te zuigen en te plunderen onder ideologische hoéd die ZÈLFDE bankenjoden!

    Draaiboeken protocollen Die ze gebruikelijk op conferenties en door academici óp universiteitsnivo láten uitwerken.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. 2) cohen van agt kok herzl pechthold rutte verhagen donner hirsch ballin kok aartsen aleid wolfsen van gijzel van thijn ....Alles academici!
    ÉN DÀT Die HÈÈL wát hébben uitgewérkt ÈN ÚITGEVRETEN Staat Buiten Kijf!

    Ván Dát werk is er Zat in omloop en Voorbeeld.
    Dáár Hetzuur Zelf Ook koppelingen Vond betreffende financieringen van ww2 door joden en joods bankbestel MOET er WEL draaiboekwerk aanwezig zijn cq Bestáán Want dat soort grote zaken doen ze NÒÒIT ZONDER draaiboek wat ook een bevelverspreiding aan achterbannen en collaborateurs is!

    Buitendién Wás herzl een askenazijoods persoon.Niét Dàt ze(israel en de plunderfactie die naar China vluchtte en daar al 2009 de Geld en Stockmarkets beheerste) gék genoeg zijn om ook regelmatig genociden op eigen volk te plegen als ze met de herhaalde pogingen een atoomoorlog te veroorzaken sinds Vóór WTC herhaald ten toon stelden ...Máár herzl Zál het Óver een probleem "vóór de joden gehad hebben?

    Toen ze óok nog Het Russische Koninghuis wat trouwens ook al joden askenazijoden WÀREN úit roeiden (Óverrr krankzinnigheden Gesproken Waar Dóór Men Kán Concludéren Dát Alleen joden zich ZÈLF enig Probleem én Geváár ZIJN)...moésten ze Zéker zién wég te komen náár wat Rusland ZÈLF eerder al wás ....nieuw óp nieuw beloofd Land!

    Via tussenstop Polen-marxismen anarchismen Duitsland-bolsewismen communismen...Europá - kapitalismen antisemitismen Armen en boeven stockmarkets en schulden leningen en Nood... naar israel-terrorismen plunderismen schuilplaats bedreigingswapen en eksternest!

    Mogelijk IS om de plannen boost te geven en eigen volk beter naar beloofd land te kunnen jagen JUIST Dat Russische Koningshuis louter en alleen Vermoordt? Wat voor de lagere soldaathoerjoden als "beloofd" wordt voorgespiegeld is in hogere plunderkringen gebruikelijk "Bé róofd" Land...doen ze al een heleleleel lang tijdje Zó !Dé door hen cidi en rabinaten kunstmatig bevorderde antisemitismen worden mede voor Dat doel alsmede machtsmisbruik van Staatsmiddelen en Wetsmiddelen tegen Slachtoffers Slachtoffervolken Misbruikt! Dat Zegt herzl immers Òok.

    Wánt Sinds 200 jáár wás hét plan "jood" al geboren en begonnen ze dat ook bij te schrijven in de bijbels en Ván Dat Een Israel Ooit Bestáán Had wisten ze ook al ruime 412 jaar...dé voorouders Ván ruud lubbers cq loéb een ondergronds gegane adelijke roof en plunderfamilie Die Men Sinds dé Franse Revolutie Niét Meer Zág én SPIL in záken!
    Die zijn Ook naar China gegáán!
    Dat er nog een achterlijk neefje rónd slingert bij dé lege Kassa´s mét rokend pistóól in handen en Pensioenmiljarden in zijn kontzák sjá ...evolutie noemen ze Dát in familiekringen ...had ie er maar Niét In moeten trappen!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. 1) De rechtbanken in Zake de tegen Je gevoerde Raciale Terreur op de Hoogte Stellen Ván Extréém Discriminerend Rascisme van cidi en medestanders Àls justitie is Wellicht Ook zo iets.

    In geval wiesje de lange > zij schreef een boekje over waarom de Palestijnen uitgeroeid dienden te worden.

    Justitie weigerde bij herhaling Stappen Tegen haar te Ondernemen en de uitgever weigerde bij herhaling de publicatie te Stoppen.

    Ik Bedoél áls men al ongestraft propageert een Volk een Ras uit te roeien wát zou Wélke Kritiek Bezwaar Protest Uitdrukking Tegen Wélk Ras Persóon Groép of Volk om Wát Dán Òok Nóg een strafbaar feit moeten zijn?

    http://www.stopdebezetting.com/wereldpers/palestina-nrc-weigert-te-stoppen-met-reclame-boek-erfdeel-en-oogappel-van-israelische-fundamentaliste-wiesje-de-lange.html

    http://deisraellobby.blogspot.com/2010/05/wiesje-de-lange-er-is-geen-oplossing.html

    http://www.krapuul.nl/blog/9169/antisemitisme-is-natuurlijk-afschuwelijk-maar-heeft-het-wel-zin-om-zo-te-overdrijven/

    http://stanvanhoucke.blogspot.com/2010/05/vorige-week-donderdag-schreef-ik-dit.html

    wiesje de lange heeft geen veroordeling gehad voor zo ver Bekend.
    De uitgave van haar Genocideboekje is niet Stopgezet of Geblokkeerd Voor zo ver Bekend!

    Wat Betekent volgens Dáár Mée gesteld goed joóds rascistenrecht van Onze Fascistische bezetters Dát We Beter Kunnen Chanten Dat de joden uitgeroeid Moeten Wórden Dáár Dát Niét strafbaar IS Blijkbaar...waarmee dán automatisch Alle andere klachtjes van ze automatisch vervallen mét terminatie.

    Mede is dit soort joods haatzaaien en tot Genociden aanzetten vaker voorgekomen.

    De new york times deed oa 1941 mee aan het haatzaaien en ophitsen van Amerikaanse Burgers tegen Duitsland door oa "why germany must perish" van joden kaufman en morgenthau te publiceren.

    oa Reuter deed de ophitsingen op Het Engelse Kontinent wel.

    Dé Aantallen Vermoorde en uitgeroeide Duitsen Polen En Europeanen NÀ ww2 Alleen al Spreken Boékdelen Dat dit ook Wérkelijk Gebeurd IS .Alleen van de Duitsen zijn al ruime 20 Miljoén Goede Mensen ná de oorlog Vermoordt.In Rusland gingen onder aanklacht "wegens antisemitisme " enkel al 40 Miljoen Russen de Dood in tot 1967.

    Ook die haatzaaipartijen en ophitsingen zijn bij Mijn Weten nooit veroordeeld of Vervolgd.

    Zelfs walt disney deed vol op mee aan de haatzaaipartijen tegen Onschuldig Volk.

    GÈÈN ENKELE oorlogsmisdaad van joden IS Vervolgt of Gecompernseerd noch Erkend noch Bekendheid Aan Gegeven.
    Wordt Zelfs actief Crimineel verzwegen door staats en wetsmonopolies al Beroeps Ambsteed en Status Schendende in stand te houden!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. 2) Maar al die Misdrijven waren ook onderdeel van een eurasiatische dépopulatie kolonisatieprogramma van eeuwen na dat ze Afrika uitgeflikkerd waren en een nieuw stulpje zochten. Een Youtubefilmpje dat Je even Geleden Hier Vertoonde van Hitler over de herkomst en verspreiding van de eurasiaten cq Fakejoden en hun cultuurgebruiken cq karakter laat ook een verspreidingstendens Zién Dat een dépopulatie en kolonisatieprogramme Wél Onderstreept.

    Daarbij dus de wel Zeker voorhanden cultuurgewoonte van afkluiven en verder trekken naar volgend "beloofd "land zo als NU China erg in trek schijnt bij ze ...Niéts beloofd Land óf Wélk bijbelse wens dán óok te bespeuren bij die rakkkers ...power pussy en poen ...dé geilige drieeenheid bij dat soort! Enkel de laagste klassen van de joden zijn daar in getrapt.
    Èn Herinner dat Ik Zei dat ze die bijbel en christendom brachten ...àls SUPER haatzaai Verkrachtings en Terreurwapen en Menig Volk de Dood in hebben gedreven met Onze waanzinnig van de verkrachtingen ophitsingen en haatzaaigebral geworden Blanke Volken even als ze met die islam de islamieten weer tot waanzin dreven daar vóór Al en dáár ná drijven nog!
    Óns pakken ze nu moderner aan ..met militaire instructeurs psychologische oorlogvoeringen op tv als directeuren omroepen.
    En Armoeden en Angst zaaien en vijandbeelden zaaien door buitenlanders te massaal in te voeren en ze in alle rust hun Misdaden in de Wijken laten doen waarnaast die meestal ook nog DÈ heroine en drugdistributeurs van de joodse leveranciers ZIJN náást IN massaalste Kinder Verkrachtingen en prostituties collaboreren .

    Daar bij wordt op zeer slinkse wijzen nog heden ook het christendom en de daarbij aangesloten christenen Misbruikt zonder Dát ZE Dát Dóor Hebben!

    En de Kinderen op scholen vol proppen met Geschiedsvervalsingen Valse beschuldigingen haat en leugens naast Ze Misbruiken en Verkrachten en daarmee ook tot waanzin ophitsen en vol drugs alcohol en tabak stoppen naast chemicalien en farmaceutica.
    Dat werkt ook als een tiet...gestuurd en gericht monotoon eenzijdig nieuws steeds.
    Momenteel hebben ze op Tv willens en wetens een prog over slavernijen ...gepresenteerd door een afrikaanse Kinder Verkrachter en een joodse ván de Zelfde soort ... Nu Wil Ik Wél Stellen Dát Verkrachting van Kinderen dé absolute top IS Wát slavernijen bedrijven IS.Iemands Eigenheid Volkomen wegvagen en een slaaf en dienaar maken zo.Maar DÀÀR zullen ze wel geen oren naar hébben DAT Onderwerp even in het Zonnetje te Zetten?

    Buitendien weten ze door hun professionele chronische kristallnachtcensuren ZELF de Waarheid om de Geschiedenis Beter Dan Wij of Wie Dan Ook want ze weten exact Wát ze wél en wat ze niet behoeven wég te censureren!
    Maar Goéd...Crimineelst Rascisme en

    Discrimineren zijn ze dé beste IN!
    Dát Staat VAST!
    En justitie DUS OOK!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Oeps Ja Schiet Me die Volkomen doorgedraaide joodse rabijn nog te binnen een der schrijvers van "the king´s torah" yidzak rabin.

    Die mongool hitst dan weer eigen volk en jongeren óp om Zélfs Onze Kinderen en Babies te doden.Omtrent de zelfde tijd van zijn cq hun ophitsingen kregen We te maken met kim de wilde een joodse jongeman die in Belgie 15 Babies met een mes Vermoordde en Verwonde.

    Kregen We askenazijoodse tristan van der vlis wat Ik Wellicht een afleidingsactie van rabijn evers van zijn miljoenensubsidiefraudes Acht Máár Tóch op bevel van ook een rabijn Genocide bedreef en tevens familie van een joods Terrorist bob smalhout was een jdl Terrorist en wapenhuis.
    En Dan had die nog een familielid als generaal arie van der vlis in Ons Leger zitten...genoeg Bewezen geweld ideologien Foute vrinden haat én wapens én motiéf!Tevens Horen We nooit van dat tristan van der vlis met zijn erg dure auto in de Kinder prostituties en afpersingen er mee zat en zijn broer en familie Òok!

    Wél deed de overheid en de media gelijk van begin af aan ALLES om te insinueren dat tristan van der vlis een echte Autochtoon zou zijn ...zelfde spelletje als met anders breivik die ook jood is en een joodse mentor heeft uit een uitermate Goéd door Mij Gekende joodse Wereldwijde mafiafamilie de polaks ... Christopher polak een Noors politicus.

    Déze Links én Motivatie Zul Je nooit van ze op Tv Vernemen waar ze al Maanden óver schietvereniginkjes zeiken en die lastig vallen.Zelfs van zijn beroemde familie géén Wóord.


    En jared lee loughner die een Politica in Amerika voor palin neerschoot same game same shame en Zelfs een Valse foto van hem verspreid waar op een Blanke gek staat.

    Maar yidzak rabin hebben ze in israel Gearresteerd ...Òf Dat Volk evolueert Óf dat het weer het zo veelste verbloeminkje en schijnvertoning van een kwade volksgeest is ...Time Will Tell!


    En de werken van de joodse heren drent en robert m nog aan Onze Kinderen en babies!
    Wat ze doen en deden is een onderdeel van Volken en Mensen onderwerpen aan hun wil...voor de rest van het Leven en Bestaan.
    Door grootscheepse Kinder Verkrachtingen kan men heersen over hele Volken..

    De joodse en islamitische rabijnen en rabbis imams zijn professionele Baby serieverkrachters.Wat dus Volken infecteert met Kinder Verkrachtingen haat en geweld.

    Òók Ware Bron en Oorzaak van de vele schoolshootings zijn ...Bron van Terrorismen Bron van godsdienstwanen bij de joden islamieten en pakistanis.

    Dé Èérste van de alleen al in Nederland op staatskosten en subsidies parasiterende joodse en islamitische rabijnen imams en rabbis samen één kleine hóndérddúizénd Moéten ze NÒG Aanhouden en Onderzoeken!
    Òók omdat ze in Vele aanverwante mafiapraktijken zitten en dat al Wereldwijd Bekend IS en Hiér Tóch Òók Bekend Moest Zijn.



    Dát er dan Nóg grotere boeven zouden zijn óf Ook maar iets nog dé moeite van Aandacht van een justitie of rechtbank Wáárd Kan Ik Helaas Niet Geloven.

    Zullen wel een belletje van de FBI weer nodig hebben want zelf kunnen ze Niks!

    Zó zijn de Staatsmiddelen en edelachtbaren Een Gevaar Een Waardeloos instituut Een Misleiding Een té Dure hobby Een Gevaar Voor de Volksgezondheid en Kán er Vérder Geen Misdaad bestaan Áls Dát al niet als Zodanig Gezién Én Àán Gepákt kan worden Blijkbaar.

    BeantwoordenVerwijderen