dinsdag 11 oktober 2011

Zuur voor Geert Wilders

Achter de schermen, tussen het twitteren door, wordt gewerkt aan de politiek strafrechtelijke #voodoofuck van Geert Wilders. Dat hij er er strafrechtelijk in blijft en waarachtig niet uit hechtenis komt. Heden bevestigt de officier van justitie schriftelijk dat het voornemen tot uitvoering van een burgerarrestatie van de heer G. Wilders reeds op 19 september 2010 schriftelijk bij de officie van justitie was bekend gemaakt. Op 22 oktober 2010 heeft de wrakingskamer van de rechtbank Amsterdam het tweede wrakingsverzoek in de strafzaak tegen Wilders toegewezen. Op 27 mei 2011 is ter zitting in de zaak Wilders het burgerarrest van Geert Wilders uitgesproken.

Dat de feitelijke gevangenneming van Geert Wilders op zich laat wachten houdt niet in dat Geert Wilders er van verzekerd is dat hij zich niet andermaal voor de strafrechter heeft te verantwoorden. Wilders hoorde niet vervolgd te worden voor discriminatie en aanzetten tot haatzaaien in verband met de samenloop met zijn schendingen van de artikelen 102 en 107 jo. 107a Sr, 47 lid 1 sub 2 jo boek 2 titel I Sr, artikel 47 lid 1 sub 2 jo boek 2 titel IV Sr, artikel 47 lid 1 sub 2 jo boek 2 titel V Sr, 83 a Sr. Dat is de wet.

Omdat het haatzaaien en de discriminatie van Geert Wilders wel besproken en Wilders (mede) dankzij zijn terreur in de rechtszaal vrij gesproken is en zijn overige wetsovertredingen nog niet aan de orde zijn geweest, wordt achter die vermaarde schermen gewerkt aan de definitieve politiek strafrechtelijke ondergang van Geert Wilders. Oogmerk is Geert Wilders levend en wel zonder schrammetje in de gevangenis te krijgen op dezelfde unit als Mohammed B.

Verlicht de zware straf voor Mohammed B. enigszins en geeft Geert Wilders zicht op zijn eigen door hemzelf verzorgde hel op aarde. Dat Wilders met succes verdedigd is door de advocaat die om zijn vader te behagen geen oorlogsmisdadigers bijstaat, doet niks af aan de schuld van Wilders aan oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide en het leveren van hand en span diensten aan de vijand bij en tijdens gewapend conflict in Islamitische landen.

Wilders houdt er geen of althans onvoldoende rekening mee dat er gewapend conflicten zijn in Islamitische landen en dat Nederland daaraan deelneemt en dat deze gewapende conflicten voor een relevant deel geen adequaat volkenrechtelijk mandaat bezitten. De film FITNA van Wilders bevestigt strijders in Islamitische landen dat de aanwezigheid van Nederland in Islamitische landen waarachtig te kwade trouw is.

Door Wilders en FITNA wordt er extra hard tegen Nederland gevochten. Ook verliest Nederland daardoor onafhankelijk karakter. Door het geübermasturbeer van Wilders in samenspel met de christenen wordt de indruk gewekt dat deze politiek delinquenten zichzelf als anders dan de rest beschouwen. Waarschijnlijk moreel verheven want uw boerka-dracht wordt wel en hun oorlogsmisdaden en terrorisme en genocide worden niet ter discussie gesteld.

De anderen hebben het altijd gedaan bij Wilders en zijn achterban. Hun voortgaande misbruik van macht gelegenheid en middelen door democratisch verkregen ambten geschonken en hun schendingen van ambtsplichten worden niet bediscussieerd. U wordt op staande voet bekeurd wanneer u een druppel naast de pot pist, en de politiek delinquenten houden de eigen handen boven het hoofd. Voorts worden de kosten van hun terrorisme in de Nederlandse politiek op voorhand met uw portemonee afgerekend.

De geslaagde tweede wraking heeft Geert Wilders geen goed gedaan. Zijn vrijspraak was te voorzien. Had Wilders de zaak voortgezet zonder geslaagde tweede wraking dan was het eindvonnis waarschijnlijk niet wezenlijk ander geweest. Dan was het rechterlijk oordeel meer in vrijheid en onafhankelijkheid verkregen. Nu heeft Wilders in ieder geval de schijn gewekt dat hij zijn vrijspraak te danken heeft aan zijn verbale agressie in de rechtszaal, meer in het bijzonder zijn persoonlijke 'faux pas' jegens oud raadsheer Schalken.

1 opmerking:

  1. Geen schijn van kans op welk proces tegen Hem dan ook.

    Als je dat krijgt trek je geheel de internationale joodse mafia er in en die willen dat zeker niet.

    Alleen van de laatste aanval met misbruik nato en eu waarbij joods mafialid rasmussen na afghanistan zeker helemaal geen toestemming meer van de lidstaten nodig blijkt te hebben is de kans dat Libie aangevallen is 100% dat kadaffi een 'Gouden Afrikaanse Munt voor dat Kontinent wilde invoeren in de Maanden vóor de aanval en de aanval wel eens zeker opdracht van de internationale bankenmafia is geweest.

    Mede dat als Geert Wilders een klachtje krijgt er andere > weer joodse mafiapartijen en politici zijn die heel wat eerder en hoger staande die dingen deden en doen.Bij Voorbeeld rutte verhagen bolkenstein donner hirsch ballin pechthold lubbers van agt kok balkenende.

    Ook de aanval op afghanistan had als eerste oorzakelijke doel de heroinehandel weer op gang te krijgen die onder de Taliban helemaal droog gevallen was.

    Daar heeft lubbers nog met zijn gladio opruiming in de turkse staat voor gehouden om dat weer op pootjes te zetten en nu wordt het zelfs met drones ingevlogen en is de productie 60% gestegen.

    Daar naast > weet je > worden heel wat Landen die Grondstoffen en olie bezitten aangevallen > joodse olie en bankenmafia die heerst over de mafialeden in de diverse regeringen van deelnemende Landen.

    De afpersmiddelen voor dat Landen aan de aanval op afghanistan meededen was onder meer ze afpersen met dreigen van de staatsschulden die de bankenmafia nota bene ook zelf al heeft aangericht via manipulaties van leden in de regeringen en politiek der Landen.

    Daar naast werd met doembeelden van oprakende olie eerder al geschermd zo als je mischien nog weet van tv om een angstbeeld van militaire ondergang en onbalans voor te toveren te spiegelen. Nu blijken we weer in de olie te verzuipen toch al en was het geen eens zo erg als ze hadden gezegd.

    Mede dient alle verrichting en inspanning - Zélfs de BP Ramp - richting israel en hun Iran ( olie Eufraat en Zoet Water Kostbaarder dan Goud Daar) wensen.

    En de komende honderd jaar zullen we ook olie stoken als je de internationaal militaire politiek en inspanningen en dát ook op milieu en alternatieve energiegebied even door wil spitten en tegen de oliestrategie wil afwegen.

    Alternatieve Milieu en energiebelastingen alsmede alternatieve energie en de politieke fakeagenda´s zijn simpel weer de mafia extraatjes van volgende scam en geldmelkkoe om niks dan Bedrog!

    Denk dat ze geen Domino met Je willen spelen...

    ps schalken de crimineel Ambtsmisbruiker en manipulator vindt Je nog noemenswaardig? Tsss

    BeantwoordenVerwijderen