maandag 17 oktober 2011

Israël = fuck

Israël is het meest on-Joodse land op aarde. Joden horen in de Diaspora te verblijven, zelfs wanneer daar antisemitisme is. Joden zijn geen watjes, bovendien is assimileren en/of emanciperen het enige duurzame middel tegen antisemitisme. De Joden verblijven niet voor de kat z'n K in de verstrooiing. Dat is omdat Joden gezondigd hebben tegen de wil van G-d. Zij verblijven met graagte in de Diaspora omdat dit de wil van G-d is. Joden keren niet terug naar het door Zionisten bekokstoofde land omdat dit tegen de wil van G-d is en antisemitisme in de hand werkt. Joden zijn bedrogen door de Zionisten en de Zionisten bedriegen de Joden voortgaand voort, mede dankzij Dagelijkse Standaard wat als modern NSB-krantje doet alsof het ook maar een millifractie van een nanoseconde gevoel heeft voor Joden of het Jodendom. Israël is een Nazistische clusterfuck van de bovenste plank en iedereen is er ingetrapt. Bijna iedereen want bij Shell zitten clusterfuckers die er meer van weten. En bij de Federal Reserve Bank, bank der banken mede dankzij de Joodse bankiers familie Rothschild die al honderd jaar geleden wist dat het financieel commando voerde over de legers van de grote vijf inclusief Duitsland. En bij de Zionisten en bij de familie Bush. Zonder de Zionisten en die dekselse familie Bush waren de kansen voor Hitler een stuk kleiner geweest. Ronny Naftaniel van het CIDI vertelt u dat allemaal niet want Ronny Naftaniel is Zionist. Dat is iemand die geen belang heeft bij Joden of het Jodendom.

De Eerste Wereldoorlog, de Tweede Wereldoorlog en de huidige Derde Wereldoorlog zijn Zionistische oorlogen waarbij 'so called' Joodse aristocraten gedoogd en/of anderszins geholpen zijn door collega's van de Christenheid. Zionisten zijn mensen zonder moraal die beweren Joods bloed te bezitten en iedereen die hen bekritiseert als antisemiet in de hoek drukken. Joden zijn mensen die weten dat zij geen enkel recht bezitten Palestina bestuurlijk, staatsrechtelijk of anderszins voor henzelf op te eisen als het thuisland der Joden. Joden bezitten geen thuisland. Joden die zeggen dat het fijn is dat Joden een land hebben om heen te gaan, zeggen dit uit vrees voor een volgende door Zionisten georkestreerde Holocaust of zijn Nazistisch gecorrumpeerd. Wat niemand ooit verteld wordt in het onderwijs is dat Joden in Irak door Zionisten met de dood bedreigd zijn indien zij niet naar Palestina verhuisden. Wat ook niemand verteld wordt is dat de grote Zionistische leider Herzl in zijn dagboeken schrijft dat hij gecrediteerde antisemieten wilde voor de controle van de massa. Herzl was ook tegen democratie en dankbaar voor slavernij. De Zionist Herzl was de Einstein van de Holocaust. Herzl vertrouwde op de bereidwillige medewerking van de Christenheid, die kutchristenen in de politiek, omdat de massa emigratie van alle Joden naar Palestina volgens de utopische agenda van deze kruisvaarders de opmaat is naar de uiteindelijke vernietiging van alle Joden en de Islam. Ook alle communisten zullen dan vernietigd worden en al het andere gespuis wat onvoldoende in de Joods-christelijke hypocrisie gelooft.

Dat Zionist Herzl persoonlijk bij de Paus op bezoek was om alle Joden tot het Katholicisme te bekeren als Totaaloplossing van het Jodenvraagstuk behalve hijzelf en een paar makkers in de queeste, spreek boekdelen. Welke Jood haalt het in het hoofd naar de Paus te gaan om ondemocratisch namens alle Joden de Paus voor te stellen alle Joden te bekeren als Totaaloplossing van het Jodenvraagstuk? Dat is een Jood met het bloed van Satan in de aderen. Het Zionisme is een smerige, schofterige, ploerterige klootzakken ideologie van mensen met liefde voor het Nationaal Socialisme. De band tussen het Zionisme en het Nazisme laat zich het best beschrijven aan de hand van de tekst op de munt die ter er van deze kongsi geslagen is: Ein Nazi Farth Nach Palestina. De Nazi's zoals Europa die heeft leren kennen waren de Gewillige Beulen van Zionisten. Zionisten en Amerikanen waren de intellectuele daders, de financiers en zij die profiteerde van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust.

Het is forensisch een vaststaand feit - onderhavige redactie weet dit omdat onderhavige redactie dit onderzocht heeft - dat Hitler in 1929 tientallen miljoenen van de Federal Reserve Banken en Rockefeller en Shell ontvangen heeft. Ook de dagboeken van Theodore Herzl zijn niet te weerspreken. Eén en ander levert de gruwelijke waarneming dat de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust gepleegd is door Israël als opdrachtgever en Natie zonder land, Amerika als financier, en Duitsland als aannemer. Mensen in Israël die denken dat zij in een Joodse staat leven weten niet dat zij feitelijk in een Nazistisch getto gehuisvest zijn. Hun getto is vooralsnog ommuurd met vermeende vijanden en een wereldbeeld waarbij iedere buitenlander over de grens een potentiële antisemiet is die Joden dood wil. De stichting van Israël is een superclusterfuck van Nazi's. De Holocaust is nog niet voorbij. De laatste Joden zullen IN Israël uitgeroeid worden bij en tijdens de alles vernietigende geprofeteerde slag bij Megiddo die het überchristelijke Amerika met bondgenoten nu al een decennium of wat aan het voorbereiden zijn.

Zionisten zijn veelal mensen van Asjkenazische afkomst. Dat is de stam der Joden die niet Semitische geworteld is. Dat is de tweede stam der Joden die pas in 740 na christus tot het Jodendom gekomen is. Dat zijn Euro Aziaten uit Zuid Rusland die in 740 uit opportunistisch oogmerk bekeerd zijn. Bijna vijfduizend jaar ná het ontstaan van het Jodendom in Irak. Israëlieten, de Joden die in de Bijbel genoemd worden, zijn mensen van het Arabische ras. Saddam Hussein en Joden zijn genetisch meer aan elkaar verwant dan Joden en Ashkenazi of Zionisten. Zionist Ronny Naftaniel vertelt u dit niet omdat hij een Zionist is en wil dat u dwaalt omtrent de feiten en omstandigheden. Zionisten zijn aangeleerd onwaarheid te weten over het Jodendom en te denken dat kritiek op hen antisemitisme is waarvoor ze naar het eigen thuisland moeten vluchten. Wanneer alle Joden in Israël wonen zal er een bom op Israël vallen die alle Joden vermoord. Deze bom zal van Amerikaanse of andere oorsprong zijn. Een verdwaalde atoombom voor Iran, of Iran wat zich afreageert of Rusland wat het zat is. U noemt het en de Zionisten en Amerikanen regelen het.

Zionisten zijn totaal ingenomen met zichzelf, zelf geabsorbeerd heet dat. Dat veel Nobelprijswinnaars Zionist zijn zegt helemaal niks. Daarmee worden louter gebreken in de wetenschap in stand gehouden. Joden zijn nooit een probleem geweest voor Europa. Het waren de Zionisten die angst voor het vreemde voedde zodat de bevolking Joden als zondebok ging zien. Dat de Zionisten achter de schermen antisemieten gemotiveerd en geïnspireerd en anderszins gesteund hebben vertellen de Zionisten u niet omdat de Zionisten niet willen dat u het Zionistisch bedrog doorziet. Toch is het een historisch feit dat er een logisch en causaal verband is tussen de oprichting van de Zionistische beweging en de Holocaust. De Zionisten zaten overal. Dat waren de mensen met de macht, vermeend Joods bloed, grotendeels atheïst en puissant rijk. Zionisten wilde dat Joden tegen elkaar gingen vechten in de verschillende legers. Zionisten wilde Joods kapitaal liquideren. Zionisten wilde dat het algemeen leed der Joden in Europa toenam. Het waren de Zionisten die de Nazibal aan het rollen hebben gebracht.

De dagboeken van Herzl zijn de missing link tussen de vermeende conspiracy theorieën over het vermeende Joodse complot en de naakte feiten. Herzl legt in zijn dagboeken zijn Zionistische ziel bloot. In zijn dagboeken erkent hij zelfs dat wat hij in het openbaar over zijn Zionistische plannen vertelt eigenlijk niet klopt: dat het economieën niet ten gronde richt. Herzl beschrijft in zijn dagboeken dat de Joden alle macht hadden aan het eind van de negentiende begin twintigste eeuw. Tenminste de aristocratische Joden die al eeuwen de Joden in de getto's aan het lijntje houden. De Staat Israël heeft geen bestaansrecht. Israël is van de Palestijnen. Joden die per se met elkaar in een getto wonen willen kunnen net zo goed in New Mexico terecht. Daar woont geen hond en is voldoende ruimte voor hun nieuwe Zionistische tempel.

6 opmerkingen:

  1. Nederlanders die de afgelopen week het boek van de profeet Amos lazen, zullen hebben gedacht dat Israël de ene misdaad na de andere pleegt. Schokkend is het om te lezen dat Amos schrijft: “Misdaad op misdaad heeft Israël begaan”! (Amos 2:6 NBV) Een aantal profetische boeken uit de Bijbel heeft veel weg van de klassieke ‘blood libel’ zoals die eeuwenlang in Europa tegen Joodse gemeenschappen werd gebruikt. Het patroon is hetzelfde: Een verhaal of gerucht dat afkomstig is vanuit anti-Joodse hoek wordt opgeblazen tot aanklacht, heeft als doel te demoniseren en de omgeving op te zetten in de hoop dat er concrete ‘daden’ op volgen tegen de Joden.
    Ook profeten als Jesaja, Ezechiël en Hosea doen hieraan mee door veel kritiek op Israël te spuien. Denk aan zulke opruiende uitspraken als: “Wee het zondige volk, volk van zware ongerechtigheid, nageslacht van kwaaddoeners, kinderen die verderf aanrichten! Zij hebben de HEERE verlaten, de Heilige van Israël verworpen, zij zijn vervreemd, van achter Hem vandaan.” (Jesaja 1:4 HSV)
    Amos zelf is heel duidelijk over zijn houding tegen Israël: “De HEERE haalde mij echter achter de kudde vandaan en de HEERE zei tegen mij: Ga heen, profeteer tegen Mijn volk Israël!” (Amos 7;15 HSV) Hier worden zijn bedoelingen zeer duidelijk. Hij erkent hier volmondig dat hij “tegen het volk Israël” wil profeteren!
    Dit zijn duidelijk geen vrienden van Israël! Maar als je geen vriend bent van Israël, dan ben je ook geen vriend van God! Laten we daarom liever luisteren naar de profeten die roepen: “Vrede! Vrede!” en die zeggen dat Israël alles goed doet! Christenen voor Israël roept daarom alle christenen op de profetische boeken uit hun Bijbel te scheuren om zo hun solidariteit met Israël te betonen!
    http://goedgelovig.wordpress.com/2011/10/17/christenen-voor-israel-verwijdert-bijbelboeken/

    BeantwoordenVerwijderen
  2. 1) Oei @Lucas wat ben jij fervent pro israel.Dat Zou Men Strafbaar Moeten Stellen Ondertussen!

    Doet Me denken aan die bijbel die ze brachten waar in gechant "vrede vrede vrede en ploeg Uw Wapens om tot ploegen(voor ons) ... Tér WIJL ze zelf collectief Onze Kinderen Vérkrachten Onze Volken uitroeien geweld Plegen Misdaden Plegen en chronisch plunderen bedonderen bedreigen én Bedriégen .Àlles IS False Flag Àán ze en ultrarascistisch...Crimineel ultrarascistisch.
    >> "The Israeli people around the world declare economic and financial war against Germany. Fourteen million Jews stand together as one man, to declare war against Germany." - Daily Express, March 24, 1933
    "The millions of Jews who live in America, England and France, North and South Africa, and, not to forget those in Palestine, are determined to bring the war of annihilation against Germany to its final end." (The Jewish newspaper, Central Blad Voor Israeliten in Nederland, September 13, 1939)
    Germany is the enemy of Judaism and must be pursued with deadly hatred. The goal of Judaism of today is: a merciless campaign against all German peoples and the complete destruction of the nation. We demand a complete blockade of trade, the importation of raw materials stopped, and retaliation towards every German, woman and child." (Jewish professor A. Kulischer, October, 1937)""
    "Every Jew, somewhere in his being, should set apart a zone of hate -healthy virile hate- for what the German personifies and for what persists in the German." --Elie Wiesel, Nobel Prize winner and "chief witness" to the Holocaust
    Mass murderer of German civilians, crypto-jew Winston Churchill
    "You must understand that this war is not against Hitler or National Socialism, but against the strength of the German people, which is to be smashed once and for all, regardless of whether it is in the hands of Hitler or a Jesuit priest." --Winston Churchill, Emrys Hughes, Winston Churchill - His Career in War and Peace, p. 145; quoted as per: Adrian Preissinger, Von Sachsenhausen bis Buchenwald, p. 23. http://thy-weapon-of-war.blogspot.com/2009/10/why-jewry-fomented-wwii-and-fabricated_02.html
    http://thy-weapon-of-war.blogspot.com/2009/04/review-of-james-bacques-book-other.html

    "Crimes and Mercies" by James Bacque: the genocide of 9 to 14 million ethnic Germans under Allied occupation from 1944-1950
    http://thy-weapon-of-war.blogspot.com/2008/11/crimes-and-mercies-by-james-bacque.html

    ""The World's Greatest Hate Hoax. The Zionist/Bolshevik goal with Kristallnacht, was to portray the German people as villains, as well as to make a vast sum in insurance policies, and collapse the German insurance industry.
    http://thy-weapon-of-war.blogspot.com/2010/09/look-at-who-was-really-behind.html

    Dit Ziet HELEMAAL uit Naar hoe joodse elite of adel de derdewereldhulp bedrijven en hoe het NU in Somalie Ook gaat. ""The guilt of the world press in covering up the atrocity is compounded by the fact that the American and British public were told of the starvation itself, but were kept ignorant of the criminal policies of the Allies which produced it."" http://thy-weapon-of-war.blogspot.com/2008/11/hidden-history-starvation-of-around-one.html
    http://thy-weapon-of-war.blogspot.com/2009/12/after-reich-brutal-history-of-allied.html

    BeantwoordenVerwijderen
  3. 2) Op dit moment zijn weer wat joodse mafiamaatjes van je op ntr ned2 Rassenhaat haat het zaaien door afrikanen en Ons Volk aan te smeren "´de Nederlanders Dé Blanken "zouden " slavernij bedreven hebben.
    PUURST BEDROG EN RACIAAL TERRORISME EN HANDLANGERS VAN MDI EN CIDI cq NAFTANIEL WIESJE DE LANGE KAUFMAN EN MORGENTHAU etc etc

    Terwijl de presentator van die slavernijserie rond de antillen de jeugd verbracht joods is en meer Kans familie ván slavenhandelaren te zijn dan Wié dan Òok.En Het Kán de Oorzaak Van Dát désinformerende Stukje Raciale Terreur Zijn!

    het IS DÀÀR NÀÀST ONMOGELIJK Vóór programmamakers schrijvers historici media politiek en bestuur en Filmmakers ÓM DÈ WAARHEID Omtrent VÈÈL Én Òók de slavernijgeschiedenis NIÈT TE WÈTEN om Dàt de Wereld Bezaaid IS Mét Bronnen en Verhalen.

    Èn Dáár Náást Hébben DÈ Wáre Dáders Zo ALs cidi mdi de onder joods beheer staande schoolsystemen en universiteiten Nog Wél Héle Archieven VÒL Mét Waarheden Vóór JE Vanwege hun geban en gecensureer VÀN EEUWEN!

    ÒÒK > prostitutie en Kinder prostitutie Èn MIsbruik IS FUNDAMENTÈÈLST SLAVERNIJ BEDRIJVEN >>> Ga Eens Zién WÈLK vredig máár ÒH ZO Liederlijk volkje ván jou Dát zo Goéd Áls ENIGE bedrijft incluis ENIG producent Kinder porno en snuffmovies te zijn.
    "Unspeakable Atrocities - New German film on the greatest mass rape in history - 2 million German women raped by the Judeo-Bolsheviks from 1945-49 " http://thy-weapon-of-war.blogspot.com/2008/11/unspeakable-atrocities-new-german-film.html
    http://thy-weapon-of-war.blogspot.com/2008/11/jewish-professor-quarterly-magazine.html http://hetzuur.blogspot.com/2011/10/ronny-naftaniel-beschermt.html?showComment=1318527659569#c3906356623302183883

    Dè Wòórden Ván die Profeten en Heel de Bijbel Waren vóór Exclusief de Fake joden cq de khazar cq de askenazi cq de eurasiaat én Mede Vergane volken Bedoeld Niét vóór de Noordelijke Blanke Niet joden Die Dat Niét Nodig Hadden Óm Dát Zij Zélf Mét GOD Gingen ....MÀÀR VÒÒR rassen die vervallen waren tot Kinder Vérkrachters Misdáád én Misbruikculturen!
    DÀT ZIJN Dè Meeste zuidelijke rassen inclusief islamieten en afrikanen met de asiaat cq Fakejood VÒÒR ÒP!

    HÈT WÈRD Niét VÒOR Niks Götterdämmerung Ragnarok ZÒNDVLOÈD Genoémd TOÈN JULLIE kwámen!

    Vast vast majority of white Americans have absolutely no connection to African slavery in America
    http://thy-weapon-of-war.blogspot.com/2009/01/vast-vast-majority-of-white-americans.html
    http://thy-weapon-of-war.blogspot.com/2008/11/jewish-origin-and-control-of-african.html
    http://thy-weapon-of-war.blogspot.com/2008/11/suppressed-history-white-slavery-in.html
    http://thy-weapon-of-war.blogspot.com/2008/11/hidden-history-muslim-pirates-from.html
    http://thy-weapon-of-war.blogspot.com/2008/11/racial-origin-of-jews-not-israelites.html

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mede Hééft israel Méér Dán 50 VN Resoluties Tegen zich. Is gluiperig stilzwijgend EU lid geworden en lapt ALLE eisen van EUlidmaatschap aan de laars incluis opvang vluchtelingen die óm de hoék bij hen liggen Dóod te rotten ... honderdenduizenden Kinderen en Jongeren kúnnen ze WÈL invoeren voor hun geile pijp Náást handel mét Onze Organen! Wèl Gélden óp strijken!

    Kreeg Bij het Plaatsen Ván de Comments een Screeninjectwaarschuwing van Mijn Viruseter.

    Op Klokkenluiderlonline Had Ik laatst een pdf file gedownload.Klik er Óp Browser springt op en Ik kom óp dé Méést ranzige pornowebsite Denkbaar terecht.

    De joden van uit justitie staat ministeries politiek wetgeving en diensten en zo als adl edl Plegen dit Soort Misdrijven Om Burgers te corrumperen met Kinder porno dat ze produceren.

    In het Geval Van klol Wás rechtbankpresident en joods mafialid ybo buruma met zijn al méér dan 20 Jáár Valse academisch diploma dat die voor 5000 Gulden Waren het toen nog kócht Ván zijn mentor van mierlo. Heden gaan ze vóor 2000 Euro van de hand.

    Òók aanvallen blokkades van Websites en Blogs worden door de joodse mafia van uit justitie staat diensten en staatsmiddelen uitgevoerd zo als dos en denail aanvallen.EN handlangers als joods google joods facebook joods twitter laten ze saboteren onder false flag voorwendsel "regels.Ook de software eigendoms en auteursrechtenwapens Misbruiken ze massaal Om Getuigenissen en Websites te Schaden saboteren.

    Vandaag Nog een Sabotage aan Een Artikel Van Klokkenluiderlonline Gevonden met Misbruik eigendomsrechten waar ze als de kippen bij waren. http://prosecuted.blogspot.com/2011/10/klokkenluideronline-bans-tm-17-10-2010.html

    Het MÈÈST SMERIGE IS Wél hun Verkrachten drogeren MIshandelen en Misbruiken Ván Heel Veel Kinderen en dan pogen te zorgen dat Wij er iets ván downloaden en vervolgens komen ze met Misbruik Politiediensten en Misbruik justitiesystemen Al Je Getuigenissen Bewijzen En Communicatiemogelijkheden wég roven en als ze éven kunnen Jé publiek een dergelijk ranzig imago te bezorgen dát Je Geen Enkele Medestander Meer Over Hébt! Jé Sociaal Ecomonisch Bestaan alsmede gebruikelijk Je Woonmogelijkheden en Kracht en Mogelijkheid Dát scum en Uitschot Aan de Schandpaal te Nagelen Zijn Dán Onmogelijk!

    ZÒ wérken ze MÈT MISBRUIK AMBTEN!
    Èn Dié Kinder Misbruikende Fake academicus ybo buruma DUS ÒOK!

    Ván de joodse mafia cq elite cq adel hééft ca 50% Valse diplomás om vóor ál ... ALLE bestuurs en machtsposities te kunnen bezetten. Debiliteit GÈEN BEZWAAR!

    Óf mark rutte Óf verhagen pechthold cohen de klaploper en rosenthal Wél een Diploma Hébben ..Zou Zéggen Ván Niét Zó als ze te Boek Staan.

    Àls Men Mét Wetgevingen Rascisme Discriminatie en Raciale Arbeidsvoorwaarden BIJ Dié meute Binnen Stapt HEBBEN ZE EEN PROBLEEM!

    ÈÈN PROBLEEM WÀT Òók Vóor cidi mdi en vele rascismebestrijdings en hulporgs Géldt Alsmede MEESTE Subsidierovers. Zélfs Dè Wéreldwetenschapen puilen ÚIT Ván de joden.
    EN Als MEN De TV Ziét vreten ze Blijkbaar Zó Rascistisch Àls ze ZIJN ALLE 900 Miljoén Euro Kijk en Luistergelden ÓP? DÀT IS PURE Oplichting en Róóf!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hiér nog wel een Verslag Dát Ook Aan Toont hoé demonisch Gevaarlijk Terroristisch en Schadelijk de Criminele rascismewerken Ván die naftaniels mdi´s joodse politici en joodse mafiamedia ZIJN...Láát Stáán de joodse banken en industriemonsters Dié dé MÈÈSTE winst aam ÀLLES wég slepen.

    Het Moge DUIDELIJK Zijn DÀT We in Irák Libie én Afghanistan zitten ÒP VOLKOMEN JOODSE WENS EN BEVEL.Zó als israel donner hirsch ballin pechthold lubbers kok van agt balkenende rutte verhagen rosenthal rasmussen etc etc etc jewshadowsociety.

    ÓMDÀT Dé Debiel gemaakte Blanke islamitische afrikaanse en andere niet joodse volken en rassen áls dé idioten mét hun snufferd steeds IN JOODS MEDIABEELD op de foto staan mét gevilde oa islamieten óf Blanken KRIJGEN WE voorstellingen en indrukken en mede Rassenhaat tegen dé Verkeerde Daders WÀÀR BIJ de joden ZORGÉN DÀT ZIJ BUITEN BÈÈLD BLIJVEN DÒCH WÈL IN BÈÈLD BRENGEN hún ABSOLUUT ONWETTIGE monopolie media Die ÒNS 900 Miljoén Pér JÁÀR KÒSTEN.

    Dáár BIJ zijn de oorlogsmisdaden cq samenspan dáár áán ván die naftaniel´s hun media en mdi´s etc onmisbaar óm dé Tóch Róndkraaiende Boodschappers én Kritici dé dás óm te doén!

    Zó Als cidi al mee hielp Ons massaal Hét zwijgen al op te leggen van vóór de Genocideaanval op de Palestijnen Met Misdaad Móord en Dóódslag Áls een Échte vóórloper ván opvolger hóófdcensór lieberman Die meermalen en ook weer in de weken vóór de Aanslag op Utoya twitter google en facebook tientallen Miljoenen Accounts Ván Wakkere Burgers in de Westerse Wereld liet saboteren cq sluiten."Natuurlijk wettelijk verantwóordt onder false flag ván regels en rules!

    Afghanistan-correspondent over 10 jaar oorlog.

    Het is vandaag precies tien jaar geleden dat de Amerikanen Afghanistan binnenvielen. We bespreken met correspondent Natalie Righton hoe de vlag er nu bij hangt.

    Righton is de vaste correspondent van de Volkskrant. Ze werkt vanuit Kabul. Daar wordt ze dagelijks geconfronteerd met prikkeldraad rond haar huis, militairen op straat en sluipschutters op de daken.

    We bespreken met Natalie Righton de afgelopen tien jaar oorlog, hoe het is om in Kabul te leven en de Nederlandse politiemissie in Kunduz.


    http://pauwenwitteman.vara.nl/Fragment-detail.1548.0.html?&tx_ttnews[tt_news]=23295&tx_ttnews[backPid]=116&cHash=3ceb978a0cfc589e01c522e031375e36

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Neem Ik Dit> "By the end of this century, a period of time that was known as the, "Age of the Rothschilds," it is estimated that the Rothschild family controlled half the wealth of the world.

    However something that did not go well for the Rothschilds this year was the Congress of Vienna, which started in September, 1814 and concluded in June of this year. *The reason for this Congress of Vienna, was for the Rothschilds to create a form of world government, to give them complete political control over much of the civilized world.*

    Many of the European governments were in debt to the Rothschilds, so they figured they could use that as a bargaining tool. However the Tsar Alexander I of Russia, *who had not succumbed to a Rothschild central bank*, would not go along with the plan, so the Rothschild world government plan failed.

    *Enraged by this, Nathan Mayer Rothschild swore that some day he or his descendants would destroy the Tsar Alexander I's entire family and descendants.* Unfortunately he was true to his word and 102 years later Rothschild funded Bolsheviks would act upon that promise. http://www.iamthewitness.com/DarylBradfordSmith_Rothschild.htm ""


    èn Dít > ""Mass murderer of German civilians, crypto-jew Winston Churchill
    "You must understand that this war is not against Hitler or National Socialism, *but against the strength of the German people, which is to be smashed once and for all*, regardless of whether it is in the hands of Hitler or a Jesuit priest." --Winston Churchill, Emrys Hughes, Winston Churchill - His Career in War and Peace, p. 145; quoted as per: Adrian Preissinger, Von Sachsenhausen bis Buchenwald, p. 23. ""

    Dán nog de Geschiedenis dat Wij om Ons duistere redenen alle Landen aanvallen Dié géén bank of financieel stelsel van de joden hebben.Irak Afghanistan Iran ...èn Libie Wáár kadaffi in de Maanden Vóor de aanval op zijn Land bezig was Een 'Eigen' Afrikaanse Gouden Valuta van de Grond te krijgen...één blasfemie áán ´de muntengod van de joden.

    Dán alle nwo gelul nog dát Ons om de Òren vliegt ...Kunnen Alle oorlogen en Rampen Wél eens Àllemáál Dát baas van Wereld willen zijn gelul als enig motief hebben?

    Dán willen die Gezién hun Schanddaden en gewelddadigheden afpersingen oorlogen staats en wetswurggrepen en Armoedenzaaien nóg een Wereld Dát Zuiver machiavelliaanse directe macht óver ALLE Mensen vertegenwoordigd waar bij Verkrachting ÉN Misbruik 'zónder Tégen Spútteren' Dán DÈ mááltijd ván de Dág IS ...joy Hóór.

    DÀT hébben WÈ tóch AL?

    Nathan Hád GÈÈN IDÈÈ hoé véél van zijn Sóort vóórgangers DÀÀR al onáfláátbaar aan gewerkt hadden en hij Dáár Óm zo veel haat droeg.

    BeantwoordenVerwijderen